Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 07.7.2008 12:41:47
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ono to je takové kumulativní. Člověka po řánu bolí kdeco, budí se kvůli opilcům, budí se kvůli raním ptáčatům a kvůli "hlasitějším spáčům" zase nemůže usnout. Je to veselé. Týden už je zabiják.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 07.7.2008 14:35:49
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tož děcka, já se taky probojovala k počítači, na kterém je internet. Bez laptopu je to těžké. Vrátila jsem se v pohodě, ve vlaku jsem se krásně vyspala, jen jsem málem dojela až do Luhačovic, naštěstí jsem stihla ve Starém Městě vystoupit a počkat hodinu na vlak zpátky do Otrokovic :D

Pomeranči, s tebou jsem se nestihla ani rozloučit (asi jako s velkou většinou), ale útěchou je, žes byl skoro stále s námi. Ještě teď jsi s nappym. Btw. nappy, máš Pomeranče v autě. A jestli ti někdo bude tvrdit, že jsem do tebe poslední noc dloubala brčkem a snažila se tě vysát, tak jim nevěř, je to naprostá pravda. Jak už Ness říkala, přednáška se zjevně povedla (i podle odměny) a přítomných 80% kluků. A Pomeranči, věř mi, že nechceš vidět videa z poslední noci, opravdu nechceš vědět, co jsme s tebou prováděli ;-)

Vy jste z Hexx opravdu udělali Játy? Wow, jste dobří :-D

Stalkere, mám tvoji placku BSG. Někdo mi ji dal a já ji zapomněla dát Sopdet, která to má k tobě blíž. Tak až někdy budeš v Praze, tak dej dopředu vědět, dovezu ti ji. :wink:

K tomu brzkému vstávání a pozdnímu vracení. Musím se přiznat, že pozdě navrátivší jsem slyšela jen jednou, za to "brzo" vstávající pokaždé. To, že je někdo opilý, není zrovna nejlepší výmluva nebo omluva. Měl by si na to dávat pozor, ne být škodolibý "vy jste mě ráno vzbudili, já vás vzbudím teď" ... stejně naopak "tys mě vzbudil, když ses vracel, já teď budu řvát, aby ses nevyspal". To mi přijde hnusné a nefér. Když ráno vstanu a vidím, že ostatní spí, není nutné řvát, abycse všichni vzbudili, stejně jako tam blbnout s tím příšerným postiženým pterodaktylem. Jenže my Češi jsme holt taková nátura. Vzbudils mě, nenechám tě vyspat.

Jinak s vámi souhlasím, bylo to fajn, bylo to krátké, ačkoli ke konci se mi už opravdu chtělo domů, páč od středy se tam plácat s ukrutnou bolestí hlavy a horečkou není zrovna největší zábava. Děkuji sponzorovi růžových kamarádů.

Quinixi, tak to ti nezávidím. Mozek musí vstávat v sedm, zatímco tělo si v klidu odpočívá až do devíti :-D Mozku, budeš mi chybět. A asi na tom něco bude, že já jsem tělo a ty mozek, páč jsem jak praštěná pavlačí.

No nic, zatím se mějte, jedu zkontrolovat babičky. 8)
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 07.7.2008 15:50:10
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jé, díky Mc a "Někdo, kdo ti ji dal", chystal jsem se sem napsat, že jsem ji zapomněl na té fotbalové lavičce a jestli ji někdo nemá. Díky moc :cheers:

O problematice brzkého vstávání a pozdních návratů. Je asi jasné, na co tady každý v tuhle chvíli naráží, proto se k tomu taky vyjádřím a doufám, že zde někdo nebude používat nějaká potrefená přísloví. Nevím, jak to bylo poslední noc, ale co se týče těch předtím, nikdo se pokud vím neospravedlňoval tím, že by byl opilý. Přišli jsme, udělali pár blbostí, někoho probudili, a do pěti minut všichni zase spali. Nebyl v tom rozhodně žádný nekalý úmysl nebo snad pomsta. Prostě blbost, která se ani nedá nijak omluvit. To noční poukázání na to, že někdo dělal bordel ráno, byla jen obrana na jisté agresivní "Vypadněte, vypadněte, VYPADNĚTE!" Poukázání v tom smyslu, že i když mě, tak jako jiné, skoro každé ráno v osm vzbudil smích, povídání a hlahol, nic jsem neříkal, chvíli vydržel a nakonec byl raději, že jsem byl vzbuzen dívčími hlasy než zvukem fénu při sušení nagelovaných pánských vlasů.

Nechci z toho dělat záležitost a kazit si tím dobrý dojem z FF. Je jasné, že se něco takového stává, když je v jedné místnosti skoro čtyřicet lidí. A i noční příchody přece svědčí o tom, jak dobrá akce festival je :)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 07.7.2008 15:54:19
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

McBeck.C: Ten JáTy je čistě Ashrakova práce. :) A to si doufám nikdo nestačil všimnout mýho nicku, dřív, než mi ho včera změnil zpátky...

Příspěvek 07.7.2008 16:22:30
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Stalker: No, ono to tvoje "Tys tu taky dělal kravál s fénem, tak já můžu dělat kravál teď" nezní moc "nechtěl jsem pomstu" :) :wink: Ale vážně, každý má prostě někdy moment, kdy přijde pozdě a udělá bengál, stává se to. Je to daň za to, že je nás tam tolik a každý chodí jindy. Osobně mě nejvíc štvaly ty parkety, co tam tak vrzaly a i když jsem se snažila jít potichu, tak jsem měla při každém šlápnutí pocit, že všechny probudím.
A podotýkám, že ten fén se taky stal jen jednou a nedělala bych z toho událost. Když navíc pustili fén až někdy v deset dopoledne, což, přiznejme si, není "brzo ráno" ani na con. A jsem radši, když mě někdo vzbudí ráno, kdy stejně musím vstát, než ve tři ráno, kdy mi to přeruší spánek (někdy i několikrát za noc).
Ale takhle by se dalo o tom mluvit dokola. Osobně jsem takhle zaznamenala jen dva pozdní návraty, hned první noc od skupinky, která dělala kravál už loni a pak jednou, když jste se vraceli vy s monopostem. Pak už se to nestalo, protože pokud to není vyloženě hlasitý smích, tak mě opravdu v noci nic nevzbudí.

S reportem jsem ještě nehnula :( Vstávala jsem dost pozdě, a ráno mě ještě probudil telefon z práce, když mi volala Sarah, že mám ve středu přijet do práce. Je to opravdu šok, když ráno zvednu telefon a on na mě začne mluvit anglicky. :)
Ale večer se do něj asi pustím, teď musím ještě do knihovny, chci si půjčit pár knížek, které jsem si slíbila, že si přes léto přečtu.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.7.2008 16:35:14
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tohle opravdu zní jako pomsta, ale tohle jsem neřekl.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 07.7.2008 16:38:51
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No, zkrátka pokud bude FF09 opravdu 12denní, tak si zaplatím postel ;) tvrdá podlaha, ponožkoidní vzduch (opravdu nikoho nenapadlo otevřít víc než jedno okno?) a krátký přerušovaný spánek je na pár dní v pohodě, ale víc jak týden je moc... :shaking: :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.7.2008 16:42:52
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím proč se to tu tak řeší,problém ten vzbudí toho/tu v tolik a tolik to je na každém conu. Prostě se to stalo a nevidím důvod to pitvat.
Jinak mám 616 fotek které dávají 2,24 GB. Do konce týdne bych je měl mít zcenzurované a zmenšené, tak aby se daly upnou do fotogalerie.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 07.7.2008 16:50:31
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

At uz kdokoliv vzbudi nekoho, neni to dobre. Je nas tam hodne stava se to a musi se s tim tak trochu pocitat. Jednou jsem vzbudil nekoho ja, parkrat me ostatni. Nikomu jsem nic nevycital a ani nebudu. Festak mi to totiz ani v nejmensim nezkazilo a i s tim rizikem, ze to priste bude uplne stejne, pujdu klidne do tridy zas.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 07.7.2008 17:26:49
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

K tomu vstávání ... Už bych to tady nerozpitvával a neházel jeden na druhýho špínu. Holt při takovém počtu lidí, jaký byl ve třídě se s něčím podobným dá počítat. Může se to řešit dvěma způsoby - buď se na začátku dohodnou nějaká pravidla (například aby se většina snažila přijít do určené hodiny) nebo se to nechá být a člověk se smíří s tím, že ho může někdo "zbudit". Mně osobně to bylo svým způsobem jedno, spacák mi nevadí, dokážu usnout i za "horších" podmínek. Pokud někdo měl s někým problém, měl si to s ním vyříkat přímo na Conu a ne si teď stěžovat na fóru, jak to bylo děsně nefér, že se nedalo ve třídě spát ...

Co se Conu samotného týče, tak docela klasika podle mě. Poznal jsem zase několik nových lidí, potkal pár starých známých, hlavně Hadmena a spol. Strávil spoustu časů na deskovkách, sehnal si pár nových knížek na čtení ... prostě klasika. Přednášky mi kupodivu vyšly docela dobře, díky Lazymu a klukům, že se přišli podívat :wink: Na FFS se pokusím něco vymyslet i do Gatecon linie a ne jen na Jatcon.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 07.7.2008 17:43:36
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale o tom já nemluvím... Když mě někdo probudil tak mi to bylo jedno, pokud rychle vypadnul... Ale ten Dr. Who od 8 ráno od pánů Black, Scream a Malas mě vadil hodně... navíc na "Nemůžete si jít povídat někam jinam" se akorát tak zasmáli... trochu ohleduplnosti lidi! jaký je rozdíl v tom, řešit to ve třídě, kde chtějí lidi spát, nebo na chodbě? Žádný, akorát v prvním případě naserete víc lidí... :roll:

Ale con mi to nezkazilo, akorát celou neděli jsem byl nepoužitelnej :-D Aspoň vím, že dokážu usnout i při tříkanálovém chrápání :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 07.7.2008 18:08:07
General
General

Odpovědět s citací

Co se to na fóru děje? Poconová deprese? :) Dr.Who a tenhle topic jsou nejživější a zatím se to jen dohaduje :D A ano, opravdu bych nějaké probuzení nehrotila, prostě to ke spaní ve třídě patří. Příště část z nás stejně zakotví na obchodce v postelích, takže ve výsledku je to jedno. :wink:
Myslím, že vyříkat si to tam by bylo opravdu takové férovější, spíš jde o to, že lidi nemají čas, ani nechtějí někomu kazit náladu spory a tenhle víkend na to už opravdu nebyly ani síly. Takže asi tak :D
Každopádně ačkoliv jsem opravdu dost zničená (pořád jsem tam pobíhala, zařizovala/vyřizovala/přednášela :)), tak to bylo rozhodně lepší než loni. Takhle skvěle jsem se bavila snad jen na letošním Sconu, ani na FFSku a už vůbec ne loňském FFku to nebylo tak bezva. A kdybych po tom conu nebyla víc unavená než když jsem tam jela, tak bych to opravdu nazvala skvělou dovolenou :D
Ta cesta do knihovny mě zmohla....:) Teď už jdu opravdu na ten report :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.7.2008 18:25:15
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

McBeck.C: Já vám rozumím. Vám bylo po mě tak smutno, že jste se museli uchýlit nějakým temným praktikám. Sice mě od těch videí všichni zrazují, ale i tak by mě to zajímalo. Minimálně z toho důvodu, abych věděl, na koho si mám příště dávat majzla. :lol: :lol:

Ubytování... na jednu stranu mě trochu mrzelo, že nejsem s vámi pohromadě, ale na vyspání to je v OA určitě lepší. Ty 4-6ti člené místnosti s postelema, by imho byly asi ideální. V našem počtu bychom stejně nakonec zabrali celé patro. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.7.2008 18:30:17
General
General

Odpovědět s citací

Celý ten nápad s "pomerančem" byl vlastně můj a Antaris a vzniklo to tak, že jsme se nestihli všichni vyfotit, tak jsme chtěli, abys tam byl přítomen jinak :D Takže se k tomu pokorně přiznávám. Co se s "pomerančem" dělo potom, na to jsem už neměla vliv. :)

Příspěvek 07.7.2008 18:44:30
Elidarion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak moje fotky.. omluvte zhoršenou kvalitu záznamu, mobil je přecijen mobil.

http://uloz.to/556683/FF2008_by_Eli.zip

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony