Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Herci SG v jiných rolích v televizi a filmu

Herci SG v jiných rolích v televizi a filmu

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 14.11.2007 23:34:50
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jenda.SG-1 píše:
Tak si teď s malým zpožděním pouštím 4. díl 5. série NCIS a koukám... Torri Higginson nám tam pitvá mrtvoly :lol:

jjj Pěknej dílek, fakt jí to šlo :lol: jak Ducky že ho zrube a když jí viděl pookřál :lol:

Omlouvám se za dva příspěvky pod sebou ale teď sem viděla Instinkt zabijáka a hned ze začátku je tam představitel Lorna , pardon moc si nepamatuju jména

Příspěvky sloučeny. Jenda.SG-1

Příspěvek 15.11.2007 09:26:41
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zhruba jsem to tu prolítla, a myslim, že tu nikdo nepsal, že v Heroes hraje Kasuf (Erick Avari) Chandra Sureshe.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 15.11.2007 11:16:31
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Všimli jste si, že Paul McGillion hrál v SG-1? Je to díl 1x11 Torment of Tantalus.
To bylo o tom, jak SG-1 zjistí, že v roce 1945 poslali američtí vědci jednoho chlápka zkrz bránu. Byl to Ernest Littlefield nebo tak nějak. A bylo tam pár záběrů, když byl ještě mladý a to si ho právě zahrál náš Carson.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 15.11.2007 18:52:26
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

hexx: Wow, chmm, aha :) A ja si rikala, ze je mi nejak povedomej, ale tohle me nenapadlo :D

Nohajc: Mno, ale jo, urcite je mnoho lidi, co to nevi. Jen ne ti, co sem chodi pravidelneji. Ale info vzdycky dobre :wink:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.11.2007 19:09:23
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

janinka píše:
Omlouvám se za dva příspěvky pod sebou ale teď sem viděla Instinkt zabijáka a hned ze začátku je tam představitel Lorna , pardon moc si nepamatuju jména

"Představitel Lorna" se jmenuje Kavan Smith :love: . Tedy ne, že bych tě chtěla za každou cenu opravovat, to já jen pro pořádek.
(Ne, vůbec Kavanem nejsem posledních několik týdnů posedlá :D )
Asi si včerejší díl Instinktu někde seženu. Hrál aspoň vraha? :twisted:

Příspěvek 15.11.2007 20:12:31
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Oki už si to budu pamatovat :oops: já věděla že má jméno na K ale dál , toť byl oříšek ..... vypadal docela naštvaně ,a chci se zeptat nevíte kolik měří ? přišel mi oproti ostatním hercům dost malý a to i v SGA
Nehrál vraha , hrál starostlivé tatíka, jehož dcerou byla ooběť pedofila... celkově je ten seriál je dost... zajímavej :lol:

Příspěvek 15.11.2007 21:06:31
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jej, tak téma výšky Kavana jsem vedla nedávno v jiném topicu. Kavan je opravdu malinkej. Vlastně je jen o tři cenťáky vetší než David Nykl. Měří kolem 175 cm (o celých šest cenťáků víc než já, takže už se mu nesměju, že je mrňavej :lol: :D )
V SGA je to sranda. Vždycky, jak se vyskytne mezi jinýma lidma, tak je o hodně nejmenší (když teda zrovna nestojí vedle Radka :D )
Btw: Neznalost jména odpouštím. Nemůže si každý pamatovat každého :wink: A ne každej je takovej cvok přes Kavana jako já :D

Příspěvek 16.11.2007 21:41:05
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já vím že asi zacházím do OT, ale nemůžu si pomoct, tam byl policajt kterej byyl minimálně o hlavu těší než on a když se na něj kouknnul , musel tu hlavu pěkně zaklánět :lol: . Hele mi češi sme asi fakt docela malý i já mám 170 :D . Chudák Radek, ale nemá na našeho profesora, ten je ještě tak o 10cm menší než já :lol:

Příspěvek 16.11.2007 21:58:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

OT , mi mame 2 profesorky a ty maj tak 150

Příspěvek 17.11.2007 10:54:30
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se kvůli Kavanovi podívala na ten Instinkt zabijáka a nemůžu si pomoct, ale nehrál tam náhodou i představitel všemi "oblíbeného" Kavanagha? Mám pocit, že ten chlápek u toho kolotoče (tuším to bylo ruské kolo) mi byl nějak povědomý :D . Pokud se pletu, tak se omlouvám.
Obrázek

Příspěvek 17.11.2007 11:04:04
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak Kavanagha jsem si nevšimla. A Kavan Smith mi přišel malej, ale pro mě výška 175 není nic malýho, to bych mu teda hádala míň. Sama měřím 160 cm a každej člověk vyšší než já, je prostě velkej:-).
Včera jsem se mrkla na film 3:10 to Yuma a hraje tam ten slizkej Zipacna, hrál nějakýho Goaulda, ani nevím, kterýho. Jinak ten film je skvělý, pokus o klasický western, ale opravdu povedený:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 17.11.2007 11:28:36
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

dneska , kdyz sem snidal tak davaly nakou blbost O.C. a tam hral ten herec co hraje woolseyho

Příspěvek 17.11.2007 12:38:07
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já si stahuju ten Killer instinct, ale táhne se mi to jak smrádek. Takže tak za měsíc ten díl možná uvidim :lol:

Příspěvek 17.11.2007 14:55:35
krupka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
dneska , kdyz sem snidal tak davaly nakou blbost O.C. a tam hral ten herec co hraje woolseyho
Jj taky sem to viděl a ještě North Shore tam hraje Ronon (Teď nevim jak se menuje ten herec) :lol:

Příspěvek 17.11.2007 18:30:48
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Právě jsem se dokoukal na Memphiskou krásku a koho jsem tam neviděl... Ben Browder ( Cam Mitchell ), jinak ta recyklace SG herců je docela častý jev. Jak už tady bylo zmíněno, tak Paul M. hrál v první sezóně SG1, pak ten Tollánský přítel Samanthy hrál manžela Weirové, archeolog s epky "New ground" hrál vědce na atlantis Gola v The Defiant One. Nebo ten kluk který hrál tuším v Hundred Days, hrál pak v sga v díle Childhood end.

Příspěvek 20.11.2007 17:42:06
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak v posledním díle Dextra hrál opět představitel mistra "Braitaka" Tony Amendola, ano skončil rozřezán motorovou pilou, dobrý dílek, doporučuji.......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.11.2007 18:07:46
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jewel právě teď ve věřte nevěřte :D
Obrázek

Příspěvek 25.11.2007 20:11:19
Tjelk Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jason Momoa, představitel Ronona, hraje v North Shore,..dávaj to teď na Nově,..jen přesně nechápu,..jestli ten seriál vůbec o něčem je :D

Příspěvek 26.11.2007 03:13:20
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jsem se dívala na Chronicles of Riddick a co nevidím...Halling (Christopher Heyerdahl). Moc dlouho se tam tedy neohřál. Koukám dál a o nějaký čas později z filmu vybafne Apophis s hárem (Peter Williams). Ten vydržel o něco málo déle :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.11.2007 12:03:01
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ahaaa, tak v prvním díle tohoto filmu - Black Pitch - hraje zase Claudia Black.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 26.11.2007 14:54:24
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mimochod. ta taky nevydržela dlouho :lol:

Příspěvek 26.11.2007 17:24:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak, když už tu byla zmínka o Christopheru Heyerdahlovi, tak ten se mihnul i ve filmu Catwoman s Halle Barry. Měl tam takovou divnou roli, ale tu tam měli všichni, kdo tam hráli :lol: :D

Příspěvek 27.11.2007 17:15:59
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dneska večer jde ve 23.20 na Nově film Lovec vetřelců, v hlavní roli James Spader, filmový Daniel Jackson. Film jako takový hodně průměr, ale docela zajímavě to končí a myslím, že zajedno shlédnutí stojí :wink:
I když já teda koukat nebudu, ráno vstávám :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.11.2007 18:34:19
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj tedka sem videl ukazku :lol:

Příspěvek 28.11.2007 09:36:53
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Trsající Joe Flanigan spozorován ve videoklipu The Animal Song od Savage Garden. Jelikož je to písnička k filmu Jiná láska, tak nejspíš hraje i v tom filmu :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

PředchozíDalší

Zpět na Postavy