Mě moc zbytečný nepřišel. Někdy sice ano, to je pravda, ale jindy... já nevím, dala bych ho zpátky. Třeba ne do týmu, ale alespoň jako hostující roli. Protože ho mám jako postavu ráda.
Náhodou, to jeho oko je suprové a dělá ho jedinečným. Klidně bych mu ho tak nechala napořád
Mno všichni asi dobře víme, jak ve Stargate umí dotahovat dějové zvraty do konce, takže bych se nedivila, kdybychom o Fordovi už neslyšeli. Ale pokud to uzavřeli s tim, že zemřel na té lodi, tak je to škoda. Podle mě by si zasloužil, abysme ho aspoň viděli umřít a ne, aby jeho smrt proběhla tak, že Rodney řekne: "No, on zůstal na lodi, tak je asi mrtvej."
Ale nedivila bych se tomu, protože v Atlabtis zachází s postavama nešetrně. V SG-1 když někdo umíral, tak si na tom dali záležet, ale v Atlantis prostě zkonstatujou, že postava je mrtvá a konec. Teď narážím krom Forda i na Elisabeth.
Podle mě by si měli ujasnit, jestli se má postva aznovu objevit či ne, už když se jí chystajjí vyřadit, a podle toho to nějak zakončit a ne si nechat okýnko a pak se k němu nevracet.
Každopádně bych chtěla Forda zpátky. A co se té zbytečnosti týče, byl zbytečnější než třeba Ronon? To, co dělá Ronon by Ford zvládnul taky. Nic proti Rononovi samoozřejmě. Ve 4. sérii jde jeho kvalita nahoru.
Ford podle mne důležitý byl. Nevím, proč ho hned vyhodili. Ještě takhle brzy. A to byl z expedice a jeho účasti na ní tak nadšený. Mohli ho tam nějakou dobu nechat rozkoukat a poté, podle oblíbenosti a užitku ho tam buď nechat nebo vyhodit. Tohle se jim z mého pohledu moc nepovedlo
A co se té zbytečnosti týče, byl zbytečnější než třeba Ronon? To, co dělá Ronon by Ford zvládnul taky.
Tak jsem to nemyslela. Ronon má nějakou minulost, dostal pár vlastních epek... Kdyžto u Forda mi přišlo, že je v SGA jen proto, že nechtěli v týmu jen 3 lidi. A podle toho se s ním pak taky zacházelo.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
A co se té zbytečnosti týče, byl zbytečnější než třeba Ronon? To, co dělá Ronon by Ford zvládnul taky.
Tak jsem to nemyslela. Ronon má nějakou minulost, dostal pár vlastních epek... Kdyžto u Forda mi přišlo, že je v SGA jen proto, že nechtěli v týmu jen 3 lidi. A podle toho se s ním pak taky zacházelo.
Jo, možná to tak bylo. Ale přesto mi Aiden potřebný přišel a jednu epku mu věnovat mohli. Třeba by se jeho postava vyvinula na víc než jen čtvrtého člena a mladého, tak trochu vojensky nezkušeného poručíka...
Scenaristi snad berou drogy, protoze delaji takove nelogicke pitomosti...
- Forda hned vykopnou, ale Teylu nechaji, i kdyz neumi hrat, herecka je mizerna a postava Teyla to jen cele kazi, Ford jako postava i herec byl skutecne na vysi.
- A s Weirovou udelali taktez - vykopli ji, a daji tam chudaka Carterovou, ktera tam muze rict jen par souhlasnych vet a konec.
Mě Aiden seděl mnohem více než Ronon. Byl to voják, ale když nebyl stav ohrožení, byl normální příjemný člověk. Dělal vtípky (sice občas takové puberťácké, ale co ), měl většinou nakažlivě dobrou náladu, ale uměl dát najevo i strach a paniku. Třeba scéna s dětmi měl pěknou. Osobně jsem ho měla docela ráda.
On snad pracuje na nějakým svým projektu a proto skončil v sga mám dojem...
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
Tak tomu bych docela věřila. Ono v Sga by se svou rolí mohl být spokojený snad akorát Joe, který je tam furt a vždycky za hrdinu, nikdo si z něj nedělá opičky. ale je fakt, že Ford vždycky stál někde vzadu a třeba řek "Yes, sir". Prostě měl málo prostoru jako všichni, přitom byl jako postava milionkrát sympatičtejší než Teyla a tak dvakrát sympatičtější než Ronon.
Je už moc dlouho pod návykem enzymu, dost dlouho na to, aby pro něj odvykací kůra byla smrtelná. Vyléčit se nedá, a pokud si to uvědomil, ani nebude chtít a bude lidem na Atlantis znepříjemňovat život...
No, nezachoval... on by mmožná se nechal vyléčit hned... kdyby mu enzym nezatemňoval mysl (fantasmagorický výraz). Ovšem, teď to možná ani není Ford (díky zatemňování mysli )
Každopádně => tenhle osud si Aiden v žádném případě nezasloužil a já mu to fakt nezávidím. Sice má sílu... ale co z toho, když je závislý na enzymu a pomalu neví, co dělá?
Zasloužil... nezasloužil, podle toho, co se dá zjistit na internetu, si ten herec který hraje forda (nepamatuji si jméno a prosím, nedoplňujte ho pod můj příspěvek ) sám navrhl, že by to takhle šlo. Takže k vývoji seriálu z Fordovi strany si vlastně přispěl sám herec...