Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 05.7.2008 20:57:52
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ale zas tak nesmutni pomeranči, snad se ti to do svaby zahojí :P

Toš nakonec se toho přece jen ujala Mc, jediné štěstí, páč netuším co bych tam povídala já :-D ,,,, bychom měly rychle po přednášce, jak bychprojela ty obráky. A celkově to myslím dopadlo dobře, kupodivu tam bylo spousta kluků.... a nechce se mi věřit že by to byla čistě jen 4% mšnčina, ikdyž jaký jnší důvod by měli? 8) :P

A dneska je ještě závěrečný galavečer, doufám že ě při tom vylosujou že jsem něco vyhrála (ikdyž o tom silně pochybuju), páč jsem se spolu s dalšímy zůčastnila jedné soutěže v deskovkách, tak by bylo pěkné něco vyhrát. :drink2:
Neodporuj pokušení! Všechno vyzkoušej a dělej to, co ti nejvíce vyhovuje.
Vidíte věci a říkáte, proč? Ale já sním o věcech a říkám, proč ne?
G.B. Shaw

Příspěvek 05.7.2008 21:14:08
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to jsem rád, že jste to obě zvládly. :wink: Jinačí důvod proč jít na hochy?? Nevím, omyl?? Pomatení smyslů?? Naprosté vyčerpání z FF??? :lol: :lol: Ale spíš se šli podívat na vás dvě, to mi přijde pravděpodobnější. :D

Já se na FF letos přihlásil jen do dvou věcí a v obou jsem vyhrál. To první byla snídaně s Trekkies, Samuelův tvaroh s rozinkami o velikosti solidního brouka jsem si opravdu vychutnal. A to druhé byla ta poznávačka znělek kde jsem skončil, po společném úsilí naší grupy, devátý. :D :D

V těch deskovkách by byla škoda, kdyby nikdo od nás nevyhrál, když jsme je tam tak poctivě hráli. Třeba to vyjde. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.7.2008 13:36:36
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já sem taky dorazil domů a čekala mě velmi smutná zpráva. Můj pes, kterého mám již 8 let utekl a pobíhal po lese a než ho někdo stačil přivést zpět tak ho nějaký horlivý myslivec zastřelil, takže teď mám takovou menší depku, škoda že ještě není festival, večer du do hospody s kámošema zapít jeho památku.............. :cry:
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 06.7.2008 13:39:24
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Shit! Už jsem taky doma..... Nevím čím to je, ale buď mi od příchodu domu píská v uších, nebo je tu fakt příšerný ticho..... JÁ CHCI ZPÁTKY!!! :D

Včerejší večer (spíš noc) byl legen... wait for it.... dary :lol: Jak často uvidíte 6 přiopilých scifistů zpívat a tancovat na Poupata :rflmao:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.7.2008 13:56:39
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak už jsem taky doma :) tentokrát jsme se skoro nikde neztratili :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.7.2008 14:01:35
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Teď jsem si znova našel na tn.cz reportáž z FF..... proč tam jsou sakra jenom SW? :( To ti blbci neznají nic jinýho...

http://tn.nova.cz/magazin/cestovani/cesko/setkani-priznivcu-fantazie-je-v-plnem-proudu.html
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.7.2008 14:02:44
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No Tillion je snad odmítl, ale ano oni si všímaj jen toho co vyčnívá, a ostatní fanoušci nevyčnívali tolik jako SW fandové :(
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.7.2008 15:09:52
Elidarion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já už jsem taky úspěšně dorazil, Nappyho auto překonalo další rekord v objemu materiálu které se do něj vejde, ale přežili jsme :D

Ten poslední večer byl skvělej, to je fakt, jen vás mohlo zůstat víc :)
edit: chudák (P/p)omeranč :lol:

ad1. na příští FF se naklonuju alespoň 10x
ad 2. tři klony nechám neustále obsazovat deskovky :twisted:

Příspěvek 06.7.2008 15:20:41
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak taky hlásím příchod. Moje přistání v realitě bylo dost tvrdé. Poté, co jsem konečně dostala auto i sebe v pořádku domů, jsem zjistila, že máme návštěvu - rodinu mojí starší, nevlastní sestry, čítající tři děti ve věku od pěti do dvanácti let, které dokáží vyprodukovat skoro takovou zvukovou kulisu, jako Sokolovna na FF kolem deváté večer. Navíc mi můj otec sdělil, že ho zítra ráno v 5:30 musím odvézt na druhý konec Prahy, odkud odjíždí s přáteli na vodu do Rakouska...takže hned jak dopíšu tenhle příspěvek jdu zalézt do postele a dospat se. Stejně jako téměř všichni, bych se nejraději otočila a jela zpět do Chotěboře. Chjo, nemáte někdo Tardis???
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 06.7.2008 15:33:41
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hlásím příchod! :D (ještě jednou díky Ashrak's family za odvoz). Teda Festival Fantazie jsem si původně představoval úplně jinak,ale to co z něj vylezlo,tak předčilo všechna má očekávání. S některými jsem se poznal,s některými mě to ještě v budoucnu čeká..(tolik přednášek a tak málo času :D ) Klidně bych tam ještě týden zůstal...Jo a Kofolu s toasty nechci vidět tak rok :lol:

Ještě funny dodatek: Otec po mě chce ,abych v tomhle stavu (tzn totální vygumovanost spojená se zavíráním očí kdykoliv a kdekoliv) tahal pražce na zahradě ve 30 C :D no tak jdu na to..
Naposledy upravil Geser dne 06.7.2008 15:38:17, celkově upraveno 1
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 06.7.2008 15:34:44
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No já už jsem taky doma - plakát Doctora & Donny už vysí na zdi, díly se stahujou a plnej adrenalinu ještě ze včerejšího promítání finále (oooo, velký Ashraku díky :cheers: :cheers: :cheers: :lol: ) se těším až si to pustím znova.
Takže zatím na mě stesk nedolíhá :D A ono lepší - alespon nervama nepočítám kdy bude FFS :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 06.7.2008 15:37:32
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

jak některým závidím, ze uz jsou doma. :-( teda... rozhodně bych si FF prodloužil, ale... no, snad chápete. ;-) ja furt jsem na ceste do pardubic, jsem se rozhod, ze s holkama počkám do 14:30, ale nečekal jsem ze budu muset na 1 zastávce čekat 50 minut. :-) aspoň jsem se prospal a rozdělil videa a obrázky na VIP a NeVIP jak vyžadujou holky. uz jejich pohled byl vražedný. a rozhodně jsem rád ze jsem nejel v těch 9. tolik promeskane srandy.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 06.7.2008 15:42:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Taky jsem dorazila :D Asi už před hodinou, ale vana a kafe bylo přednější :D
Díky Blance za odvoz a ráda slyším, žes to zvládla v pohodě domů. My to stihli za necelou hodinku. Za tři a půl a hodiny z Chotěboře, super :D
Ještěže pro mě táta přijel, ještě bych se teď plácala někde na Florenci.

U nás sice nejsou děti, ale máma má tendenci se vyptávat a sdělovat, co se dělo. Je to moc fajn, že ji to fakt zajímá (a narozdíl od jiných ví, kdo je Sapkovski :D), ale po těch dnech, kdy jsem se od úterý do pátku skoro nezastavila a v obklopení tolika lidí, jsem docela ráda za svůj klid a mír. Pokusím se protřídit těch svých pár fotek z foťáku a naházet to sem. Moc jich není. Report bude možná do úterý, ale musím ho psát na noťasu, protože zjišťuju, že se na téhle velké klávesnici píše děsně blbě.

A tátovi se líbí moje hlídkařská baterka :twisted: Nedám... :twisted:
Naposledy upravil Klenotka dne 06.7.2008 15:47:57, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.7.2008 15:46:24
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem taky doma. :( FF bylo super ale bylo hrozně krátké. :(
Cesta byla v pohodě a s Aegirem,Shortym a Darth Revanem docela rychle utíkala.
Doufám že se večer dokopu k tomu abych dostal do noťase Photoshop a mohl začít upravovat fotky. Jinak všem děkuju za skvěle strávených pár dní. :D
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 06.7.2008 15:55:35
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Někde jsem vyčetla že letošní FFS má být poslední :( Nevíte co je na tom pravdy? Jinak jsem si FFko taky moc užila :D
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony