Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 22.5.2008 18:48:23
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Juchů!!! Jupíííí!!! Bude jukebox!! :pyramida: Blahoslavena budiž Tar-ara :cheers: A v jednom případě i Klenotka :cheers:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 22.5.2008 21:10:18
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takže týden určitě vím, že se tam taky stavím, a pokusím se napravit své odbíhání na SCONu :D

Na ten seminář povinně jet nemusím, ale FF prostě povinnost je! :arrow:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.5.2008 21:55:03
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak na přednášky od Klenotky a Tar-ary se už těším. :-D

Příspěvek 24.5.2008 15:09:44
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Juchů! Tak se na Festivalu Fantazie taky ukážu :D Skvělá zpráva dneška, která chápu nikoho tady asi moc nevzruší, ale prostě jsem se o ni musela podělit :wink:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 27.5.2008 14:49:43
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi mi hrabe z horka ale v těch kolonkách chybí Spacák: ZŠ Smetanova
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 27.5.2008 15:01:20
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To proto, že Smetanovka už má zaplněnou kapacitu :? Aspoň podle toho, co říkal Vašek. Ale jestli tam napíšeš ubytování s Tillionem a budeme mít svou místnost, tak by to snad mělo být v pohodě...ale nevím :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.5.2008 15:05:42
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak jak na to koukám tak první Jukebox asi prošvihnu :D (Budu na Doctor Who 4x02 : Fires of Pompei)
A koukám, že Sex ve Stargate je běhěm mé přednášky na HIMYM - no co alespon tam nebude moc lidí a nebude taková tréma :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 27.5.2008 15:56:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já půjdu na HIMYM :D Nevím, o čem by jako měl Sex v SG být, a zjišťovat to nebudu :D Já se ve čtvrtek a v pátek docela naběhám, protože tam mám čtyři přednášky v rozmezí několika hodin.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.5.2008 18:46:08
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já teda na ten sex schválně půjdu právě proto, abych zjistila o čem to je. :lol: Jsem na to móc zvědavá. :)

Příspěvek 27.5.2008 18:51:42
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Aby to nebylo něco jako minulej rok. Přednáška ,,Co nám všechno SG zkurvila'' (nebo jak to bylo) - to byl totální propadák. Ale jak mu vypadl zvuk u videí a pár lidí z publika to začalo dabovat - to byla teprve sranda :lol:

Příspěvek 27.5.2008 18:59:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, konečně se moje účast začíná rýsovat do nějaké konkrétní podoby. Vypadá to, že bych snad mohla jet, ale budu muset asi účast zkrátit o pravděpodobně tři dny, kvůli vystoupení. Hlásit se nebudu, protože se to může ještě kdykoli změnit, takže doufám, že se nějaké místečko v případné společné místnosti pro mě najde.
Program jsem ještě nestudovala, nechci vědět, o co přijdu. Případná zklamání budu řešit až na místě :)

Příspěvek 27.5.2008 19:27:38
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Jelikož je smetanovka plná a lidi se k nám zase hlásej tak koukám budu asi celej první den běhat tam a zpět jako na FFS... ale co by byl FF bez toho :)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.5.2008 21:44:33
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak vidím, že i my jsme dostaly krásný čas...všichni budou na večeři :lol:

Blackie, to si děláš srandu...já se chtěla juknout, co to bude za cipovinu, ale tak...když jsi slíbil účast u mě, tak tě přece nemůžu zklamat :wink: Drž mi místo v první lajně na upřený pohled :D Klenotka ví, o čem mluvím.

Jééé, Eleiro, to je bezvadné. Ehm, ty tři dny jsou od začátku nebo od konce? Prosím, neříkej, že od konce a musíš odjet dřív než ve čtvrtek v 20h :cry: To nepřežiju.....nééé :cry: :cry:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 28.5.2008 10:04:29
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Od konce. Musím se ale ještě domluvit se skupinou, jak to s tím vystoupením je. Pokud to bude něco malého, tak mě tam oželí, protože stejně nemůžu vystupovat, ale pokud to bude něco většího, tak bych tam jako součást skupiny měla být. Neříkej, že bych přišla o vaší slintoidní přednášku :(

Příspěvek 28.5.2008 12:37:57
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale Sex v SG, o čem to bude? :) O tom, jak si Carterová dala v díle XY pusu s Jackem? :)

Nebo možná o těch třech záběrech, kdy někdo s někým leží v posteli, aby se na to následně buď zapomnělo nebo poslalo k ledu? :lol: Ale ze zvědavosti si na to zajdu (teda jestli se na FF dostanu :( ).
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony