Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

Příspěvek 30.1.2008 18:50:19
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak opět a zas se omlouvám za další příspěvek (já vím jsem hroznej :D ), ale mám opět další
OZNÁMENÍ
Jelikož je velice pravděpodobné že se zítra už na net nedostanu (maximálně ve škole) tak sem další část hodí WiX (samozřejmě po zkontrolování :wink: ). Ale i přesto je tu miny možnost že ten díl bude už dneska popřípadě zítra do cca 15:00 ode mě :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.2.2008 06:42:49
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
Taky musím souhlasit, že jediná špatná věc na povídce byla délka, jinak ale supr :)
Akorát jsem moc nepochopil to, v čem jsou červené drony lepší, ptž mi přišlo že mají menší účinek než žlutý (žluté sundali Hive a tyhle "jen" poškodili křižník - sice tak že se poté rozpad :) ale stejně mi přijdou žluté drony účinější)

délka je v poho , ja kdyz jsem zkousel taky psat tak ve wordu mas 2 A4 a tady zhruba tolik . Zkratka neni jednoduchy napsat neco vetsiho

Příspěvek 10.2.2008 14:27:58
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No co se 10týče tak je nějaké záhadné zdržení nejspíš na straně WiXe. A jelikož jsem před chvílí přijel tak se pokusím zjistit co se stalo…

A taky se přiznávám že jsem toho na papír z 11 moc nenapsal (asi jednu stranu :oops: ). Takže až s kouknu vše co mám (SGA, HEROES, …) tak se do toho pustím :wink:

cvigy:
dík :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.2.2008 10:25:33
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Korekci provedl WiX :wink:

10 Výsadek

Pilot rychlíku v HP kontroloval stav všech systémů a přitom to komentoval kapitánům Destructorů a Vyndexů. „Výkon HP 80%, ostatní motory 75%, ovladatelnost 64%, maskování vyřazeno. Nové systémy: energetický puls na 98%, odpalovač střel 100%. Stav střel: tři rudé drony.“
Chvíli po dokončení kontroly rychlík vystoupil z HP před jednou Hive Ship s jedním křižníkem.
Pilot neváhal a okamžitě vystřelil všechny drony na Hive Ship a energetický puls vyslal na křižník. Drony dopadly na Hive a ta okamžitě začala střílet, ale paprsek těsně minul křižník, a tak se rychlík okamžitě otočil a skočil do HP, ale po chvíli z něj vyletěl.
Wraithové se ihned vydali za ním, ale když se začali přibližovat, tak rychlík znovu skočil do HP. Wraithské lodě ho nepřestávaly pronásledovat.
„Funguje to“ pomyslel si pilot rychlíku, když se s Wraithy za zadkem blížil k již připraveným Destructorům a Vyndexům.
Hned jak vystoupil z HP spatřil minové pole složené z dronů, které vypálili Alterianské lodě. Drony se mu hned začaly vyhýbat a tím utvořily jakýsi průchod k jednomu z Destructorů, ale hned za ním se uzavíraly.
Wraithské lodě z HP vystoupily chvíli po rychlíkovi a hned se ocitly pod nátlakem dronů, které tam byly na ně připravené. Drony se jim okamžitě začaly zahryzávat do trupu a než Wraithové stačili viditelně zareagovat tak byli zničeni.
„Je to past!!!“ zařval na poslední chvíli Wraith u panelu pro dálkové vysílání, těsně před zničením lodě, na které se nacházel.
Tato zpráva se dostala ke skupince křižníků. Ty se okamžitě začaly přeskupovat do obrané pozice a zprávu začaly posílat dalším lodím.
Wraithské lodě, které pronásledovaly rychlík byly ale tou dobou už zničené a Alteriané v HP k planetě, kde měli Wraithové jednu ze svých základen. O které se Alteriané dozvěděli z Antické databáze.

Zatímco Alterianské lodě působily v Pegasu, v galaxii Alterianů nadále probíhaly přípravy na úder plnou silou.
„Pošlete další lodě, jako posilu lodím v Pegasu.“ Poručil Nius radě.
„Ale pane máme jen deset plně připravených lodí a z toho pět je třída T8.“ Řekl jakýsi člen rady. „Což je transportní loď novější, tedy osmé generace.“ Dodal ještě než si sednul.
„Já vím co je to T8! A říkám vám, vyšlete všechno co můžete!!“ Poručil vztekle Nius, který měl chuť toho člena rady osobně uškrtit. „Nemůžeme si dovolit další zbytečné ztráty.“ Dodal o poznání klidněji Nius.
Rada tedy vyslala pět lodí třídy T8, tři Destructory a dva Vyndexy.
Transportní lodě měly na palubě pěší jednotky a vybavení pro ně, “těžkou“ techniku, a další věci, které se hodí při útoku, ale i při obraně.

Čerstvá desítka lodí se vynořila ze SP a okamžitě skočila do HP směrem k planetě, kde se nacházela Wraithská základna, ke které měla namířeno i pětice lodí záškodnické skupiny.

Pětice lodí vystoupila z HP a ihned se seskupila do útočné formace. Dvojice Destructorů ihned zahájila palbu rudými drony. Zatímco trojice Vyndexů o chvíli později palbu ze svých energetických zbraní. Rudé drony během chvíle svou radiací zabily vše v blízkosti základny. Energetické zbraně následně radiaci rozšířily na maximum a zničily nadzemní část základny. Základna byla totiž na úpatí hory a velkou částí do ní zasahovala.
Alteriané sice svou palbou a radiací z dronů znemožnili Wraithům vysílat, ale i tak pomocí skenů zjistili, že se v základně pod horou vůbec nešíří radiace a navíc zaznamenávali stovky známek života o kterých neměli ani tušení komu patří. A tak dál bombardovali horu, ale i její blízké okolí svými energetickými zbraněmi.
Takhle bombardovali několik minut, než se z HP vynořila desítka Alterianských lodí, mezi kterými byla i pětice lodí třídy T8. Nově příchozí lodě ihned zahájily komunikaci se skupinou lodí, která útočila na planetu.
Jako první se ozval první důstojník z lodě T8 „tady první důstojník…“ Ale než stačil domluvit, tak mu do řeči skočil kapitán Vyndexu, který útočil na planetu. „Přiletěli jste právě včas. Wraithové se zakopali do hory, kterou nemůžeme rozbombardovat a radiace z rudých dronů se k nim nedostává…“ Ale i kapitán byl přerušen krátkým alarmem oznamující kontakt na senzorech.
„Stíhačka“ řekl překvapeně kapitán Destructoru a ihned na ní poslal dva červené drony.
Stíhačka se snažila uletět co nejdál, ale drony byly až příliš rychlé a stíhačku zničily.
„Doufám že neoz…“ to chtěl kapitán Vyndexu pokračovat, ale ozval se další alarm. Tentokrát oznamoval proražení otvoru do Wraithské základny.
„Rozumím“ řekl kapitán jiné T8 a ukončil komunikační kanál.
Na palubách všech T8 byly atmosféra že by se dala krájet. Vojáci si mlčky kontrolovaly výzbroj. Pár okamžiků po ukončení komunikace mezi loděmi se na každé lodi třídy T8 ozval v lodním komunikačním systému hlas příslušného kapitána se svým proslovem.
„Alteriané!! Óó vojáci!! Dlouho očekávaná zkouška ohněm přichází! Za pár okamžiků začneme sestupovat do atmosféry. Nevíme kolik je tam nepřátelských jednotek, ani nevíme jaké tam jsou podmínky pro boj, ale víme že VYHRAJEME. Přijdeme a ZVÍTĚZÍME!!!! My jsem Altariané my zvítězíme.
Střelbou a krví. Nepřítelem za nepřítelem dosáhneme svého cíle!! A tím je POMSTA!!!“

Kapitán lodě se doslova vžíval do svého proslovu a jeho konec doslova řval. A vojáci po jeho skončení začali skandovat poslední slovo „POMSTA, POMSTA, POMSTA!!!! “ někteří si tam dávali i občasné vsuvky jako „ZA ANTIKY!!!“ a podobně.

Pětice lodí třídy T8 svorně zapnula svůj masivní štít napájený z odnože ZPM a začala sestupovat do atmosféry. Vojáci si brali svou výzbroj, ke které mimo jiné patřil i osobní štít.
Lodě se při sestupu otřásaly, ale vojáci se dál v klidu připravovali a pomalu se začali přesouvat na místo ze kterého se měli vylodit.
Lodě bez problémů přistály na povrchu planety relativně blízko hory. Při přistání díky tlumičům a skvělým pilotům cítila posádka jen mírné škubnutí. A místa na přistání díky štítům měli taky dost. Okolí hory tvořil totiž les, který štíty při přistávání zničily bez poškození trupu.

Po dosednutí na zem a vypnutí motorů se na několika místech každé lodi objevily vyloďovácí otvory velkých rozměrů a to tak že se část trupu zneviditelnila a následně uvedla mimo fázi.

Vojáci s bouřlivým řevem okamžitě vyběhli ven před své lodě, aby se mohli sjednotit do útvarů. Lodě totiž kvůli své velikosti přistály dál od hory. Každý z pěších vojáků měl svůj osobní štít a komunikační zařízení u ucha. Zbytek výstroje měl každý podle svých požadavků a zkušeností jinou.
Když se vojáci vylodili a utvořili formace, tak z lodí začaly vyjíždět různá vozidla.
Nejčastěji se mezi nimi objevovalo vznášedlo. Vznášedlo mělo uzavřený kokpit pro dva vojáky, kteří ho ovládali. Jeden řídil a druhý obsluhoval plazmový kanón, který byl umístěn na vršku vznášedla. Obojí se ovládalo z většiny pomocí myšlenek. Plazmový kanón byl dva metry dlouhý o průměru padesáti centimetrů. A na jeho vršku byla umístěna samostatná a nezávisle na kanónu otáčecí petice menších rychlopalných zbraní fungující jako jeden celek, který se obsluhoval přímo u něj a tudíž střelec nebyl téměř chráněn. Navíc se ovládaly manuálně jako jeden celek. Celé vznášedlo bylo masivní konstrukce a z části chráněno štítem, který obklopoval vznášedlo a plazmový kanón. Rychlopalné zbraně ale už chráněny nebyly. Její obsluha měla mezi zbraněmi a sebou jen štítovou zeď s mírným zaoblením a tudíž to byl zezadu, ale i ze stran snadný cíl.

Jakmile byl výsadek kompletní, tak se alterianská vznášedla uvedla do pohybu směrem k hoře se zakopanými Wraithy a za nimi se vydali vojáci.

Z hory se vynořila desítka siluet skrytých velkým množstvím radiace a prachem vystupujícím z hory, před čímž je nejspíš chránily jejich černé a slizké obleky.
Alterianská vznášedla se zastavila a všechny pěší jednotky zůstaly stát za nimi.
Vznášedla zahájila palbu do oblasti předpokládaného vstupu. Ale ani jeden výstřel se netrefil do postav o kterých Alteriané neměli zatím ani ponětí. Po chvíli přestali střílet a dali se znovu do pohybu, ale tentokrát byla obsluha rychlopalných zbraní ve střehu. Prach byl čím dál tím hustší. Nervozita Alterianů rostla. S přibližováním k hoře se desítka tajemných siluet vmísila mezi Alteriany.
Naposledy upravil Dragon dne 28.8.2008 13:18:40, celkově upraveno 2
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.2.2008 10:45:54
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

..bravo.. (moc se mi líbil konec ,,S přibližováním k hoře se desítka tajemných siluet vmísila mezi Alteriany.") :D
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 17.2.2008 11:18:12
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak to bylo supr hlvne ten konec malicko strasidelnej proste bomba , jeste jsmi mohl ale malicko popsat rucni zbrane tech vojaku

Příspěvek 17.2.2008 12:12:11
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Skvele! :P

Cim tam bude vic strachu, krve, fanatismu a zabijeni, tim lepe :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 17.2.2008 12:20:27
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

vlade nemas ty nahodou nejakou uchylku ?

Příspěvek 17.2.2008 12:30:16
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

cvigy, tak jednak sis to mohl vylozit i ironicky :lol:

kazdopadne tuhle povidku beru jako valecny psychologicky roman, tak nevim, proc by tam melo byt neco jineho, vyse psaneho :wink:

valka je o tom, jit za vitezstvim za zakdou cenu, kazdy projev pozitivnich citu je slabost vuci nepriteli projevena...precti si Umeni valky :roll: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 17.2.2008 12:34:42
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja si delal pr*** ne :lol:

Příspěvek 17.2.2008 12:46:19
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jenomze takhle jsem se mohl rozepsat vic :lol: :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 17.2.2008 13:21:38
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

výborná část s tajemným koncem. Jen doufám, že na pokačování nebudeme muset dlouho čekat, to napětí z toho, že newim kdo jsou ty postavy, by mě zabilo :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 17.2.2008 13:40:06
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

tokrp; cvigy; Vlad Dracul; Dark Angel:
Děkuji vám všem za kladné hodnocení a jsem rád že se vám líbí. :P

Cvigy:
Ty zbraně plánuji popsat v dalším díle…až na pár detailů je mám vymyšlený

Dark Angel:
No předpokládám že ne, obsah dalšího dílu už mám taky promyšlený (opět až na detaily), akorát není vůle sednout si a psát :oops: což se pokusím napravit co nejdříve :wink:

EDIT:
Tak tento spoiler jsem sem vůbec nechtěl dát, ale jelikož jsem shlédnul 4X18 tak vás chci ujistit že jsem tuto rasu měl promyšlenou už 5.2.2008

Toto je spoiler!!!:
Tato rasa se naprosto ideálně přizpůsobila pro život v Pegasu.……Přesto všechno na dálku vypadaly jako větší lidé.

Jestli jste si spoil. Přečetli tak vás chci ještě jednou ujistit že to není okoukaný s SGA 4X18 :wink:

A abyste neřekli tak vám sem hodím ještě info o tom jak na tom s 11-kou jsem :wink:

Toto je spoiler!!!:
Už mám napsáno něco přes stránku ve Wordu a když se rozepíšu s detaily tak další stránku nebo dvě tohoto dílu mám v hlavě.
Akorát jsem se zasekl
U "příchodu" vojska k hoře. Tam to nemám totiž do detailů promyšlený :oops:

Tak sice to nejsou příliš velké spoilery, spíše jsouto informace, ale i tak jsem to radši hodil do spoilerů :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 01.3.2008 14:32:24
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Korakci provedl WiX
A přiznám že jsem to po sobě ani nečetl :oops: a že jsem ho dopsal tak říkajíc narychlo a tak doufám že se mi povedl. :oops:

11 Střelbou a krví část první

Známky života, které nyní zachytávaly lodě se daly rozdělit do čtyř skupin. Alterianské, Wraithské, Wraithských uctívačů a známky života rasy jenž úzce spolupracovala s Wraithy.
Tato rasa se naprosto ideálně přizpůsobila pro život v Pegasu.

Byli naprosto nezranitelní Wraithskou technologií a už v deseti letech života dosahovali výkonů, o kterých se lidem ani nezdá.
Potravu přijímali stejně jako lidé akorát s tím rozdílem, že dokázali být pět měsíců bez jídla a vody a přitom nezeslábnout, dokonce ani spát nepotřebovali častěji než pár hodin každý šestý měsíc.
Jejich orgány byly též v mnoha ohledech až zdeformované. Srdce a plíce měli až neúměrně velké, což jim dodávalo sílu a vytrvalost. Taky měli několik zvláštních orgánů, což jim umožňovalo absolutní odolnost vůči Wraithským technologiím, dokonce se na nich Wraithové nemohli nakrmit. Též měli neustále zvětšující schopnost regenerace.
Díky tomu všemu byli v dospělosti schopni se vyrovnat v pohodě i právě nakrmenému Wraithovi. Díky tomu všemu se dožívali více než pěti set let.
Přesto všechno na dálku vypadali jako větší lidé.
Tato rasa se nazývala Scia nebo též i Umbra (obojí latinsky znamená stín).

Desítka Scianů se v Alterianské armádě rozmístila co nejdál od sebe.
Tři stíny se neslyšně a nepozorovaně připlížily k Alterianským vznášedlům a vyšplhaly se k rychlopalným zbraním.
Trojce příslušníků rasy Umbra se zmocnila rychlopalných zbraní a rozpoutala peklo.
Každý z nich odhodil Alteriana u nich, jako by nic nevážil. Alteriané byli odhozeni několik desítek metrů od vznášedel. Ostatní Alteriané si, ale ničeho nevšimli.
Jakmile se dostali k ručnímu ovládání zbraní, tak začali nemilostně pálit do nic netušících vojáků.

Zbraně střílely rychle za sebou krátké namodralé paprsky.

Výstřely ze zbraní doslova kosily Alterianské vojsko. Osobní štíty pod nátlakem střelby neměly šanci a rychle se hroutily. Ničím nechránění vojáci okamžitě začali umírat na následek radiace a pokud měli štěstí, tak jim nepříjemnou a bolestivou smrt ukončil další výstřel ze zbraně.
Když se Alteriané konečně vzpamatovali z toho náhlého šoku, začali střílet ze svých ručních zbraní směrem ke zdroji výstřelů, které je tak nelítostně kosily.

Alterianské zbraně měly podobný vzhled jako Rononova zbraň. S tím rozdílem že měla dvě až tři hlavně, se kterými se dalo pomocí myšlenek manipulovat a všelijak je nasměrovat. Pomocí myšlenek se též střílelo z jakékoliv hlavně.
Každý výstřel ze zbraně se pohyboval kolem rychlosti světla, byl to totiž modrý laser se střední kadencí. Ale jelikož trojice hlavní byla náročná na ovládání, tak většina vojáků měla jen dvouhlavňové, nebo měli úplně jinou zbraň.

Střely lítaly ze všech směrů.
Stíny střílely dál do Alterianů a naprosto v klidu ignorovali jejich zpětnou palbu.
Alteriané stříleli jako diví, ale kvůli prachu a kouři stříleli naslepo. Jejich míření bylo náhodné a už pomalu propadali panice.

Střelec jednoho z velkých kanónů na vznášedlech pomalu mířil na jednoho ze Scianů. Jakmile zaměřil tak vystřelil.
Střela byla přesně mířená, prošla skrz štít chránící rychlopalné zbraně a ty zničila. Střela ale letěla dál a zasáhla střelce. Ten vyletěl několik desítek metrů vysoko.
Trosky ze zničené zbraně se rozlétly v okruhu třiceti metrů a srážely ještě stojící Alteriany.
Aleriané ale mezitím až na pár jedinců úplně ztratili hlavu a propadli panice. Utíkali co nejdál od zbývající dvojce Scianů, kteří ovládali rychlopalné zbraně.

Zbývajících sedm Scianů, kteří se předtím rozmístili, zahájilo palbu na utíkající Alteriany.
Stříleli ze svých zbraní, které byl úplně stejné jako Rononova zbraň.

Alteriané překvapeni náhlým zjevením nepřátel zahájili palbu na matné postavy před nimi, ale ty se jako pára rozplynuly a objevily se o pár metrů dál.
Již zoufalí Alteriané tedy zahájili palbu i tam a tentokrát otočili pomocí myšlenek jen s hlavní a vystřelili. Překvapený Sciani, během okamžiku padli na zem s několika dírami v těle.

Alteriané kteří zůstali se podařilo zneškodnit dalšího Sciana u rychlopalných zbraní.
Zbývající ale i na dále kosil již rozestoupené Alteriany.

Když jeden z Alterianů spatřil jak se k němu přibližují výstřely, tak rychle odstrčil svého mladšího spolubojovníka stranou. To se mu ale stalo osudným. Střely ho zasáhly a prošli přes jeho štít. Byl na místě mrtev.
Posledního Sciana zneškodnil další vystřel z plazmového děla na vznášedlech.

Odstrčený Alterian (Vanas) okamžitě přiběhl k tělu toho, jenž ho zachránil.

Jakmile Vanas doběhl tak se podíval na mrtvolu pod ním a okolní svět přestal pro něj existovat. Hlavou mu během okamžiku proběhly všechny vzpomínky na svého staršího bratra, na bratra jenž mu nyní ležel u nohou.
Vanas si klekl k jeho tělu a z očí mu pomalu začaly téct slzy. Klečel u těla jeho bratra několik vteřin, ale připadalo mu to jako věčnost.
V hrudi se mu začaly mísit pocity vzteku a pomsty posílené ztrátou svého bratra, tyto pocity vyhnaly všechny ostatní i se zábranami.

Vanas pomalu a stále klečící schoval svou zbraň a do ruky vzal jakýsi válec. Široký akorát do ruky a dlouhý padesát centimetrů. Válec skoro nic nevážil. Vanas pomalu začal vstávat a válec křečovitě svíral v ruce.
Vzpřímený Vanas se kolem sebe rozhlédl a ve tváři se mu zrcadlila čirá nenávist. Všichni až na něj pomalu, ale jistě ustupovali. Nato Vanas jedinou myšlenkou aktivoval válec, který stále svíral v ruce. Ten se během vteřiny proměnil ve dva metry dlouhý kopí z toho nejtvrdšího a nejodolnějšího materiálu, jaký Alteriané znali.

Pomstou a nesmírným vztekem až čirou nenávistí hnaný Vanas ze zebe vydal neuvěřitelně silný řev a přitom se dal do běhu k hoře, u které se objevily další postavy. Tentokrát tři.

Trojice postav viděla a blížícího se Vanase a zahájila palbu ze svých zbraní, byli to totiž Wraithové.

Když Vanas spatřil, že proti němu lítají nepřesné výstřely, tak si domyslel že jednotky u hory o něm už vědí a očekávají jeho samostatný útok. Za Vanasem totiž nikdo neběžel. Alterianské jednotky jen přestaly ustupovat a zastavily se na místě.

Jak se Vanas blížil k hoře, byla Wraithská střelba přesnější. A jeho kopí začalo pomalu zářit jasně bílou barvou.

Wraithové stříleli nonstop jak nejrychleji a nejpřesněji uměli, ale i tak se Vanasovi polovině výstřelů podařilo vyhnout. Zbytek střel se mu neškodně odrážel od štítu. A jeho kopí každou chvíli zářilo oslnivěji.

Allerianské jednotky už dávno Vanase ztratily z dohledu, ale díky zářícímu kopí věděly kde je. A udiveně a zároveň s obdivem koukali na zářící bod v nekonečném prachu a dýmu.

Vanas spatřil kousek od sebe trosky nadzemní části Wraithské základny, když v tom uslyšel za sebou až ohlušující řev Alterianských jednotek.
Alteriané už na nic nečekali a hlava nehlava běželi za Vanasem.

Wraithové byli zaskočeni náhlým rozhodnutím Alterianů a přestali na chvíli střílet. A právě v tu chvíli je Vanas spatřil.

Trojice Wraithů znovu pozvedla zbraně a chtěla opět zahájit palbu, když v tom Vanas na jednoho z nich hodil své kopí.
Kopí proletělo Wraithem doslova jak horký nůž málem a v polovině se zabodlo se do skalní stěny za ním. Wraith se chytil v místě průletu a spadl na zem.
Zbylí Wraithové i přesto zahájili palbu na Vanase. Ten ale byl kousek od nich a skočil na jednoho Wraitha.

Wraith jako by to čekal a okamžitě zahodil svou zbraň a snažil se ho chytit. Vanas byl ale chráněn štítem, a tak se mu to nepodařilo. Chvíli se vzájemně váleli na zemi a snažili se jeden druhého zabít.
Po chvíli Wraith svou silou Vanase přemohl. Wraith okamžitě napřáhl svou ruku s úmyslem nakrmit se na něm, ale Vanas byl stále chráněn svým štítem. Jakmile Wraith udeřil, narazil jen do štítu, který ho okamžitě odhodil.

Druhý Wraith v době kdy se ti dva prali taky nezahálel a pokusil se vytáhnout to kopí, ale v okamžiku kdy si ho dotkl ho jakási síla odhodila několik metrů do zadu.

Jakmile Vanas měl možnost, tak se postavil a ohlédl se. Podle hluku odvodil že jsou už velmi blízko.

Wraith, který se na něm před chvílí pokoušel nakrmit se už zas blížil k němu, ale Vanas tentokrát zachoval chladnější hlavu a telekinezí si přivolal kopí, které k němu prolétlo Wraithem. Ten se okamžitě skácel k zemi.
Vanas se ještě jednou ohlédl za sebe a vykročil ke třetímu Wraithovi, který pořád ležel na zemi. Vanas chvíli váhal, ale pak se k němu ohnul a strhnul mu jeho ochranný plášť proti radiaci. Wraith byl do té doby v bezvědomí, ale jakmile mu Vanas strhl jeho plášť, tak se v ohromných a nesnesitelných bolestech probral. Během chvíle zemřel strašlivou smrtí na ozáření radiace z několika stovek červených dronů.

Vanas se okamžitě opět napřímil a s vítězným řevem zvedl kopí nad hlavu a to se maximálně rozzářilo. Vanas tak stál několik vteřin a pak se vydal do hory.

To be continued :D

A jako vždy doufám že se vám líbil.

A ještě vám sem hodím takovej malej bonus ve formě textového dokumentu s první verzí Pomsty + přepsané díly (tedy ty původní), které měli být v téhle verzi…
A ještě dodám že to není VŮBEC kontrolovaný, tak se nelekněte… :oops:
http://leteckaposta.cz/541910063

:wink:
Naposledy upravil Dragon dne 28.8.2008 13:20:30, celkově upraveno 2
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 01.3.2008 15:12:20
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:) opravdu dobrý díl :D Rasa přizpůsobená proti wraithům, ale bojují s nimi. Hohó :D
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky