Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Sympatie

Sympatie

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je lepší ?

Elizabeth Weir
57
44%
Samantha Carter
74
56%

Celkem hlasů : 131

Příspěvek 20.4.2008 15:05:02
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pokud jde o schopni, znovu se přikláním k Dr. Weirové.
Je to diplomatka, s vůdcovstvím má zkušenosti, ale Sam Carterová je jenom voják a vědec, ne stratég ani diplomat...

Příspěvek 20.4.2008 15:50:39
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vahisht: No, rekl bych, ze Dr.Weir zase neni vojak ani vedec. :lol: To je samozrejme nesmyslna argumentace. Jestli chces porovnavat jejich schopnosti, tak se na to mozna divame ze spatneho pohledu. Spravna otazka ohledne jejich schopnosti neni v cem, ktera vynika, ale to co udelali pro Zemi. Otazka je jednoducha kdo je pro Zemi dulezitejsi ci spise ktera z nich pro ni udelala vice?

Ackoliv nechci v zadnem pripade snizovat praci Dr. Weir, ale si myslim, ze na tuhle otazku je jednoducha odpoved.
"Carter, you're one of this country's natural resources, if not national treasures."
—Jack O'Neill
P.S. Omlouvam se, ale tuhle nadhernou veticku jsem si nemohl odpustit. :wink:

Příspěvek 20.4.2008 15:52:30

Odpovědět s citací

Já jsem neřikal, že je Dr. Weirová voják a vědec

ale Sam Carterová je jenom voják a vědec, ne stratég ani diplomat...

zatímco:

znovu se přikláním k Dr. Weirové.
Je to diplomatka, s vůdcovstvím má zkušenosti,

Nejdřív si to pořádně přečti :D

Příspěvek 20.4.2008 16:55:31
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Asi si me spatne pochopil, chtel jsem tim naznacit, ze nejde porovnavat schopnosti. Kazda z nich ma svuj obor ve kterem je odbornik.

Vzdyt jsem taky napsal, ze Dr.Weir neni vojak ani vedec. Ja jen, ze si napsal, ze Sam je "jenom" vojak a vedec. To je to stejne jako kdybych ja napsal, ze Dr.Weir je "jenom" diplomatka, ktera ma zkusenosti s velenim. Proste kazda ma svuj obor ve kterem vynika, proto mi prijde nespravedlive porovnavat jednotlive jejich obory. Kdyz uz chces porovnavat jejich schopnosti, tak podle toho co vykonaly.

:D Snad jsem to napsal necim co se podoba srozumitelne forme.Nevedel jsem totiz jak to jinak vysvetlit.

Příspěvek 20.4.2008 17:01:10

Odpovědět s citací

Jj, nevadí, nedorozumění...

Každopádně, nejsou tedy jenom to a to, ale podle své hlavní specializace se na post vůdce Atlantis více hodí Elizabet Weirová (kdyby nebyla uvězněna v Asuránském Atlantisu nebo mrtvá...)

Příspěvek 20.4.2008 18:59:36
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevim jak se rozhodnou, ale jako sednou mi tam obě, protože sice je to vědecká expedice ale zase kde by byla bez vojáků.... Takže Cartrová je voják a věděc a Elizabeth je (byla) diplomatka a vůdce je potřeba obojí.... Ale Elizabeth v této pozici byla asi lepší protože ve vojenských věcech mohl rozhodovat někdo jiný... a jinak sympatičtější jako člověk mi je spíš Carterová...

Příspěvek 29.4.2008 17:46:25
Keyla Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně jsou sympatické obě. Každá má něco do sebe. Sam je hodně chytrá, milá, všem chce pomáhat a je to voják. Elisabeth nemá ráda armádu a války, je to diplomatka. Každá velela Atlantis svým způsobem, Elizabeth značně lépe. Sam by se totiž hodila spíš na velení lodě nebo SG-1.... Je mi líto Elizabeth, že odešla. Sam také odchází...
Já mám radši Sam. Za těch jedenáct let jsem si na ní dost zvykla a oblíbila si ji...
[img][images/thumbs/Keyla_27112136.jpg]http://nd.blog.cz/k/keyla.blog.cz/obrazky/27112136.jpg[/img]

Příspěvek 02.11.2008 15:47:25
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

V SG-1 se mi více líbila SAM CARTER
S SGA se mi více líbí Dr. Elizabeth Weir
Obrázek
[img][./images/thumbs/weir_1225637210.jpg]http://www.scifiscience.co.uk/img/stargate/weir.jpg[/img]
Ale, že si umí stoupnout stejně, že?
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 02.11.2008 17:22:47
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím. V SG-1 Sam, v SGA Elizabeth. Mám je ráda obě. Každá se mi vryla do paměti a do života něčím jiným. Ale jako militarista asi dávám předstom spíš Sam. Je mi sympatičtější a rozhodně bych si s ní měla víc co říct než s Liz. :D
Obrázek

Příspěvek 15.2.2009 17:24:20
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

já radši Weirovou. ta je taková normální.
u Carterové se mi absolutně nelíbil ten její přístup " Jsem vždy hodná a milá a každého se snažím otrávit technickými bláboly."
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 15.2.2009 18:31:26
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak já mam určitě raději Sam než Elizabeth, kterou mám sice taky hoděn rád ale prostě mi nepřirostla k srdci tak jako sam...

Příspěvek 15.2.2009 18:52:39
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mě osobně příjde Carterová už ohraná, ale ještě je v příběhu narozdíl od weirové živá
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 22.7.2009 20:18:54
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zase já si myslím, že tam Carterová neměla co líst, možná pár dílů, ale řadu :( Elizabeth byla lepší, škoda, když už, tak tam mohli dát někoho nového. Elizabeth byla civilista, což se cení a díky tomu byla jiná, taky měla respekt, diplomatka a byla o dost zodpovědnější, což Carterové chybělo, ale zemřela stylově :cry:
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Příspěvek 22.7.2009 20:56:24
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

souhlas Carterovou bych tam vůbec necpal :palka:
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Předchozí

Zpět na Postavy