Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 07.7.2008 19:47:03
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No Klenotko, ono je možná lepší nevědět, co jsme s tím Pomerančem prováděli potom. Ale kdyby to bylo woodoo, tak myslím, že by s tím měl Pomeranč mnohem větší problémy..nejen ufiknutý prst.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 07.7.2008 20:19:33
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mc: Jen aby, jen aby. :D :D Jestli mě zítra začně něco bolet, tak si mě nepřejte. :lol:

A ještě jeden balík fotek:
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1215457363_fotky+ff08+3.rar

Dále pak jsem se ještě rozhodl zveřejnit dvě závažné fotky. Myslím, že to bylo v úterý večer, když jsme se s několika ostatními stali na náměstí svědky únosu Dr. Zelenky a Teal'ca. Zde důkaz:

[img][images/thumbs/Pomeranc_p7030115ap3.jpg]http://img84.imageshack.us/img84/8777/p7030115ap3.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Pomeranc_p7030116ed0.jpg]http://img84.imageshack.us/img84/6981/p7030116ed0.jpg[/img]

Všichni potvrdí, že jsme se snažili únoscům jejich plán překazit, ale bylo to nad naše síly. Jedinou stopou po nich tedy zůstávají tyto usvědčující fotografie, které nakonec díky tmě a maskování pachatelů, zase tak usvědčující nejsou.
Kdyby však přecejenom někdo pachatele poznal, nebo věděl o případu něco bližšího, tak ať to co nejdříve oznámí. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.7.2008 20:50:23
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:lol: :lol:

To co říkala Mc můžu jen potvrdit... :D
Řekněme, že nějaký ty bodný rány, podlitiny, zlomeniny a tak různě, by byly ještě sranda oproti sání krve a utopení :)

Ohledně toho spaní a buzení...
Já bych to vážně neřešila. V tomhle počtu se s tím prostě musí počítat. I když jsem si třeba chvilku zanadávala, byla jsem s tim jinak celkem smířená a ani mě to moc neštvalo. (Pokuť jsem zrovna nebyla rámusící osoba, což se doufám nedělo.)

Příspěvek 07.7.2008 20:53:17
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já se ozval až po tom,co mi u hlavy proletělo frisbee :lol: Takový věci si beru osobně...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 07.7.2008 20:58:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, to frisebee mě taky probudilo a to ani nebylo u mé hlavy. Kdo to tam vůbec měl? :scratch:

Hmm, jinak, bude ten můj report někdo číst? Jsem teprve u ponděli a už jsem na čtvrté stránce.... :oops: Plno věcí jsem i zapomněla a mám totální okno, co se kdy dělo mezi přednáškami... :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.7.2008 21:06:59
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já určitě, ale i kdybys ho nějakym zázrakem zhotovila ihned, tak si ho stejně přečtu nejdřív v neděli.

Příspěvek 07.7.2008 21:30:48
General
General

Odpovědět s citací

Já mám takový pocit, že i kdybych ho dneska dopsala (což se nestane), tak KuciX ho tam stejně dá kdoví kdy :) (no offense :wink: )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.7.2008 21:48:46
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, Klenotko, to jsi na tom ještě dobře. Já se taky pustila do reportu a jsem teprve u pátku a mám jednu stránku. ale myslím si, že pak to bude kratší, protože jsem si sice psala taháky, ale taky jsem toho dost zapomněla a to moje pobíhání sem a tam mezi Smetanovkou, sokolovnou a KDčkem asi neni moc zajímavý :lol: :D

Příspěvek 07.7.2008 22:27:43
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nikdy jsem si nemyslela, že jsem schopná spát tak dlouho...do postele jsem zalezla včera v 21:30, probudila se v 5:30 byla vzhůru hodinu a půl a následně jsem opět zapadla do postele a vylezla teprve v 14:20 a to jen proto, že jsem v 15:00 měla být v práci. Spánkový deficit je hrozná věc, ale Festival za to stál :-D

Ještě dvě náhodné myšlenky - že nevíte, čím jsou a budou vytapetované přepážky, kolem mého pracovního stolu? Dneska jsem asi třikrát přistihla svoje prsty, jak vyťukávají do stolu jistý rytmus...asi se z toho u mě už taky stává patologie.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 07.7.2008 22:36:27
nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

"ve zdi byl tóótiž po dědóóvi.." :lol: Já si prostě nemůžu pomoct :lol:

Jinak poslední poznámka k té poznámce o rušení (netušil jsem, co všechno rozpoutám ;-)) - rozhodně bych nebyl pro omezování toho, kdy se do třídy vracet a kdy spát, jak tu myslím psal Revan, to že každý chodí jak mu vyhovuje, je správné a souvisí s tím i to, že je třeba přetrpět nějaké to zavrzání podlahy v pět ráno, stejně tak jako hlukot spojený se vstáváním na přednášku v devět. To prostě ke conu patří :-)

Co jsem chtěl naznačit bylo, abychom se snažili býti maximálně ohleduplní, zvláště když už máme třídu jen pro sebe ;-) Některé věci prostě odbourat nejde, ale myslím, že není problém se při návratu/vstávání/kdykoliv během dne podívat po třídě a jestliže ještě někdo spí, tak se snažit přesunout přesunutelný kravál někam jinam a ne se chovat jako "že je mi to jedno", případně ve stylu "co má kdo spát v deset dopol", případně ještě hůře ve stylu "on mě vzbudil v 5, já mu to osladím teď ráno".

Jediným důsledkem neohleduplnosti pak bude, že se budem postupně stěhovat na pokoje do OA, což by ale byla velká škoda, jelikož se tak ochudíme o spoustu zážitků ;-) Přímým důsledkem je pak také více peněz vydaných za ubytování a tedy méně na jiné aktivity (jako např. "Kája" o půl čtvrté ráno :lol:), což je opět špatně.

Příspěvek 07.7.2008 22:43:29
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s tím naprosto souhlasím. :) Dokuť se organizuje společná třída, tak mě z ní nikdo nedostane a byla by škoda, kdyby nás tam bylo 10.
A už těch připomínek inkriminovanýho večera - rána pls nech! :wink: :lol:

Blanca: Já jsem včera šla spát po půlnoci a dneska jsem vstávala v půl pátý odpoledne a to ještě jenom díky tomu, že mě máma doslova vytáhla z postele. :lol:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 07.7.2008 22:55:38
General
General

Odpovědět s citací

Jo, já šla spát poměrně pozdě (usnula jsem u zpráv a to mi trochu dodalo energii), ale za to jsem vylezla až v jednu odpoledne. Máma to naštěstí pochopila a nechala mě. Akorát moje šéfka, Sarah, bude asi mít co říct, když mi volala v devět ráno a já jí rozespale odkývala všechno, aniž by můj myšlenkový filtr přešel do bdělého stavu, natož pak do angličtiny :) Doufám, že jsem jí neslíbila něco, co nemůžu splnit...svým "I hope so" jsem si asi taky moc nešplhla (ať už to byla odpověď na cokoliv :))

Každopádně postupuju v reportu a přituhuje - středa - která byla plná a celkově se s ní con tak nějak i víc rozjel, je už na dvě stránky. Achich ouvej :D

Jinak hromadné spaní je fajn, ale asi na to opravdu začínám být trochu "stará". Tedy, jsem zvyklá tak trochu na soukromí, klid a i když jste lidi bezva, tak po deseti dnech mě už docela štvalo všechno a hlavně se tam prostě vyspat nedalo i bez přerušovaného spánku a do tašky, pokud nemám auto, nafukovací postel nenacpu, i kdybych nějakou měla. Takže já to opravdu vidím na tu OA. Co nám brání zabrat si pro sebe několik pokojů vedle sebe? :wink:

Příspěvek 07.7.2008 23:09:13
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Neni to špatnej nápad, ale největší překážka jsou asi finance...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 07.7.2008 23:09:52
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Příště bude SGAP-patro :lol: Hlavně, já si nějak nevzpomínám, na výraznější zážitek přímo z té třídy... tím že je nás tam tak moc se jsem tam snad jen jednou potkal víc lidí v bdělém stavu ;) jinak to bylo v noci lehnout, ráno vstát a hurá zase do KD či jinam :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.7.2008 23:12:22
Slejtr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja teda hodnotim FF z pozice novacka taky kladne, ikdyz sem musel kvuli navazujici akci odjet driv.Ale musim priznat ze 6 dni stacilo bohate :wink: Co bych vytknul tak teda ty ceny nahore v KD se uz priblizovali k cenam v lepsich klubech coz se mi teda moc nelibilo (samozrejme chapu ze musi vydelavat) ... nahore nemeli pipu :x dole zaviracka moc brzo ikdyz to chudaci dost prodluzovali :) a velky oci bylo dost narvany :D kvalita wifi taky dost mizerna.Na druhe strane dobrej napad s prasatkem.Co me prekvapilo tak vedecky prednasky na kterych sem byl,byly na hodne slusne urovni, a taky moc se mi libil anijshin jozin z bazin, ten nemel chybu.Neni nekde k dispozici? :twisted:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony