Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Torri as Elizabeth

Torri as Elizabeth

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Chcete, aby se Elizabeth vrátila?

Ano, určitě!
50
60%
Ano, ale obejdu se bez ní.
24
29%
Ne, takhle mi to vyhovuje.
7
8%
Ne, jsem rád/a, že odešla!
3
4%

Celkem hlasů : 84

Příspěvek 04.1.2008 14:01:21
Sithathor Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ja souhlasim se Sokarem.....Elizabeth nebyla dokonalá, občas udělala chybu ale v tom to bylo krásny....Prostě když se řekne Atlanti, napadne me ona. Vždycky byla ochotná pro to město udělat cokoli, a to včetne nakopání IOA do zadnice. Říkat, že ona je duší Atlantis zní strašně kýčovite, ale ona tam prostě patři....Sam je úžasná, ale podle mě patří do Sg-1, ne do Atlantis. Všichni, kdo ji mají rádi sou nadšení, že se znovu oběvila po konci sg-1, ale zaměňovat to stím, jestli tam opravdu patři.....Nejrdaši bych Sam šoupla někam k Jackovi :D Že Atlantis neměla vojenské velení podle mě bylo bezva, protože se často hadali jak co, a to tomu dodávalo na zajímavosti. Teď už to asik zasek bude, co armáda pískne, na to se zatanči..... :wink:
když už ji tam nechtějí vrátit, tak ať už jí dají kruci nějakej pořádnej odchod, ne že se tam parkrat za serii prošoura....Co tak povznýst?? To by bylo aspon zajímave....pak by sem tam mohla šourat chodbičkama až do alejuja... :thumbsup:

Příspěvek 06.1.2008 23:39:16
hawaii Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Torri Higginson je moja najoblubenejsia herecka z Atlantis. Alebo jedna z najoblubenejsich. Neviem si predstavit ze by sa nevratila. :cry:
STARGATE Atlantis :love: :love: :love:
MILUJEM SGA!!! Elizabeth Weir - Torri Higginson :love:

Příspěvek 07.1.2008 00:54:06
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jen se bojím, že kdyby se Liz vrátila, spíš než zpátky na Atlantis by hodně rychle skončila zamčená v nějaké laboratoři :(
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 07.1.2008 09:12:53
STLucy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja neviem co vsetci mate?! nejde o to, ci sa vrati ako velitelka atlantis, ale ci sa vobec vrati!!! ak ano, velit atlantis uz urcite nebude, nechaju tam Sam (aj ked ja by som ju najradsej :shooting: ).
ak bola na konci BOMSR skutocna Elizabeth, ma v sebe nanity, ktore jej znemoznuju navrat na atlantis, lebo by ju brali ako hrozbu. to jej ale nebrani pomahat im. ma pod palcom replikatorov, ktori ju pocuvaju na slovo. ak by sa rozhodli pokracovat v piatej serii tymto smerom, urcite by to mohlo byt este zaujmave. a je mi jedno ci tam bude vo vsetkych epizodach alebo len v troch, styroch. len nech tam je.

Příspěvek 07.1.2008 14:22:20
hawaii Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

STLucy píše:
ja neviem co vsetci mate?! nejde o to, ci sa vrati ako velitelka atlantis, ale ci sa vobec vrati!!! ak ano, velit atlantis uz urcite nebude, nechaju tam Sam (aj ked ja by som ju najradsej :shooting: ).
ak bola na konci BOMSR skutocna Elizabeth, ma v sebe nanity, ktore jej znemoznuju navrat na atlantis, lebo by ju brali ako hrozbu. to jej ale nebrani pomahat im. ma pod palcom replikatorov, ktori ju pocuvaju na slovo. ak by sa rozhodli pokracovat v piatej serii tymto smerom, urcite by to mohlo byt este zaujmave. a je mi jedno ci tam bude vo vsetkych epizodach alebo len v troch, styroch. len nech tam je.

Hlavne nech sa vráti a nech je normalna a nech je aspoň členom týmu...
STARGATE Atlantis :love: :love: :love:
MILUJEM SGA!!! Elizabeth Weir - Torri Higginson :love:

Příspěvek 07.1.2008 16:04:16
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ale je pravda, že kdyby se vrátila na pozici šéfa Atlantis, bylo by to... nevím, jak to jinak nazvat - dosr hloupé. Jednou ji nechat odejít, na pár dílů tam šoupnout Sam a pak tam dát Liz?! No, chudák Sam, to si nezaslouží! Ale do týmu by Liz vrátit mohli. Ale nevím, co by jim tam byla platná - je to diplomat. Což je Teyla také a je tam k čemu?!
Proti Liz nic nemám, mám ji ráda. Podle mne na Atlantis patří. Je to skvělá postava, která má hodně co do sebe, bylo fajn, jak se se Sheppem hádala, ale to je minulost. Musíme to brát, tak jak to je... Ale třeba se jednou vrátí... Teď bych jako velící nechala Sam, Liz jako "RepliWeir" a pak jí nenápadně zařadit do týmu...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.1.2008 17:38:36
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

STLucy píše:
ak bola na konci BOMSR skutocna Elizabeth, ma v sebe nanity, ktore jej znemoznuju navrat na atlantis, lebo by ju brali ako hrozbu. to jej ale nebrani pomahat im. ma pod palcom replikatorov, ktori ju pocuvaju na slovo. ak by sa rozhodli pokracovat v piatej serii tymto smerom, urcite by to mohlo byt este zaujmave. .

Ona je otázka, jestli by pomáhat chtěla....

Kaithlin: To by bylo dost zvláštní, ale mohlo by to být zajímavé. Nejen proto, že by se vrátila, ale taky mít v týmu někoho, kdo je napůl replík.... Ale co by na to řekla IOA :roll: A hlavně Torri :wink:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 07.1.2008 19:20:59
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lirael: To ano. Ale z replika by se mohla stát znovu člověkem. To by bylo lepší. Ale zase replik v týmu... mělo by to výhody :twisted:
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.1.2008 22:56:55
STLucy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to Lireal: tie nanity jej nahradili bunky, organicke casti, nezmenili jej identitu, myslienky ani pocity. Zboznuje Atlantis a zalezi jej na ludoch, ktori ho obyvaju. A ani dobu, ktoru stravila s replikatormi (ak vobec) urcite nemoze vnimat ako zradu pretoze vie, ze oni neopustaju svojich ludi. Urcite jej bolo jasne, ze keby mohli a mali moznost, tak by ju odtial dostali. Takze nevidim dovod, preco by im nechcela pomahat.

Příspěvek 08.1.2008 09:24:06
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

STLucy: Nevím, když se mohla dostat do toho jejich "matrixu" (nebo jak by jste to nezvali?), proč by to nešlo naopak?
Asi takhle: počkáme, co na nás tvůrci vymyslí :wink:
Obrázek

Příspěvek 14.10.2008 19:07:17
sonulle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Liz byla moje oblíbenkyně ( a Rodney ). Liz jako postava v Atlantis mi opravdu chybí. :cry: Je mi líto jak to všechno dopadlo. Torri v jedné miniscéně. Je tam užasná
http://www.youtube.com/watch?v=cG7-ozRh3Gc
Udělali chybu, že si ji tam nenechali.

Příspěvek 14.10.2008 20:04:32
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Elizabeth mi v Atlantis dodávala pocit, že to není jen seriál o armádě (v SG-1 mi to vyvažoval Daniel + Sam byla zase vědec a Jack pořád nějakej vtípek :) )ale že se dá takováhle expedice řídit i civilně. Ačkoli mám většinu postav hodně rád, tak ze všech nejvíc asi Sam, takže jsem rád že tam přišla, ale pravdou je, že když mi někdo řekne jméno Samantha Carter, tak si ji vybavím, jak zase zachraňuje svět a ne, že sedí v kanceláři a dělá jenom nějaký rozhodnutí.
V tom se mi líbila zase Elizabeth, že ta to dokázala perfektně zahrát i když byla "pouze" velitel Atlantis. Takže kdyby mi někdo měl dát na výběr, koho posadím do místa velení Atlantis - Elizabeth, Sam, nebo Wolsey, tak rozhodně vyberu Elizabeth. Ona prostě k Atlantis patří.
Sonulle - Skvělá miniscéna, tím hraním mi to opět připomnělo Elizabeth :) , akorát, že tady mi spíš připadala jako z nějakýho motorkářskýho gangu.
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 19.10.2008 14:29:16
sonulle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sam a Jack to bylo pro mě něco jako Mulder a Scully. SG1 jsem měla hodně ráda. Přiznavám se, že s nástupem seriálu BSG můj zájem opadl, ale SGA mě opět přivedla k zástupu fanoušku SG. Bohužel během 4.řady jsem upadla trošičku do deprese. Musím rozdýchat, co se tam děje. Vím, že asi budu hnusná, ale proč neodstranili nějakým rozumným způsobem Teylu?? Sam tam klidně mohla hrát. Sice nevím na jaké pozici, ale mohla.

Příspěvek 19.10.2008 17:32:26
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

sonulle: Promiň, ale to musíte všude psát zmínku o odstranění Teyly? Řekla bych, že je na to již několik speciálních topiců, takže tady by se to řešit nemuselo... :roll:

Abych nebyla OT a za :jako: tu protivnou :jako: - Torri je naprosto skvělá herečka. Svou roli v Save my Soul zahrála naprosto úžasně. Měla jsem ji velice ráda, v Atlantis znamenala opravdu hodně. Je mi líto, že odešla. Elizabeth byla skvělá postava a skvěle velela. Na civilistu si dokázala získat opravdový respekt i u vojenské části expedice (nepočítaje její konflikty se Sheppadem :yeah: )

Dr. Daniel Jackson:
Naprosto souhlasím. SGA je opravdu trochu více o armádě (což mi vůbec nevadí :yes: ), ale Elizabeth to tak trochu měnila. Jako velitel mi sedí nejvíce ona. Poslední dobou jsem si ale Woolseyho velice oblíbila. Sam je také skvělá postava, navždy si ji však budu spojovat s SG-1. Je škoda, že Torri už v SGA není... :(
Naposledy upravil Aeryn dne 19.10.2008 18:08:45, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 19.10.2008 17:56:49
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já si určitě nemyslim že SGA je víc o armádě. Tam se podle mě naopak ten duch armady uplně vytratil, dyt si tam každej dělá v podstatě co chce. Dyt v SG-1 to bylo pořád yes sir a podobně tady je to spíš taková banda vědcu + občas nějakej drsnák

Jinak Elizabeth jsem měl rád, ale nijak moc mně tam neschází

PředchozíDalší

Zpět na Postavy