Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 18.1.2008 - Novinky o 5. sérii

18.1.2008 - Novinky o 5. sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 19.1.2008 17:03:26
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

G.o.d Ty jsi asi hodně osamělý a nudící se člověk, alkoholik? Mylím že to máš v napsané v představte se... Co si skusit prozměnu zajít někam ven a provětrat si mozek a zlepšit náladu :wink: :D A až pak si pustit nějaký seriál a skusit se u toho prozměnu bavit :) (Nic proti tvojí osobě)

Jo ještě jedna věc, vzhledem k tomu že očividně nejsi schopen moc konstruktivní kritiky, jako někteří jiní jedinci které jmenovat nebudu abych se náhodou někoho nedotknul, tak ne, opravdu bys nám tu nechyběl :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 19.1.2008 17:12:42
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Souhlas s Balialem...NECHYBĚL!Když o JISTÉM JEDINCI víme,že SGA považuje prostě za hovadinu a kouká se aby věděl jak to dopadlo,tak ho nemůžeme brát objektivně...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 19.1.2008 17:27:10

Odpovědět s citací

Kritiku potřebuješ vždy a u všeho, jinak začneš být příliž spokojen sám se sebou nebo svým dílem. Ovšem objektivní kritiku, kritik, kterýmu se nelíbí nic není kritik ale uživatel co štve ostatní. I když i to může být docela zábava :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 19.1.2008 17:34:11
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Není nekde aspon receny jestli bude vymenena Rachel Lutrel?Ne ze bych ju tam nechtel.........ale nemyslim ze bych zrovna brecel pri jejim odchodu ona ja porad strasne vazna a to je provokující.Takze se chci zeptat jestli bude vymenena a jestli jo atak za koho? :shock:

Balial jak jsi napsal ze by nam tu G.O.D. nechybel tak bych byl rad kdybys priste mluvil jen za sebe. Nechcu se tu hadat ale mluvit za vsechny kdyz s tebou nesouhlasej to je dost blby

Edit by Tar-ara: Nepiš dva své příspěvky hned pod sebe. Použij tlačítko "upravit".

Příspěvek 19.1.2008 18:07:10

Odpovědět s citací

Zajimavé je, že u příspěvku Tar-ary a Gessera ti to nevadilo... :D

No jestli chceš vstoupit do g.o.dova fan-klubu a plivat na Stargate na stránkách všech národností co jsou součásti internetu tak ti v tom samozřejmě bránit nebudu a velice se omlouvám že sem užil množného čísla, když budete dva. Asi je to to tou špatnou matikou, nikdy mě moc nešla. Příště už to samozřejmě neudělám. :wink:

Btw kdyby Teyla zmizela tak by to nevadilo jen tobě, ale než tenhle radostný okamžik nastane tak nás čeká minimálně další rok s její okouzlující přítomností.

Příspěvek 19.1.2008 18:20:11
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Navíc, vrátit se po x letech s námětem Ori s Mitchellem a Valou, to už by bylo opravdu na nový spin-off (i když se tak můžou poslední dvě série brát a leckdo to tak bere). Ale bylo by to tím spíš oddálení od vyznění SG-1 (a odehrávalo by se to beztak tam, pokud by tedy herci neřekli ne a teda samotnej Mitchell a Vala...se koukněte na něco jinýho, když má být SG, chci SG).

Však já jsem taky myslela nový spin-off. Ukončit SG1 v 7. sérii, začít s SGA, s tou pak třeba dojít do 3. série, aby se pořádně rozjela a odpoutala od SG1. A pak by začali nový seriál, s námětem Ori, který by nebyl takhle uspěchaný. Rozhodně je to materiál na víc, než dvě série a film.
V tom případě by lidem, kteří si myslí, že "Mitchell je levná kopie O´Neilla" a dalších s podobnými důvody nevadil ani Mitchell, ani Landry. Prostě pořád SG, jenom s jinými lidmi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.1.2008 18:30:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Souhlasím, že Ori mají na víc než jen 2 série a film. Ale zase nevím, kdyby jim byl dán tento čas, jak by tvůrci s potenciálem naložili. Řekla bych, že obdobně. Navíc nevím, zda, kdyby se to přerušilo, SciFi by měla zájem...ale možná ano. Nicméně s tím, že by tam bylo ještě méně starých postav, tím by vznikl rozhodně opravdu nový spin-off. A já teda nemůžu říct, zda bych Mitchella vydejchala např. bez Daniela a Sam (a to ještě po problémech, co jsem měla s donucením se podívat prvně na sga ;-)). A taky by tam nešly moc crossovery. Já vim, že ty je moc nemusíš, ale třeba já mám ráda, když se to míchá (v jisté míře) a je to tedy svět SG, ne svět sg-1 a svět sga. Tohle jsou samozřejmě spekulace. Těžko říct, jak by to opravdu bylo ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 18:37:15
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tar-ara: No, já jsem právě myslela *úplně* bez starých (pro mě s prominutím už děsně okoukaných) postav. Ale chápu, že někdo si to tak neumí představit. Ale SGA fungovala naprosto výborně bez míchání, hlavně v 1. sérii.
A myslím, že bys Mitchella vydejchávat nemusela, protože kdyby se soustředili na psaní pro jen čtyři nebo pět lidí a ne dav, tak by ho napsali mnohem líp. A jelikož by to byl nový seriál, tak by ti to třeba ani nepřišlo.
Pro mě bylo v 7. sérii největší zklamání, že se vrátil Daniel :) Měl zůstat Jonas :P
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.1.2008 18:53:57
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: S psáním méně lid souhlasim. Kdyby napsali Mitchella jako jiný typ (ne hláškující voják), někoho, kdo se furt někam někam ne...jak se to řekne slušně?...necpe ;-), na koho není neustále soustředěna pozornost a kdo se neustále nesnaží být vtipnej a cool, tak bych ho snad i rozdejchala. Já vim, že ty ani Daniela ani Sam nemáš ráda, ale já prostě hrozně mám ;-). Neříkám, že by nová sestava musela obsahovat špatné postavy, ale typ Daniela a Sam i Teal'ca mám ráda, ale když se tam dá něco podobného, tak to ráda vskutku velmi nemám. Takže vymyslet někoho nového a přitom se vyhnout i těm z Atlantis (ne, že by to nešlo, ale...;-)). Kdyby byl v další sestavě Mitchell a Jonas, asi bych se šla oběsit :lol: :lol: .
A nerada bych přišla o díly jako Critical mass, Pegasus Project (ano, ten ;-) (i když v rámci sg-1))...
Ono...změna je sice život, ale zvyk je také železná košile (a já mám takové košile ráda, zvlášť, když jsou dobré) ;-).

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 19:19:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tar-ara: Critical mass mám velmi ráda a to z jednoduchého důvodu. I když to byl crossover, tak se jim do SGA moc nepletli a nakonec si to tam museli vyřešit sami. A prostě to byla pěkně natočená epizoda. Na Pegasus Projectu bylo snad kromě té části s Danielem a tou Antičkou a smáznutí dvou lodí ve dvou galaxiích najednou všechno špatně.
Ano, opakuju se a můžeš začít vřískat, jak chceš, ale řeknu to znovu :) Oni se nesnažili Mitchella "psát", oni naprosto nemožně okopírovali jeho postavu z Farscape, kde byl opravdu vtipný a troufám si říct i "cool", což v SG1 nevyšlo. Navíc, cpali dopředu? To, že mu přirozeně jako hlavní postavě věnují dvě epizody za sezónu je snad normální, ne? A je to nová postava, tak se jí prostě musí víc věnovat. Na tom nevidím nic divného. Ale je pravda, že tou dobou jsem byla z SG1 tak otrávená, že jsem brala každou změnu, která se tam objevila. A to, že to byl zrovna Ben a Claudie z Farscape, to bylo super.

Spec.Fugaz: Jak dlouho jsi tady a jak dobře znáš g.o.d a? :) Tady se respektují jiné názory, ovšem některým fanouškům může vadit, když jný "fanoušek" neustále ve všechn topicích vykřikuje, jak SGA nesnáší. Přirozeně jim to přijde divné, proč na to kouká, když na tom očividně nesnáší úplně všechno. :)

Příspěvek 19.1.2008 19:37:33
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d: Tak viděl jsem i dle tebe kvalitní seriály, jako dvě řady BSG, Firefly skoro celé, Farscape dvě řady a na uspokojení nedošlo. Ba naopak jsem je všechny nedokoukal, protože mě nechytly. Ale tím jsem se u tebe asi shodil ještě víc, takže můžu očekávat nějakou peprnou poznámku na svou osobu asi ještě častěji, že? :wink: Pro každého je kvalita subjektivní a pro mě je prostě kvalitní SG-1, SGA, Babylon 5, Star Trek seriály nebo třeba Hrdinové. Je to můj osobní názor. Na každém seriálu oceňuju něco jiného. U SGA a SG-1 se prostě jen bavím. Na scénáristy nenadávám, protože si na nějaký Star Trek nebo Babylon nikdy nehráli, vždy šlo v první řadě o zábavu a já se bavím. (Nechytej mě za slovo :) ) Babylon miluju kvůli promyšlenosti a Star Trek kvůli rozsáhlosti a propracovanosti. Ale já prostě nepotřebuju, aby každý seriál byl kopií toho minulého. SGA je svá a mě se tak líbí. Včera jsem psal, že jsem nenáročný, ale tak úplně si to nemyslím. Spíš se jen dokážu uvolnit a nelámat si hlavu s každou blbostí, která třeba ani nemá význam... Ale ty si asi stejně myslíš, že máš patent na objektivní posouzení kvality, takže tě stejně nepřesvědčím, že nejsem žádný dement, když se mi SGA příšerně líbí. :roll:

Spec.Fugaz: Věř mi, že Balial udělal dobře, když nemluvil jen za sebe. Kdyby se tady g.o.d už neukázal, tak by mi ušetřil rozbouřené žaludeční vředy každý druhý den. :wink: A věřím, že většině ostatních fandů SGA také... Na Lapiduchu přímo psal, že se baví tím, že chodí na toto fórum a vyprovokovává fanoušky Atlantis. Přijde ti tohle normální?

Příspěvek 19.1.2008 19:41:21
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d: Třeba se teď Atlantis vylepší. Není nutné, aby klesala hloubš a hloubš. Kdo ví, třeba se tvůrci vynasnaží a udělají Atlantis tak dobře, že se mu nevyrovná žádná řada. Zatím můžeme jen čekat a doufat, že se to dobře vyvine...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 19.1.2008 20:17:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...
Ano, opakuju se a můžeš začít vřískat, jak chceš, ale řeknu to znovu :) Oni se nesnažili Mitchella "psát", oni naprosto nemožně okopírovali jeho postavu z Farscape, kde byl opravdu vtipný a troufám si říct i "cool", což v SG1 nevyšlo. Navíc, cpali dopředu? To, že mu přirozeně jako hlavní postavě věnují dvě epizody za sezónu je snad normální, ne? A je to nová postava, tak se jí prostě musí víc věnovat. Na tom nevidím nic divného. Ale je pravda, že tou dobou jsem byla z SG1 tak otrávená, že jsem brala každou změnu, která se tam objevila. A to, že to byl zrovna Ben a Claudie z Farscape, to bylo super.
...

*drží si ruce nohama, aby nepsala o křiku* ;-)
OK, tak aby ho prostě nekopírovali. Aby ho napsali a jinak. Věnovat se nové postavě...tak to se nesmí přehánět. Nějakej mlíčňák se dostane k vedení elitního teamu. Sice si měl sestavit nový, ale on si sežene ten starý (dobře, to se mu musí nechat), nicméně si v tomto elitním teamu hraje na chytráka a dostane i velení. A přitom o tom ví prdlajs. Jo, byl pilot a dobrej. No a co. On prostě nemá osm let zkušeností. A to, že se snaží dohnat ve dvou sériích těch osm, co tam nebyl - špatně napsané postavě a na úkor těch dalších postav (jo, to tedy na úkor)...ne, to se mě rozhodně nelíbí. Ty sis třeba myslela "Jo, na Atlantis přijde Carter a všichni si sednou na zadek, bude jim nejspíš kecat do práce a dělat ze sebe chytrou a přitom o Pegasu toho zas tak moc neví." Mno a já to vidím u Mitchella tak "Bezva, do elitního teamu se nasáčkuje nějakej pilot, co nemá páru o věcech za bránou, hraje si tam na chytráka a vtipálka a ještě jim velí." To se Sam se nestalo, to s Mitchellem se stalo. Tak se na to podívej z mého pohledu :?.

Příspěvek 19.1.2008 20:51:39
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak v tomhle seriálu se vztahy atd. vůbec neřeší... o tomhle tento seriál není... tohle je o tom sci-fi a jak bojujeme s mimozemštany, jak nám předkládají naši minulost, jak získáváme nové věci... je to čiště technický seriál... kde na chemii postav není čas :lol:

A btw: být v 4x11 Shepem... tak Ellise zavřu do nějaké místnosti uplně dole v Atlantisu s Rononem a maj hodku :lol: ... Ellis by už nevylezl :lol: :lol:
Sry za OT
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 20:55:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak to, že velení SG1 převzal on a ne Carterová bylo na hlavu, to je pravda. Já ho měla ráda, takže mně to zase takhle nepřišlo. A nevím jak tobě, ale mně se docela Carterová v 10. sérii líbila. Neměla tolik technoblábolů, nebyla jediná hlavní ženská postava a tak se o to Amanda s Claudií podělily a přišla mi tam i víc uvolněná. Dokonce občas udělala vtip! Méně prostoru není někdy špatně. Míň je někdy líp. Tedy imo...třeba kdyby Rodneyho roli v SGA zredukovali na půlku, ale zase ho pořádně a dobře napsali, taky by mi to nevadilo. :dontknow:

Příspěvek 19.1.2008 20:55:36
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

jen za to že setřel McKaye? za to bych mu dál metál :wink:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 19.1.2008 21:09:22
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Přesně tak, Rodney si o to řiká každou epizodu :)
Ronon is the best!!!

Příspěvek 19.1.2008 21:14:03
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hmm, to možná jo, ale být ním,že se tam se*u s nápadem, jak vyřešit "válku" a pak mě někdo za to setře a nadá... být fakt ním, tak se sbalím a jdu na Zem a na ně kašlu, at se třeba staví na hlavu...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 21:27:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tak to, že velení SG1 převzal on a ne Carterová bylo na hlavu, to je pravda. Já ho měla ráda, takže mně to zase takhle nepřišlo. A nevím jak tobě, ale mně se docela Carterová v 10. sérii líbila. Neměla tolik technoblábolů, nebyla jediná hlavní ženská postava a tak se o to Amanda s Claudií podělily a přišla mi tam i víc uvolněná. Dokonce občas udělala vtip! Méně prostoru není někdy špatně. Míň je někdy líp. Tedy imo...třeba kdyby Rodneyho roli v SGA zredukovali na půlku, ale zase ho pořádně a dobře napsali, taky by mi to nevadilo. :dontknow:

Já neříkám, že se mi Sam nelíbila. Ona byla trochu jiná (přitom v jádru stále Sam). Resp. jiná danou změnou v dynamice postav. Jack už tam nebyl. Celý team je navzájem propojený a když se odebere jeden člen, tak se to zákonitě změní. Ale to, že Sam působila trochu (ale zas ne tak moc) jinak, není IMO proto, že by měla míň prostoru, ale prostě tou změněnou dynamikou. A rozhodně to neznamená, že by musela mít méně prostoru.

Příspěvek 19.1.2008 23:03:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ronon_Sokol píše:
Přesně tak, Rodney si o to řiká každou epizodu :)

Jo, dneska to bylo krásně vidět, jak si o to říká :) Něco se pokazí a všichni hned "McKay, heeeelp" :lol: Pak jim zachrání zadek a přijde někdo a řekne "Hej, McKayi, ty jsi ale idiot." A McKay stojí a nechá si to v podstatě líbit. V první sérii dokázal aspoň pěkně odseknout, teď už to nedělá. Jenom pořád ta vize jeho ega z SG1 a 1. série přetrvává, ale už to dávno není takové, jaké to bylo. Berou za samozřejmost zázraky během 10-ti vteřin a když to nevyjde, tak "McKayi, nefungujeeee toooo!"
Jo, být jím, tak se taky seberu a jedu pryč. Kdyby na mě pořád někdo takhle řval, tak bych tam nezůstala.

Příspěvek 19.1.2008 23:11:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Geser píše:
Souhlas s Balialem...NECHYBĚL!Když o JISTÉM JEDINCI víme,že SGA považuje prostě za hovadinu a kouká se aby věděl jak to dopadlo,tak ho nemůžeme brát objektivně...

důvody proč se mi SGA nelíbí a připadám si po sledování každýho dílu jako po lobotomii, jsem tu a jinde psal už několikrát. Psát je znova mě nebaví.

Balial: budeš se možná divit, ale já se u sledování seriálů bavim, ale musej bejt pořádně napsaný a ty díly musej mít hlavu a patu. Vim, že u SGA/SG1 jsem na špatným místě. Jinak jsem docela zvědavej, kolik lidí bude v pátý sérii zhnusenejch a zklamanejch

Markus: na BSG jsem nidky nekoukal a na Farscape taky ne, takže ty nehodnotim. A ano, strašně se vždycky pobavim, když napíšu něco negativního o SGA a většina lidí z toho má málem infarkt. Moc rád bych tyhle lidi viděl třeba v práci, kdyby je někdo začal kritizovat. I já se setkal s lidma, který maj na nějaký seriály jinej názor, ale nikdy jsem jim nenapsal, ať do těch klubů nechoděj. Každej má právo na svuj názor. Je mi jasný, že někteří to nechápou (tim nemyslim někoho konkrétní tady na SGA, ale třeba Gw je v tomhle případě horzný místo. Fanatický zastánci jsou magoři, díky bohu, že tady nikdo takovej neni)

Příspěvek 29.1.2008 21:19:59
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Balial píše:
Kritiku potřebuješ vždy a u všeho, jinak začneš být příliž spokojen sám se sebou nebo svým dílem. Ovšem objektivní kritiku, kritik, kterýmu se nelíbí nic není kritik ale uživatel co štve ostatní. I když i to může být docela zábava :D

Tvůj případ :lol:
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM