Han Ellen: No jestli začne koncertovat, tak lístky zamluvím.

To máš fajn, že má na angličtinu Kanaďana.
Klenotka: Je pravda, že někteří lidi ke spokojenému vztahu ten papír nepotřebují. Ale když už mají Baze, tak by se vzít měli. Držím jim palečky, ať jim to v červnu vyjde. Víkendy snad mají volné, tak by to stihnout mohli. Jenom aby jim to pak vydrželo.
Jo těch peněz vyberou asi dost.
Být do konce života jenom přítelkyně nebo snoubenka, to by se mi taky nelíbilo.
Klenotka: Teda aspoň mám ten dojem, že jsem někde četla něco o červnu. Ale už nevím kde.
Chodí tady někdo na Lapiduch?
www.lapiduch.cz/klub.php?klub=david_hewlett
?
Je tam diskusní klub David Hewlett, tak tam taky choďte. Nevadí, že nejste členy SGC. Aspoň mi tam pomůžete rozjet diskusi. Někdy to dost vázne.
Na Blogspotu jsem nedávno narazila na Davidův článek o Marsovi. Ale teď už si nemůžu vzpomenout na link na ten příspěvek.
Málem jsem u toho bulila. No hlavně jak je Mars už OK a má hodného páníčka a paničku.

David má hlavu i srdíčko na pravém místě. Mohl si pořídit čistokrevného hafana s rodokmenem, ale radši dal šanci pejskovi z útulku.
Co říkáte na A dog´s breakfast? Není to sice Home Alone, ale na první režisérský pokus to je dobrý. David, Kate a Paul tam jsou skvělí.
David bude mít 18. dubna narozeniny - 40 let. Tak mu nezapomeňte na jeho fóru popřát -
.
EDIT: Nepiš víc příspěvků pod sebou, používej tlačítko UPRAVIT. A odkazy vedoucí mimo fórum do CODE. Klenotka