Tož děcka, já se taky probojovala k počítači, na kterém je internet. Bez laptopu je to těžké. Vrátila jsem se v pohodě, ve vlaku jsem se krásně vyspala, jen jsem málem dojela až do Luhačovic, naštěstí jsem stihla ve Starém Městě vystoupit a počkat hodinu na vlak zpátky do Otrokovic
Pomeranči, s tebou jsem se nestihla ani rozloučit (asi jako s velkou většinou), ale útěchou je, žes byl skoro stále s námi. Ještě teď jsi s nappym. Btw. nappy, máš Pomeranče v autě. A jestli ti někdo bude tvrdit, že jsem do tebe poslední noc dloubala brčkem a snažila se tě vysát, tak jim nevěř, je to naprostá pravda. Jak už Ness říkala, přednáška se zjevně povedla (i podle odměny) a přítomných 80% kluků. A Pomeranči, věř mi, že nechceš vidět videa z poslední noci, opravdu nechceš vědět, co jsme s tebou prováděli
Vy jste z Hexx opravdu udělali Játy? Wow, jste dobří
Stalkere, mám tvoji placku BSG. Někdo mi ji dal a já ji zapomněla dát Sopdet, která to má k tobě blíž. Tak až někdy budeš v Praze, tak dej dopředu vědět, dovezu ti ji.
K tomu brzkému vstávání a pozdnímu vracení. Musím se přiznat, že pozdě navrátivší jsem slyšela jen jednou, za to "brzo" vstávající pokaždé. To, že je někdo opilý, není zrovna nejlepší výmluva nebo omluva. Měl by si na to dávat pozor, ne být škodolibý "vy jste mě ráno vzbudili, já vás vzbudím teď" ... stejně naopak "tys mě vzbudil, když ses vracel, já teď budu řvát, aby ses nevyspal". To mi přijde hnusné a nefér. Když ráno vstanu a vidím, že ostatní spí, není nutné řvát, abycse všichni vzbudili, stejně jako tam blbnout s tím příšerným postiženým pterodaktylem. Jenže my Češi jsme holt taková nátura. Vzbudils mě, nenechám tě vyspat.
Jinak s vámi souhlasím, bylo to fajn, bylo to krátké, ačkoli ke konci se mi už opravdu chtělo domů, páč od středy se tam plácat s ukrutnou bolestí hlavy a horečkou není zrovna největší zábava.
Děkuji sponzorovi růžových kamarádů.
Quinixi, tak to ti nezávidím. Mozek musí vstávat v sedm, zatímco tělo si v klidu odpočívá až do devíti

Mozku, budeš mi chybět. A asi na tom něco bude, že já jsem tělo a ty mozek, páč jsem jak praštěná pavlačí.
No nic, zatím se mějte, jedu zkontrolovat babičky.

Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"