Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Wraitský vědec- Todd!

Wraitský vědec- Todd!

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 24.2.2008 15:06:15
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nevím jak vy, ale prostě mi Todd se kterým jsme se poprvé setkali v díle Common ground mi přirostl k srdci! Jen si vezměte, že v 4. sérii hrál v nejméně 5 epizodách, a to je už co říct! Hrozně bych si přál, aby v 5. sérii se objevoval stejně často a aby byl velkým přínosem pro celý Atlantis! :lol: :lol:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 24.2.2008 15:43:37
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

to ja taky , a taky bych si fakt moc pral aby se stal celenm johnova tymu vneslo by to do atlantis uplne novou stavu

Příspěvek 24.2.2008 15:48:07
Saffer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

videl jsi Midway ? 4x17.... po tom už tak mluvit nebudeš, nechci zbytečně Spoilerovat

Příspěvek 24.2.2008 16:04:12
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

midway super dil , jo videl jsem ho no a ?

Příspěvek 24.2.2008 16:20:35
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky doufám že se s ním budeme potkávat, ptž si získal mé sympatie, ale po Kindred (1. část) si osobně myslím, že to bude jeden z hlavních nepřátel.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 24.2.2008 16:37:59
Fanuš Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pro mě je to strašnej sympaťák :)

Příspěvek 24.2.2008 16:39:47
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
Taky doufám že se s ním budeme potkávat, ptž si získal mé sympatie, ale po Kindred (1. část) si osobně myslím, že to bude jeden z hlavních nepřátel.

ja doufam ze to zaporak nebude , a proc myslis me se nezdal v kindred jako zaporak

Příspěvek 24.2.2008 20:55:37
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v midwayi sice prozradil jak se mají dostat na Zemi ale to mi prostě ani tak nevadí, stejně jim Tealc s Rononem nakopali zadky tak co, a co se týče kindred newiš co se může stát, třeba vymyslí todd něco velkolepého!

pro cvigyho: taky by mi nevadilo, kdyby Todd si sbalil svých pět švestek a odkráčel by na Atlantis, vždyť je tam jako vítaný host! :wink: :wink:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 24.2.2008 21:30:35
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Proboha :cry: Todd do týmu :shock: jste se pomátly,to je nereálné.Todd v budoucnu bude nový nepřítel.Jak se zdá tak Atlantis nechce kopírovat Sg-1 v systému golaudi-zlí vs tok'rové-hodní a proto udělaly to,že záporáci jsou na začátku dobráci.Tím se snaží odlišit od Sg-1.Todd žere lidi,je součástí wraitského hnízda a v každé dílu říká náše zásoby jídla [ lidé ) on je stoprocentní záporák,ale Atlantis zavedlo novou taktiku,kamarádíme se záporaky a na konci jsme zase nepřátelé,oproti Sg-1 jsme golaudi záporácí a jsme tok'rové hnutí odporu ti hodní tím nekopírují Sg-1,žádné hnutí odporu a hodný wraithy nečekejte :lol: :

Příspěvek 24.2.2008 22:06:53
cecha Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mohlo by to být ale zajímavý jako Te´alc z Pegasusu :D ale museli by už konečně vymyslet nějaký sérum aby nevysával na atlantis lidi. Nějaký wraithský hubnoucí tablety co tlumí chuť po sladkém :D
[img][images/thumbs/cecha_eventrc8.jpg]images/thumbs/cecha_eventrc8.jpghttp://[/img]

Příspěvek 24.2.2008 22:39:37
phoenix69 Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle me se dostane do tymu kdyz uz byl ten posledni dil :wink:

Příspěvek 25.2.2008 08:59:28
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
to ja taky , a taky bych si fakt moc pral aby se stal celenm johnova tymu vneslo by to do atlantis uplne novou stavu

tou novou stavou myslis krev na podlaze po neustalych rvackach s rononem :-D

ale jinak je to brutalni rizek ;-)

Re:

Příspěvek 25.2.2008 12:36:44
DeathPaint Airman
Airman

Odpovědět s citací

Saffer píše:
videl jsi Midway ? 4x17.... po tom už tak mluvit nebudeš, nechci zbytečně Spoilerovat

A viděl jsi další díl?

Příspěvek 25.2.2008 12:52:42
Saffer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Odpovidal sem na cvigyho komentar, pro me i po 4x18 neni postavou ktera by mohla byt loajalni, a uz vubec ne clenem tymu - pri prvni prilezitosti zradi nebo neco podobnyho.

Příspěvek 25.2.2008 14:10:20
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

To serum... Michael se krmit taky už nemusí...
Může je tam všechny zachránit a tím se stát Hrdinou... a vztah Todda a Ronona... myslím, že Ronon ho nechce zabit ani zmlátit při každé příležitosti :wink: jak třeba Michaela :P
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 25.2.2008 14:27:49
Neinka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No myslim ze u me ikonka mluvi za vse. Ja jsem se o nej hodne zajimala uz od CG tu epizodi jsem videla nejmene 10x :D a tim ze ho dali i do 4 serie mi udelali neuveritelnou radost a pokud se dostane i do 5 tak budu skakat radosti ..a ohledne 4*17 memyslim si ze jim to jen tak rekl..sam v 4*18 rika ze byl taky zrazen...a jako clena tymu jako ja bych urcite nebyla proti ale jem i jasne ze je to nerealne :wink: Doufam ze ho scenaristi moc neprekrouti v budoucich dilech byla bych rada aby zustal takovy jaky byl do ted ..nepredvidatelny a cilevedomy 8)

(a nahodou presne jak rikal Christopher stejne jako vlk neni zly kdyz zere maso tak wraith neni zly pokud se krmi na lidech ..ale pokud si uziva jejich bolest to je jina ...a Todd byl zatim jediny ktery tohle !primo! neukazal...ze popichuje Sheppa a ostatni tim ze rika lidem svacinka apod. neznamena ze je zly ale ze ma smysl pro humor XD XD )

Příspěvek 25.2.2008 15:30:10
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

artos25977 píše:
cvigy píše:

tou novou stavou myslis krev na podlaze po neustalych rvackach s rononem :-D

ale jinak je to brutalni rizek ;-)

tak nejak jsem to myslel , kdyby byla nejaka epka ze nekde zustal s rononem na planete a sli by po nich wraithi a zkamaradily se to bylo moc good (a rovnou maj o cem past)

Příspěvek 25.2.2008 15:30:39
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Carson jak je ted zpatky, muze treba vymyslet nejakou organickou hmotu, co ji krmit zeleninou a masem, a slo by se z ni krmit jako z cloveka.

To by pak Wraithove nemeli duvod zrat lidi z nutnosti a melo by to jine grady :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 25.2.2008 15:35:33
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jo a jeste bych chtel dodat , kdyby vzaly toda do tymu tak budu skakat radosti az ke stropu a vubec me nebude zajimat ze to kopiruje Sg-1

Příspěvek 25.2.2008 15:35:45
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Stačí nějak poupravit tamto, co vymyslel Michael :roll:

To Neinka: On s tím W humorem vlastně přišel s tím, že mu maj podat ruku :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 25.2.2008 18:11:32
Neinka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jur@'s: on ma vlastne vtipne hlasky porad :)

Příspěvek 25.2.2008 18:36:38
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
Dark Angel píše:

ja doufam ze to zaporak nebude , a proc myslis me se nezdal v kindred jako zaporak

Já ani newim proč. jenom mi tam přišlo, že jedině lidi využívá, a když se mu to hodí tak je zase podtrhne(viz Midway - kdo ví, jak se ty informace k těm Wraithům dostaly...)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 25.2.2008 18:48:49
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No je vidět, že to je hlavně vědec. Jde si za svým a nevadí mu čí pomoc zrovna využije. Hlavně že dosáhne svého cíle. To mu ale nebrání pak dotyčného využít úplně jinak a třeba pak i odstranit (to je zas vojenská - wraithská část jeho osobnosti). Prostě je sám za sebe a musí si držet nejaký eso v rukávu, kdyby bylo nejhůř. Ale je to sympaťák a měl by zůstat. Už jen ten jeho humor je dost dobrej.

Příspěvek 25.2.2008 19:37:47
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vy jste uplně mimo :shock: to s toddem je taktika scénaristů,oni nechtějí kopírovat Sg-1,viz.golaudi a tokˇkoré a proto maj novou taktiku,záporák je na začátku hodnej a poté je zradí a jsou zase nepřátelé.Todd žere lidi a zabil jich už určite stovky.Já to říkám pořád,na myšlenku hodných wraithů zapomente,když dají do Atlantis hnutí odporu mezi wraithy tak to divák nepřijme,bude říkat,že je to kopírování Sg-1.Jejich druch existuje z toho že žerou lidi,pro nic jiného nežijí. :wink:

Příspěvek 25.2.2008 19:46:49
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To mi je celkem jedno. Mam rád Predátora a ten taky zabíjí lidi a to jen pro radost, zatímco Todd kvůli přežití. Kdybys byl hladovej a měl umřít, tak taky zabiješ to co najdeš abys přežil. To je zákldaní pud všech živých tvorů. Zabíjet abys přežil.

Další

Zpět na Postavy