Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je horší ?

Ronon
58
24%
Teyla
185
76%

Celkem hlasů : 243

Příspěvek 14.6.2008 21:56:44
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

bulantik píše:
Já bych je tam nechal oba tolik změn bu tomuto seriálu moc neprospělo už ted jich je už moc :( .

Právě naopak, při tolika změnách by se to tam krásně ztratilo. :D

Příspěvek 15.6.2008 09:41:02
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

souhlasim s bulantikem, ale jinak bych vyhodil spis tu teylu, treba by ji mohlo vysat to jeji ditě když je to nakej hybrid. :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 15.6.2008 12:44:26
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo Ronon je nejlepší postava v SGA a jestli ho někdy vyrazej tak se už na to nebudu dívat.

Příspěvek 15.6.2008 12:56:11
Morrow Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: Pravděpodobně na židli před monitorem, ale díky bordelu v meziprostoru si tím nejsem tak jist. :-)

Odpovědět s citací

Teylu bych vyškrtl úplně. Její postava nemá žádný smysl (alespoň ne v takovéhle podobě - bez mozku) a jenom navyšuje rozpočet. Díl, ve kterém by opustila Atlantis, by se stal mým nejoblíbenějším.

Ronon ať zůstane, sice ho nemusím, ale nahradili by ho stejně někým ještě horším.
[url=http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?t=5829]Epocha zkázy: Když minulost vypráví
[img][images/thumbs/Morrow_signatureth8.gif]http://img131.imageshack.us/img131/2056/signatureth8.gif[/img][/url]

Časy se mění, ale minulost se stále připomíná.

Příspěvek 15.6.2008 15:24:54
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Morrow má pravdu teyla je tam akorát proto že tam byla od začátku SGA jinak je tam jen na zvašování rozpočtu.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 17.6.2008 10:19:28
Warrior.Keyla Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych neměnila nikoho. Teď už ne. Náhodou, já mám ráda oba. Je to každého názor, ale nevím, co proti Teyle (a někteří obzvlášť proti Rononovi) máte... Je pravda, že poslední dobou je tam Emmagan trochu neužitečná a s tím těhotenstvím si to moc dobře nevybrala, ale už to tak je a Rachel za svou roli nemůže. :roll: Takže můj názor je jednoznačný - nechala bych tam oba...
[img][images/thumbs/Warrior.Keyla_20893573-34357150.jpg]http://imb.lide.cz/photo/big/71/50/20893573-34357150.jpg[/img]

Příspěvek 17.6.2008 10:28:27
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Teyla mě moc nebere, ale přežiju to i s ní, ale vyhodit Ronona ? Nemožný, bez toho už by to nebylo SGA, kdo jinej by zabíjely wraithy po desítkách a mečem ? :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 17.6.2008 10:30:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mikey: Souhlasím s Rononem. Vyhodit ho by byla katastrofa. Ale Jason chce sám odejít, takže kdo ví? :?
[img][images/thumbs/Warrior.Keyla_20893573-34357150.jpg]http://imb.lide.cz/photo/big/71/50/20893573-34357150.jpg[/img]

Příspěvek 17.6.2008 10:35:26
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teyla má špatně napsanou postavu.Ono je rozdíl,když se postaví proti nepřátelům pomalu 2 metry velký zarostlý chlap s dredama,než malá,slabá a křehká snědá slečna. :lol: mě osobně se ženy mlátičky vůbec nelíbí :oops: ona je tam jenom na mlácení :cry: neříká žádné vtipy,technice nerozumí. :roll:

Příspěvek 17.6.2008 10:49:04
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

chrastenka: To je přesně ono, je tam jen na to aby někoho zmlátila fajn chmatem, nebo taky na ty zběry z tělocvičny, těch taky bylo až dost. A teď má to dítě, no, radši nerozvádět, několik dílů jen o tom jak jí hledaj. Prostě ji blbě napsali... Ronon alespoň občas zaperlí nějakým jokem a tak, Teyla mi příde spíš do počtu (přeci jen SGA-1 musí mít 4 členy, že) :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 17.6.2008 13:13:09
Airman
Airman

Odpovědět s citací

chrastenka: Mně tedy Teyla nějak slabá a křehká nepřijde :lol: Ale budiž... Roli má napsanou špatně, to je pravda, ale hned ji kvůli tomu vyhazovat? Vždyť by to mohla být dobrá postava, kdyby ji takhle nezkazili...

mikey: Náhodou, mě celkem tréninky v tělocvičně (jako toho, který na ně často chodí) celkem baví :lol:

Příspěvek 17.6.2008 17:34:09
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nic proti lidem co navštěvujou tělocvičnu, ale mám takový pocit že když hledáš Teylu, tak ji určitě najdeš v tělocvičně... :wink:

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přál bych si, aby odešla Teyla a aby její smrt nebyla zbytečná, tak by se mohla změnit v energii(třeba ZPM) - návaznost na Star Trek - Voyager - povznesení Kes, díky které se Voyager posunul o 10 let blíže domovu :)

Ronona bych přeci jen ponechal, případně vyměnil za majora Lorna :o)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych nevyhazovala nikoho. Přijde mi, že už je toho moc. Pořád někdo umírá a vrací.... Nechala bych tam oba, rozhodně. Ronona i Teylu mám ráda, napsala bych jim lepší scénář. Vím, že hodně z vás může namítnout, že Rachel svou postavu stejně nedokáže zahrát, i kdyby měla scénář sebelepší. Je pravda, že se ještě moc neukázala, může nás překvapit. Rozhodně nechápu, co proti nim máte :D Každý je nějaký. Vždyť hraje docela dobře, například bojové scény. To musí opravdu umět, takže to zase tak špatné není. Na všem špatném hledej to dobré :)
Obrázek

ipa Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teylu za Kellerku i když ji taky moc nemusim
Ronona za Lorna
ale hlavne prič se Sheppardem toho ja fakt nemužu

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ipa: Tak Kellerová už v týmu je... Sice je většinou na Atlantis, ale v úvodní znělce tedy je. Nevím, ale nějak mi nesedí, aby chodila s nimi na mise. Lorne v týmu by byl dobrý, ale on velí svému vlastnímu, takže to asi také ne. Spíš by mohl být na jeho tým zaměřen jeden díl... Ohledně Shepparda, to radši komentovat nebudu, neboď by vznikla OT hádka :D

Já bych Teylu ani Ronona nevyhazovala...
Obrázek

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No Ronon je takovej vojenskej šílenec - toho bych tam nechal. Ale neim co bude s Teylou protoze ta pude na mateřskou :D , A co dělá když je fuč od rodiny????
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Už sem si myslel že se ronona zbavíme v 5x20 ale ten wraith ho musí oživit že? Chci zpátky Forda a nějakej wraith by se tam hodil
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo ford ten mi chybí. při tom útoku na atlantis místo forda měl ten wraith vysávat teylu. ta by se mu bránila furt by sebou házeli a ten granát od toho vojáka by teylu roztrhal na kusy zatímco wraith by si spokojeně doplaval zpátky do městě
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Teylu, za Forda. Ale pouze pokud by se choval jako Ford z první série a udělali by mu něco s tím okem. Ford neměl nikdy odejít, raději měli udělat feťáka z Teyly. Ford měl dobrý humor, takový puberťácký ("Počkat... mám malý..." "Co máte malý? Hej, McKayi! Co máte malý?").
Naposledy upravil Vanguard dne 19.7.2009 18:15:42, celkově upraveno 1

opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podle me je Ronon lepsi je to takovej tealc akorat trochu vybusnejsi.
Jako Fod nebyl spatnej, ale me pripadal jak neakej kluk kolem 18 a to se mi tam nehodi.
A misto teyly bych tam dal Deniela Jacksona ten je the best !!! !

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ford byl hustej to jako souhlas, ale o teyle se mi nechce ani začínat nebo bych na napsal co mi na ní vadí. ale když jsem to nakousnul - vadí mi na ní VŠECHNO !!!!!!!!!! už jí měli dávno vykopnout. už jsem někde psal, že s ní jsou jenom problémy. za 1 to spojení s wraithy. za druhý se jima nechává ovládnout(min. 2x to už udělala) a za další je tu ta věc s Michaelem, kterýmu umožnila utéct, stejně jako wraithský královně(SGA 3x18) a nakonec je tu její problémový děcko. měli ji odpařit i s tím Michaelovým křižníkem, ale NE oni jí jdou zachránit a díky tomu Michael unikne za tolik problémů už vážně nějaká pralesní ženská nestojí. kdyby jsme jí nechali na nějaký planetě žila by si svůj posr**** život a uctívala ty svý "předky"
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nechala bych tam oba... Oba dva měli něco do sebe teyla se sice v posledních dílech moc nepředvedla ale ze začátku byla dobrá...
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych nahradil Teylu Valou, z tý já pokaždý nemůžu, miluju vždycky, když vyvede nějaký malér 8) a umí si poradit, i když by tam neměla Daniela :( .

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikuliska: zezačátku se mi zdála taky dobrá, ale ke konci. dyť tam byla už jen tak jako že tam je

PředchozíDalší

Zpět na Postavy