"ve zdi byl tóótiž po dědóóvi.."

Já si prostě nemůžu pomoct
Jinak poslední poznámka k té poznámce o rušení (netušil jsem, co všechno rozpoutám

) - rozhodně bych nebyl pro omezování toho, kdy se do třídy vracet a kdy spát, jak tu myslím psal Revan, to že každý chodí jak mu vyhovuje, je správné a souvisí s tím i to, že je třeba přetrpět nějaké to zavrzání podlahy v pět ráno, stejně tak jako hlukot spojený se vstáváním na přednášku v devět. To prostě ke conu patří
Co jsem chtěl naznačit bylo, abychom se snažili býti maximálně ohleduplní, zvláště když už máme třídu jen pro sebe

Některé věci prostě odbourat nejde, ale myslím, že není problém se při návratu/vstávání/kdykoliv během dne podívat po třídě a jestliže ještě někdo spí, tak se snažit přesunout přesunutelný kravál někam jinam a ne se chovat jako "že je mi to jedno", případně ve stylu "co má kdo spát v deset dopol", případně ještě hůře ve stylu "on mě vzbudil v 5, já mu to osladím teď ráno".
Jediným důsledkem neohleduplnosti pak bude, že se budem postupně stěhovat na pokoje do OA, což by ale byla velká škoda, jelikož se tak ochudíme o spoustu zážitků

Přímým důsledkem je pak také více peněz vydaných za ubytování a tedy méně na jiné aktivity (jako např. "Kája" o půl čtvrté ráno

), což je opět špatně.