Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 03.3.2008 22:10:52
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Stejnak v noci z pátku na sobotu většina lidí spát nebude. Nebo bude až tak k ránu.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 03.3.2008 22:49:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

WiX: Myslím si, že zdaleka nebudeš jediný :wink: Na tyhle věci je člověk z conů zvyklý :wink: A pokud k tomu ještě nedodáš cvakání zubů a mluvení ze spaní, tak to bude v pohodě :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.3.2008 23:03:51
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka :arrow: Ani jedno pokud vím nedělám. Jenom to chrápání stojí za to :(

Jinak tak jsem se díval na program a co tam nevidím. Bude se v rámci SW linie promítat nádherný film "The Man Who Saved the World" alias "Turkish Star Wars" vřele doporučuji. Je to nejlepší film na světě :D Něco podobného skutečně vidíte jen jednou za život :D

http://www.csfd.cz/film/203234-turkish-star-wars-the-man-who-saves-the-world-dunyayi-kurtaran-adam/
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 05.3.2008 17:59:18
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vypadá to tedy, že bych se mohl stavit skoro na celou sobotu.. a přivedl bych ještě dva spolužáky..
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 05.3.2008 21:31:40
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Hurááá, sic to není mnoho, ale i to tě šlechtí :wink:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 06.3.2008 08:01:37
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já se budu vyskytovat v pátek a v sobotu. :) Ale jestli budu spát tam nebo doma, se asi rozhodnu až na polední chvíli.
Možná budu jediná, kdo se pokusí spát už večer... :roll:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 06.3.2008 11:07:41
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jenom takovou debilní otázku -> V kolik si myslíte, že už budou přijímat...hmm...mno, prostě jako v kolik by tak mohli začít pouštět do budovy?

Já jen, že se mi moc nechce tahat tašku se spacákem a karimatkou na Hlavák, pak na Čerňák a nakonec na Florenc :D

Příspěvek 06.3.2008 13:04:50
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mám pocit, že loni se začalo v 5.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 06.3.2008 13:49:13
General
General

Odpovědět s citací

Loni začali v 17:15. Byli jsme překvapení, jak rychle se jim povedlo začít s registrací.

Nevím, co máš proti tahání tašky :) Já povleču tašku ráno z Loun do Ústí, tedy musím nejdřív do Lovosic a tam přestoupit na vlak do Ústí. Pak odpoledne z Ústí do Prahy Holešovice a tam odtud na Muzeum a tramvají č. 11 pak k místu conu. Vážně, nechápu, v čem je tvůj problém? :) :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.3.2008 14:11:56
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v 17:15 :shock: ehm...rychle? To abych si tu registraci snad šla udělat sama.

Mno, co proti tomu mám? Sice se pořád ,,jenom'' potáhnu metrem a maximálně půjdu do schodů, ale určitě z nás budou mít třeba u takovýho Mekáče radost, když příjde 15lidí a všichni s takovouhle výbavou :D a všichni děsně ukecaný a hlučný. :lol:
A v čem je můj problém? Já do tý tašky zase narvu kdoví co - a to pak bude určitě děsně těžký! :D

To ti nic z Loun nejede přímo do Prahy? :wink: (takhle bych se už vůbec nechtěla tahat! :lol:)

Příspěvek 06.3.2008 14:23:33
General
General

Odpovědět s citací

Jede, každou chvíli. Jenže musím ráno do školy, protože mám prezentaci. Proto pojedu ráno v šest do Ústí a odpoledne z Ústí do Prahy. Takže si tašku povozím ještě i po Ústí :D

Scon loni začínal a tak jsme čekali nejmíň hodinu zpoždění. Když měla registrace začít v 17:00, ta uznej, že jen 15 minut zpoždění je dobré. :wink:

Příspěvek 06.3.2008 14:29:18
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ahaaaa. Mno, tak si to užij :D

Ježiš...ale stejně v 17h - to mi příjde strašně pozdě. I když těch 15minut zpoždění je vážně málo. Mno nic - budu doufat, že to tenhleten rok bude dřív. 8)

EDIT: Nejdřív jsem to chtěla smáznout a pak ,,aktualizovat'' a ono mi to vynadalo, že už to smazat nesmim. Mno nic. Mimochodem Klenotko a Tar-aro to musíte mít ty přednášky zrovna v době oběda? :D To vám tam asi budu křoupat Tatranky, abych neměla hlad :lol:
Naposledy upravil crooked.eye.sgc dne 06.3.2008 15:49:58, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.3.2008 15:47:30
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak původně jsem měla s Džejn v plánu být na Sconu první, jako loni na FFS, ale zjistila jsem, že nám na pátek místo volna šoupli "kurz první pomoci", který nahradí jeden tělocvik, takže vyrazím hned nějak potom, což by mělo být asi kolem jedné.
Což mi připomíná, že bych měla co nejdříve nazpaměť naštudovat, kde se to vlastně celý přesně koná a jak se tam dostanu...protože můj orientační smysl mi nikdy moc dobře nesloužil. :)

Příspěvek 06.3.2008 17:04:19
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mám takovou otázku. Pokud se naplní mé obavy a vypadá to, že se tak s největší pravděpodobností stane. Protože bych se do Prahy dostal až ve 22 hodin.
Nevíte kdy ta registrace končí?
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 06.3.2008 17:07:54
General
General

Odpovědět s citací

crooked.eye: My jsme v tom nevinně, to musíš vynadat jiným lidem :D Já stejně budu většinu času trávit na Star Treku. V pátek si konečně poslechnu celou přednášku o Hudbě. Na FF to bylo moc pěkné, ale nestihla jsem ji celou :(

Já mám jenom jednu hodinu dopoledne a pak ještě seminář Práva, ale ten je výběrový, tudíž nepovinný. Takže budu končit v 10.30. Teoreticky bych domů jet mohla, ale to přijedu domů tak v jednu a hned zase jet do Prahy, to je trochu narychlo. Nevím, ale možná se ještě doma stavím. Do Prahy cesta trvá přece jen 45 minut, tak to by zase nebyl tak velký problém. Ještě si to musím pořádně projít, ale tahat sebou věci se mi nechce a mohla bych se doma ještě aspoň osprchovat, když tam pak o víkendu budeme smrdět bez sprchy :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony