jojo,Zelenka
Ale byl stejne nejlepsi v prvni polovine prvni rady,kdyz tam spravoval neco s tim operatorem a ten operator mu tam neco zmacknul,jak se z zoho mohl Zelenka malem posrat:''JEŽIŠI ,TADY SE S TĚMA HERCEMA NEDÁ HRÁT''
Chuck_69: Ehm...je to "Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat." A nebylo to v první polovině první řady, ale v druhé polovině - 1x16 The Brotherhood. A naskočilo to samo...ehm...
moj nejoblibenejsi hlaska je zde jenze skoda ze ne cela
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img] má literární tvorba: Niní ve vaší povídkové sekci
aj táto je funny:
SHEPPARD: Well, McKay will come up with something.
McKAY: I will try, but despite what you all may think, I am not Superman.
SHEPPARD: Was anyone seriously thinking that?
voľný preklad:
SHEPPARD: McKay něco vymyslí.
McKAY: Pokusím se. Ale bez ohledu na to, co si myslíte, já nejsem Superman.
SHEPPARD: On si to opravdu někdo myslel?
I´m damn proud member of Sheppofilclub [img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]
Já nevím jestli to tady už padlo ale já nemohl z: Mckay na Ronona: ,,Mohli bysme být parťáci něco jako Batman a Ronon" Ronon: ,,Jestli se budeš takhle dál cpát tak spíš fatman"
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
Dobrá byla ta když replikátoři obsadili Atlantis a Sheppard a spol ji dobývali zpátky, v jedný části Sheppard: Potřebujem plán B, plán A selhal. Ronnon: Pudem tam a všechny zabijem. Sheppard: No, říkejme tomu plán C, další návrhy ? A Ronnon na to: Já jeden měl...
Nějak tak to bylo přibližně, kdyžtak mě opravte...
Taky se mi libilo tohle:
A jak se vyvíjí plán B? No, je to spíš plán C. "C" jako "C4", chápete? Ne. Pokud umístíme nálože na všech 10 emitorů štítu před příletem Daidala, tak až Replikátoři aktivují štít… C4 exploduje. Daidalos přenese hlavici do města a všichni se vypaříme. To zní spíš jako plán F, ne? Jako "Jsme úplně f pr..."
It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory
Me se nejvic libi Rodneyho hlasky, např. to, jak se jednou nadopoval tim enzymem a vrtatil se na Atlantis, nebo v "Tabula Rasa" jak mu Teyla rikala: "Rikal jsi, ze je to skoro hotove.", Rodney zmackl Enter a rekl: "No, kdyz jsem rikal, ze je to skoro hotove, tak jsem si asi nedelal srandu."
It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory
Zelenka (into the video camera): "Na dně moře máme 'failsafe' mechanismus. Obrovskou silou vytrhl kotvu města ze dna oceánu. My jsme... zhrozili jsme se...! Zhrozili jsme se. Neuvěřitelný! Co se to děje? A ten hluk! Celé město se třáslo jako při zemětřesení. To bylo něco neuvěřitelnýho. A najednou... se hneme. Celé město stoupalo... stoupalo nahoru. Nahoru k hladině. To... to bylo něco neuvěřitelnýho. A... a... a věže prorazily hladinu a vyjeli jsme nahoru. Nahoru! Vody, vlny, vodopády! Všechno teče z těch vejšek. A vystřelili jsme nahoru, úplně, úplně na vršek... a najednou... slunce. Sluníčko... prostě proudilo do všech oken. Do smrti... do smrti na to nezapomenu."
Ford: "Neřekl jste něco co by porušovalo bezpečnostní prověření, že ne?"
Zelenka: "bezpečnostní prověření?"