Musím se s váma podělit o událost, která se mi stala hned po FF. Vlastně se mi to stalo po cestě zpět, konkrétně skoro před dvěřmi bytu. Byl jsem už po cestě vlakem z Chotěboře docela unavený a před Karvinou mě docela silně začal chytat spánek, takže jsem byl rád, když jsem konečně z vlaku vylezl na vzduch. Zjištění, že mi před chvíli ujely oba dva vhodné busy MHD mě nijak nepotěšilo, tak než čekat půl hodiny na další, jsem se rozhodl, že půjdu pěšky. Procházka noční Karvinou byla v pohodě, akorát ty cihly v tašce byly pořád těžší. Když už jsem byl konečně v baráku a vlezl do výtahu těšil jsem se na postel. Šáhl jsem do tašky pro klíče a rukou mi projela ostrá bolest. Věřili byste tomu, že si můžete ostrým otvírákem uříznout kus prstu? No, shit happens. Krev byla za chvíli skoro všude, ony tyhle zranění docela dost tečou, jak jsem záhy zjistil. Takže místo postele následovala cesta na pohotovost, kde se jim, po zaplacení devadesáti korunového poplatku, podařilo na dvakrát ošetřit a zavázat prst tak, abych z něj pernamentně nestrácel životadárnou tekutinu. Funkčně by měl být malíček v pořádku, že ho budu mít z jedné části jako podle pravítka, už ale moc cool není.
Když si uvědomím, kolik náhod k tomu vedlo, je to fakt skoro až k smíchu. I když mi to tak v ten moment rozhodně nepřišlo.