Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
Anubis.............ten ma aspon trochu styl, nemusi lis do hostitele krken a neni to had.................................a jedinej s nich nepotrebuje ochrany stit
Absolutně nedostižný je Baal, žádný jiný nedokázal tak sg1 zatopit jako on
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Muj nej je Baal, ten byl naprosto skvely. A ani Ti nebyl spatny, ale Baal se mi tam libil proste nejvic, spravny zlosyn
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
podle mě stejně měli víc rozvinout postavu sokara než tam zase cpát apofise ten měl zhebnout na neitu.... sokar by byl lepší jako úhlavní nepřítel a později by to byl dobrej rival pro anubise ale zase na druhou stranu hrál je ten samej herec ale u anubise je to fuk...
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
baal byl fakt super ale ja mam jeste rad nirtii(ale to jen proto ze je to kocka=)
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img] má literární tvorba: Niní ve vaší povídkové sekci