Jur@'s píše:
Já to myslel víceméně ze srandy... herečku jsem urážet nechtěl... ale když se někde drží žena, na kterou jsou ohlasy velmi špatné... může za tím být cokoliv, že se tak drží
Mohli to nějak odtajnit...
a na závěr, jak se celý tým těší z miminka 

Mohli to nějak odtajnit...

Tak nemusí to být nutně žena, že? To je přežitek

Ale jsem zklamaná z toho, že slíbili nějakou story-line (jak pro ni, tak celkově) a kde nic, tu nic. Hlavně i když se jí snaží napsat scénáře, nějak jim to prostě nejde. Ono Missing by nebylo špatné, kdyby tam nerozdupali to jediné, co se snad o Teyla dá z těch předchozích třech let říct. A to, že i když je někdo zraněný a nemohoucí, nikdy by ho nenechala napospas nepříteli. Prostě je taková dobrosrdečná a jde jí o nevinné lidi. A jestli tohle mělo být nějaké to "potemění", tak jim to moc nevyšlo, protože jsem si ničeho takového v dalších epizodách nevšimla. A zatím to moc nevypadá, že by se snažili to nějak řešit, i když Athosiany očividně ještě řešit budou, ale po těch třech letech je to trochu náhlé a hrozně moc nedomyšlené.
Ale ono by stačilo, kdyby jí prostě nepsali taková ta protivná moudra. To ať radši neříká nic.