Tar-ara: Tak nic neobhajuj
Mno, ale z McKaye tam aspoň celou dobu nedělaj nějakýho děsnýho hrdinu

... a tak neměla pořád někam lézt, já fakt nechápu, proč to dělá. A to jí poprvé Jennifer řikala, ať sleze a podruhý zase Rodney. Neposlechla. Její problém. A já už radši přestanu, protože by se pak dost dobře z tohohle fóra mohl stát pokec o epizodách, kde kdo jak špatně něco zahrál
Ale však jako...já nevim...mně Sam nevadí...ale říct, že mám obě postavy ráda - to asi ne
I když je pravda, že jsem si jednou hodila ikonku, kterou jsem děsně štvala kámoše - on takovej typickej fanoušek Sam a úplně nemohl snést fotku Davida a Amandy. Myslim, že to byla tahleta ->
[img][images/thumbs/crooked.eye.sgc_davidamandaek0.jpg]http://img329.imageshack.us/img329/1295/davidamandaek0.jpg[/img]
A pořád na mě, ať už si tam dám něco jinýho a posílal mi odkazy na všechny možný avatary. Dokonce jsem mu řekla, že si tu fotku vytisknu a vezmu na Scon. Přemejšlim, jestli mu mám odpustit to, co slíbil - že jestli to tam přitáhnu, tak tu fotku sní!
Jsem sem chtěla hodit nějakej super screen z The Last Man a koukám, že mě jaxi Klenotka předehnala (opět!)
Tam mu to prostě nejvíc slušelo. Měl by tak chodit i normálně. Jak na Atlantisu jako Rodney, tak i normálně David v civilu.
Hehe, Rodney stojící na růžku chytal idea!
Jo a zdálo se mi to, nebo jak vyprávěl o tom, že začal učit na tý škole, měl kalhoty od pyžama?
P.S: On je nějakej díl, kde David neni super? Já jen, že by mě to celkem zajímalo - buď si to nějak nepamatuju, nebo takovej díl nebyl. A nebo jsem na to radši zapomněla.