Fazulina píše:
Ty jo, Ty jsi mu teda dala! Chudák Krichťa! Ty oblečky byly skvělé a to, že občas fňuknul... no měl k tomu celkem důvod, ne?:-) - všichni po něm šli, pořád ho někdo mučil, navíc měl brouka v hlavě:-), Aeryn ho chtěla, nechtěla, chtěla, nechtěla.... Patetickej teda není ani jeden ani druhej:-). Krichťa je prostě takovej ten pravej hrdina:-). Souhlasím s Lonni, pro mě je Crichton taky srdeční zálěžitost.... No, ale chápu Tě... To jsi celá Ty. Ty máš vžycky raději to co většina ne:-).
Jo a náročná moc nejsem, ale Mitchella jsem viděla dřív než Crichtona a koukatelný pro mě teda jako byl! A to dost. Ben Browder je totiž děsně hezkej:-). A Mitchell jako postava mi nijak nevadil.
No to víš, Krichťa byl takový chytrý vědec, to bylo fajn, jenže pak se nějak zvrhnul k těm pistolkám a černým oblečkům a to už je na mě moc, on byl takový moc inteligentní, bojovný a citlivý zároveň, co s takovým chlapem prosímtě

Kamča sice je trochu míň inteligentní, že, ale myslí to dobře

Ale nemysli si, já jsem ho uplně nesnášela, protože jsem si říkala, že Jacka nikdo nenahradí, navíc nějaký mamlas jménem Cameron jako Cameron Diaz, no ale pak mě nějak dostal

Jo a taky jak jsi říkala o tý Aeryn, ňechat se takhle trápit a oblbovat od ženský, teda Krichťo, měl ses víc pochlapit