Oki už si to budu pamatovat já věděla že má jméno na K ale dál , toť byl oříšek ..... vypadal docela naštvaně ,a chci se zeptat nevíte kolik měří ? přišel mi oproti ostatním hercům dost malý a to i v SGA
Nehrál vraha , hrál starostlivé tatíka, jehož dcerou byla ooběť pedofila... celkově je ten seriál je dost... zajímavej
Jej, tak téma výšky Kavana jsem vedla nedávno v jiném topicu. Kavan je opravdu malinkej. Vlastně je jen o tři cenťáky vetší než David Nykl. Měří kolem 175 cm (o celých šest cenťáků víc než já, takže už se mu nesměju, že je mrňavej )
V SGA je to sranda. Vždycky, jak se vyskytne mezi jinýma lidma, tak je o hodně nejmenší (když teda zrovna nestojí vedle Radka )
Btw: Neznalost jména odpouštím. Nemůže si každý pamatovat každého A ne každej je takovej cvok přes Kavana jako já
Já vím že asi zacházím do OT, ale nemůžu si pomoct, tam byl policajt kterej byyl minimálně o hlavu těší než on a když se na něj kouknnul , musel tu hlavu pěkně zaklánět . Hele mi češi sme asi fakt docela malý i já mám 170 . Chudák Radek, ale nemá na našeho profesora, ten je ještě tak o 10cm menší než já
Tak jsem se kvůli Kavanovi podívala na ten Instinkt zabijáka a nemůžu si pomoct, ale nehrál tam náhodou i představitel všemi "oblíbeného" Kavanagha? Mám pocit, že ten chlápek u toho kolotoče (tuším to bylo ruské kolo) mi byl nějak povědomý . Pokud se pletu, tak se omlouvám.
Tak Kavanagha jsem si nevšimla. A Kavan Smith mi přišel malej, ale pro mě výška 175 není nic malýho, to bych mu teda hádala míň. Sama měřím 160 cm a každej člověk vyšší než já, je prostě velkej:-).
Včera jsem se mrkla na film 3:10 to Yuma a hraje tam ten slizkej Zipacna, hrál nějakýho Goaulda, ani nevím, kterýho. Jinak ten film je skvělý, pokus o klasický western, ale opravdu povedený:-).
Právě jsem se dokoukal na Memphiskou krásku a koho jsem tam neviděl... Ben Browder ( Cam Mitchell ), jinak ta recyklace SG herců je docela častý jev. Jak už tady bylo zmíněno, tak Paul M. hrál v první sezóně SG1, pak ten Tollánský přítel Samanthy hrál manžela Weirové, archeolog s epky "New ground" hrál vědce na atlantis Gola v The Defiant One. Nebo ten kluk který hrál tuším v Hundred Days, hrál pak v sga v díle Childhood end.
Tak v posledním díle Dextra hrál opět představitel mistra "Braitaka" Tony Amendola, ano skončil rozřezán motorovou pilou, dobrý dílek, doporučuji.......
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Jsem se dívala na Chronicles of Riddick a co nevidím...Halling (Christopher Heyerdahl). Moc dlouho se tam tedy neohřál. Koukám dál a o nějaký čas později z filmu vybafne Apophis s hárem (Peter Williams). Ten vydržel o něco málo déle .