nappy píše:
Snad jedinou poznámku - která nijak nekazí výborný zážitek z conu, jen prodlužuje rekonvalescenci po conu

- bych měl k brzo vstávajícím - mějte více ohleduplnosti na ty, kteří chtějí vyspávat déle - to, že je venku světlo, neznamená, že jsou všichni vzhůru, to, že je nadpoloviční většina vzhůru, neznamená, že ostatní už spát nechtějí. Pokud někdo dorazí pozdějc - řádně posilněn z hospody - a dělá bordel, to je omluvitelné, ale nechápu příliš neohleduplnost těch, co dělají "bordel za střízliva" brzo ráno/dopoledne - např. tím, že si cosi pustí na notebooku nahlas.
Teď ti trochu nerozumím (jo, nevyspání

). Pokud někdo dělá jakýkoliv bordel, tak je to špatně. Pokud někdo přijde v pět ráno z hospody, neomlouvá ho, že dělá bordel, to fakt ne. A pokud někdo vstane v 9:30, což imo není na conu nijak brzo, tak mi taky nepřijde fér, že se má omezovat právě proto, že někdo přišel opilý ráno v šest a toho dotyčného vstávajícího taky vzbudil.
Ale souhlasím, že určitá ohleduplnost je na místě, pokud jsou tam spící lidi a aspoň utlumit hlas a nic si nepouštět nahlas by se mělo dodržovat. Proč lidi zbytečně budit.
Jinak jo, con byl super, ale já si opravdu příště beru postel někde na ubytovně (ne Vysočině, to je dáááleko

). Spacák, i když má člověk klid na spaní, mi nikdy nedovolí si úplně odpočinout a zvlášť při takovém maratonu pobíhání, co jsem měla teď, je to potřeba.
Příští FFko by mělo být 12 dní (říkal Quinix, že prý to říkal Vašek

), a to je super, akorát ne pro má záda

Jinak ať je to jakkoliv náročné a těžké a vyčerpávající, miluju to a rozhodně bych i brala pár dní navíc - ale už jen s tou postelí
Uploaduju fotky na uloz.to (na iskladku mi to nejde

), ale je to nějaké pomalé, tak se toho možná dneska nedočkáte. Taky tam je pár pěkných foteček

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.