g.o.d: Tak viděl jsem i dle tebe kvalitní seriály, jako dvě řady BSG, Firefly skoro celé, Farscape dvě řady a na uspokojení nedošlo. Ba naopak jsem je všechny nedokoukal, protože mě nechytly. Ale tím jsem se u tebe asi shodil ještě víc, takže můžu očekávat nějakou peprnou poznámku na svou osobu asi ještě častěji, že?

Pro každého je kvalita subjektivní a pro mě je prostě kvalitní SG-1, SGA, Babylon 5, Star Trek seriály nebo třeba Hrdinové. Je to můj osobní názor. Na každém seriálu oceňuju něco jiného. U SGA a SG-1 se prostě jen bavím. Na scénáristy nenadávám, protože si na nějaký Star Trek nebo Babylon nikdy nehráli, vždy šlo v první řadě o zábavu a já se bavím. (Nechytej mě za slovo

) Babylon miluju kvůli promyšlenosti a Star Trek kvůli rozsáhlosti a propracovanosti. Ale já prostě nepotřebuju, aby každý seriál byl kopií toho minulého. SGA je svá a mě se tak líbí. Včera jsem psal, že jsem nenáročný, ale tak úplně si to nemyslím. Spíš se jen dokážu uvolnit a nelámat si hlavu s každou blbostí, která třeba ani nemá význam... Ale ty si asi stejně myslíš, že máš patent na objektivní posouzení kvality, takže tě stejně nepřesvědčím, že nejsem žádný dement, když se mi SGA příšerně líbí.
Spec.Fugaz: Věř mi, že Balial udělal dobře, když nemluvil jen za sebe. Kdyby se tady g.o.d už neukázal, tak by mi ušetřil rozbouřené žaludeční vředy každý druhý den.

A věřím, že většině ostatních fandů SGA také... Na Lapiduchu přímo psal, že se baví tím, že chodí na toto fórum a vyprovokovává fanoušky Atlantis. Přijde ti tohle normální?