Já nevim,už jsem to tady řikal dřív,ale čekal jsem od ní fakt víc....v posledních dílech sem ji akorat zaregistroval když cvičila s Rononem to svoje podivný mávání s tyčkama a taky když ji John předal velení - z čehož jsem byl tak trošku vyjevenej a doteďka to nemůžu pochopit - jinak ji tam vubec neregistruju....doufám, že bude mít trošililinku větší roli ohledně hledání jejich lidí a ukáže nám že není tak otravná...fakt si myslím, že při takovým tempu jakým se její postava rozvíjí tam už ani nemusí být. Kdyby na konci první série udělali lepší rozhodnutí a místo ní tam nechali Forda - možná bychom byli uplně jinde...ale je fakt co už tady několik lidí psalo že v první sezóně byla docela ok. Vzpomínám si, že když jsem viděl první díl Atlantis a viděl jsem ji, tak sem si říkal - jo ta je dobrá..ale postupem času kouzlo vymizelo...Když jsem tento topic zakládal, tak jsem vůbec nečekal že je tolik lidí, kteří ji nemusí. Tohle mě jen utvrdilo, že asi na tom něco bude. Psal jsem v úvodu topicu, že chci aby odešla...trošku to pozměním - pokud ji budou takhle psát i v páté řadě, tak si doopravdy myslím že by ji měli vyšoupnout a dát tam někoho zajímějšího nebo ještě líp dát větší prostor Ronovi. Ano říkám to proto, že mám tohoto chlapíka hodně rád, ale myslím, že nejsem sám kdo si myslí že on má velikej potenciál a když jeho postavu správně vyvinou nebude to na škodu.
Necháme se překvapit a uvidíme

[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft