Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 24.11.2007 15:39:48
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak skvělá reportáž, je vidět že si to David s Jasonem pěkně užívali a ty jejich vtípky, chtěl bych tam být. Pak se mi líbilo když se je zeptali kdo by vyhrál v bitce jestli astronaut nebo pravěký muž tak byl jason mimo, asi šli na řadu po Jamesovi (Spike) která tam byl taky a tohle je jedna z nejvetších hádek v seriálu (Angel5serka) líbilo se mi jak David vysvětlil Jasonovi co se mislelo a pak jak se přiklonil k pravěkýmu muži (což je i můj názor) byla sršet z té reportáže takové nadšení.........
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 24.11.2007 17:38:49
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Alipeeps, tu znám. Je to hodně nadšená holka (no, spíš už je to žena, holka k ní už moc nesedí :wink:), co objíždí všechny cony. Myslím, že to dělá už kolik let, a je jednou z "nejstarších" fanynek SG jak na GW tak celkově.
Koukám, David má docela napilno. Když jsem ho potkala v Holandsku v říjnu, tak o měsíc později byl už v Německu na Wolf conu a teď taky na Collectormanii v UK. Podle mě tráví v Evropě dost času, a pochybuju, že se mezitím vrací do Kanady. Taky mohl aspoň zajet sem, když byl FFS hned po Utopii. Jenže potom, co předváděli v létě, bych možná radši, aby ho tady moc neznechucovali tím panáčkováním kolem něj....

Každopádně doufám, že to, že byl teď na jednom conu v UK ho neodradí od cesty na další con v Londýně...tam by ho uvítal sbor českých fanynek :D

Spike: Příště zkus používat víc čárek, aby bylo pochopitelné, co jsi vlastně mYslel. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.11.2007 18:06:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sorry psal sem to po 6 hodinovem posezeni u karet v hospode a aspon to vyznelo trochu více zajímavě než to bylo původně zamýšleno, ale aspoň jr nějaká sranda, ne?

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.2.2008 06:42:11
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dnes slaví náš milovaný doktor (pardon David Nykl) 41. narozeniny. :D VŠECHNO NEJLEPŠÍ a snad se s ním budeme setkávat i v páté řadě.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 07.2.2008 16:07:57
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já si taky myslím že by tam měl ještě být. :) :)

Příspěvek 09.2.2008 02:26:32
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jsem ráda, že odhalil své datum narození :). Zadělal si tím jistě na zaplněnější mailovou schránku :).
V páté bude - ze začátku ve dvou ze čtyř epizod. A tedy doufám i dál ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.2.2008 07:30:09
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Maji dat Radka jako jednu z hlavnich postav v titulcich, a at tam hraje co nejvice dilu.
Mohli by ason v pribehu predstirat, ze vsechno neovlada USA a Kanada, ale je to mezinarodni mise. :( :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 17.2.2008 10:52:02
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ano ano zelenku za hlavnu postavu tie jeho hlasky to je neco :D
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 19.2.2008 00:17:38
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dovolím si jednu obavu...každý, kdo se nově objeví v titulcích jako "regular" většinou poměrně rychle exne...a proto se raději úplně spokojím se Zelenkou jako s jednou z pravidelně se objevujích epizodních postav. 8)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 19.2.2008 19:12:44
General
General

Odpovědět s citací

To je pravda. A hlavně, vedlejší postavy tam bývají, jen když mají co dělat a je jich zapotřebí a nestane se tak, že tam jenom někde postávají prostě proto, že tam "být musí".
Ale stejně by mohli Nyklovi udělat nějaké promo-fotky. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.2.2008 19:17:23
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, tak v jedné nedávné epce se Radek objevil jen proto, aby mohl jít pár metrů s Johnem a ten se mu mohl vykecat...
Na promo fotky jsem se dokonce odhodlala zeptat napsáním dotazu na Mallozziho blog. Dvakrát. Ale neodpověděl :?.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.2.2008 19:28:51
General
General

Odpovědět s citací

Mám dojem, že na tohle už snad jednou odpovídal. Kdysi. On nebo někdo jiný, ale mám pocit, že říkal, že on na to nemá vliv, že si tohle určuje snad MGM nebo kdo.

Příspěvek 19.2.2008 19:38:35
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Odpovídal? Tak to mi v tom případě muselo proklouznout já nevím jak. Teď nedávno jsem asi dva dny strávila tím, že jsem si četla všechny zprávy staré tak měsíc a půl a předtím jsem to sledovala. Ale tak dobře. Každopádně MGM, hmm...:?

Příspěvek 22.2.2008 20:14:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak David dal o sobě zase vědět ve svém blogu a musím říct že bere život dost s nadsázkou a pro mně je to docela sranda, hlavně reakce amíků jak má skončit 4 serie...... a Klenotka jim to hned musela vyslepičit, nic proti, ale mohla si je nechat tápat dále, třeba by David udělal delší hoax..

http://lettersfrompegasus.blogspot.com/2008/02/zelenka-m-doivot-z-vzen-pjde-nejdv-za.html

Příspěvek 22.2.2008 20:39:13
General
General

Odpovědět s citací

Mohla JSEM, ale nenechala JSEM, protože mi psalo pár zmatených lidí na GW, co tím David myslel.
Není to "slepičení", ale obyčejná odpověď. Narozdíl od tebe se na mě lidi obracejí s otázkami.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy