nebite ma, ja som ho nejako prehliadla... určite som žmurkla... alebo sa pozerala na vtáky (naše korely, občas sa pripoja, sadnú na stôl či fotelku a pozerajú zaujato s nami ale to už je OT)
Colm Meaney nemůže být v žádné roli nesypmatický Pořád ho vidím jako dobráckého O´Briena z DS9
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Zahlédla jsem Jessicu Steen v seriálu Agentura bez rizika. Pořád jsem nevěděla kam s ní a pak mi došlo, že je to původní Dr. Weir z Lost City. Tenhle seriál budu podrobněji sledovat, je docela zajímavý a hlavně se tam objevují hodně známé tváře z různých seriálů. Kouknu do filmové databáze, možná se tam ještě objeví někdo ze Stargate.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Mno já to viděla taky , ksakru zdla se mi povědomá ale taky sxem nevěděla kam jí zařadit, a taaky sem usoudila že se na to budu koukat , bylo to celkem zajímavý
Asi jdu s křížkem po funuse , ale budou teď někdy dávat Zločinné myšlenky (myslím že se to tak jmenuje) jak tam hraje Joe... nevim jestli sem to propásla nebo to teprv bude . Poslední dobou toho moc na TV nestíhám , neo jestli to máte někdo na DVD ?