Takhle, ono nejde o to, že by mu ta role neseděla. Já bych řekla, že jo a určitě si ji užívá. Jenom se mi nelíbilo, jak to zaonačili v poslední epizodě. Prostě herci doctora přicházejí a odcházejí a ať je Tennant jakkoliv populární, vím i o jiných hercích a teď mě díky rozhovoru s Molirem napadají další dva, kteří by tam pěkně seděli.
Spíš mi vadí ta berlička s tou rukou, jak nechali lidi týden už v podstatě smířit s tím, že budeme mít nového doctora, navnadili je, nechali je o tom diskutovat, a pak jim v podstatě hodili "nového" doctora, což byla prostě hloupost a zkazilo mi to docela dojem.
Taky někdy koukám na seriál kvůli herci (SGA by mohlo vyprávět) a taky mívám někdy záchvaty toho, že se mi herec líbí. Jenom se prostě nefixnu zase tak až na jednoho a i když si myslím, že je super, tak ho takhle neopěvuju, protože vím, jak protivné to může být. Napíšu, že byl výborný, ale tím to končí. Obsese je sice pěkná věc, ale to bych musela mít jednoho na ploše, viset na zdi apod. a co by to bylo za legraci, být posedlá po jednom, když se jich vyskytuje tolik?

A nebudu to psát do obecných topiců, kde by se měla epizoda rozebírat jako celek a ne jenom, jak se můj oblíbenec tvářil každé dvě vteřiny. A i když tu mám kalendář Dr.Who s Tennantem, tak to mám kvůli seriálu, ne herci, protože Tennant je svým způsobem velmi "cute", ale zase tak úplně "squeeovat" kvůli němu nebudu

To já radši kvůli Johnu Simmovi, který ho v roli Mastera celkem v pohodě přehrál
V téhle sérii mi vadila hlavně naprosto zbytečná přítomnost hysterické Marthy. Nechápu, proč musela být ve třech epizodách, když udělala velké nic, akorát si zahysterčila, nechala se několikrát unést a jednou naklonovat (a podotýkám, že se nechala unést i v Torchwoodu). Rose se snést dala, jenom ukázali, jak je Billie vedle Catherine herečka celkem na nic (není špatná, jenom ta Catherine je prostě lepší) a ty záblesky a větší propojení díky ní bylo docela strašidelné.
A dupnu si znovu - chci Donnu

A pokud už tedy chtějí někoho nového, tak ať je to aspoň inteligentní stvoření, třeba Sally Sparrow a ne někdo nový. Anebo ať vrátí Donnu, nic lepšího si neumím představit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.