Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Sheppardovo exmanželství a exmanželka

Sheppardovo exmanželství a exmanželka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak co, jak si myslíte že to mohlo být, že se s podplukovníkem jeho žena rozvedla?

A doufam ze se tu setka hodne Sheppofilek a AntiSheppu 8)

Rad si poslechnu vase teorie, a jak to s tim vyresi scenaristi :wink:

A tady je "hérečka" co ji bude hrat :lol:

http://www.sliders.tcz.pl/gfx/aktorzy/Kari/nkari2.jpg

EDIT: Odkazy mimo fórum do CODE! Klenotka
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 11.10.2007 20:39:14
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

je dobré že zase uvidím tu známou vojandu :)
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 11.10.2007 21:51:02
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Á, tady nekdo hral Red Alert 2 :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.10.2007 07:02:31
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já si myslím, že to byl takový ten typický konflikt: přemíra práce a povinností x rodinný život. Dále pak neschopnost Shepparda obhájit sám sebe, i když byl v právu a z toho pramenící nedorozumění. Rozhodně si nemyslím , že by v tom byla jiná žena, snad jiný muž exmanželky. :roll:, který měl víc pochopení a času.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 12.10.2007 07:09:12
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No, tak řekněme, že Sheppardova manželka se rozvedla s Johnem proto, že pořád nebyl doma. Jako voják, který je neustále někde mimo (již zmíněný Afghánistán a kdo ví co ještě), se jí asi moc nevěnoval, což zřejmě nemohla dále snášet. Myslím, že se měli hodně rádi, ale zkrátka každý měl asi jinou představu o šťastném manželství. Spíš bych řekla, že John nebyl ten typ., který se usadí a chodí každý den do práce od devíti do pěti. Třeba ona si zrovna tohle představovala. Sheppard je prostě takový samorost a samotář a málokterá žena se dovede smířit s tím, že má zkrátka takového muže. Nemyslím, že se rozešli ve zlém, což je vidět i na těch fotkách, prostě zkrátka jim to neklapalo, tak šli raději každý svou cestou. Taky myslím, že kdyby byl ještě ženatý, když dostal nabídku na účast na expedici na Atlantis, tak by jel a na manželku by se neohlížel, i když ona by ho požádala, aby nejezdil. Ne, že by mu to bylo jedno, ale neodolal by. Já bych to udělala taky, nabídka práce v jiné galaxii nechodí každý den, že?:-). Toť moje teorie. Kdoví, jaká bude skutečnost.

P.S. Koukám, že mě Mrs. Sheppard předběhla:-), ale řekla bych, že si myslíme to samé:-). A taky myslím, že jí nebyl nevěrný, neměl na to čas. Ona si mohla najít jiného, který by jí zaplnil prázdné chvíle, což naprosto chápu.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.10.2007 07:45:07
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D No to je úžasné, jak my dvě stejně myslíme. :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 12.10.2007 10:00:08
Frtulka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já si myslím to samé co pár lidí odtud spousta prácea málo času pro rodinu nebo lépe řečeno pro manželku jelikož děti spolu neměli. Myslím si taky že tomu trochu pomohla ta událost s Afghánistánem kdy ji opustil a vydal se zachránit své kamarády nemluvě o tom že mohl sám přijít o život ale je to jen moje teorie! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :idea:

Příspěvek 12.10.2007 12:12:37
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hele, Frtulko, ne, že bych chtěla nějak rejpat (ale co, vlastně chtěla:-) ) a jsem teda úplně OT, ale co takhle čárky ve větách? Ono se to pak mnohem líp čte.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.10.2007 19:55:00
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No pokud bude Kari Wuhrer jeho zenu hrat podobne, jako vetsinu postav, co jsem videl ktere hrala, fakt se divim ze jim to nevyslo.

A pokad bude hrat zenskou s podobnou naturou jako Tanya Adams z Red Alert 2, to se teda divim ze jim to neklapalo...

Neni zas tak znama, ale budte si jisti, ze Kari Wuhrer nehraje zadne domaci puttky! :wink:

Invaze - 41. část

Příspěvek 04.11.2007 09:11:13
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak již bylo řečeno. John byl často v práci a jako voják profík neměl moc času na soukromý život. Jeho ženu to začalo štvát (koho ne, že?) a možná si našla jiného. Ale důvodem jejich rozvodu mohlo být vlastně cokoliv...

Příspěvek 04.11.2007 12:31:38
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

ALe furt nevime co delala jeho zena. Treba jsou oba v armade/letectvu

Invaze - 41. část

Příspěvek 04.11.2007 12:51:03
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj, zrovna jsem to chtěla taky říct. Je psáno ve spoilerech, že jeho exmanželka není voják? Třeba je a to by se pak neviděli už skoro vůbec a to pak není manželství.
Nicméně myslím si, že život s Johnem nebude zrovna jednoduchý. Jak už tady bylo řečeno, na mě působí tak nějak jako vlk samotář. Podle toho, jak vystupuje v seriálu, mi vůbec nepřijde jako ridnný typ. Sice je obětavý, ale špatně přijímá názory druhých a tvrdě si prosazuje jen svou pravdu. Často druhé úplně ignoruje a stejně si dělá, co chce on. To zrovna do manželství není nejlepší vlastnost.
Ale čert ví, proč se vlastně rozešli. Řekla bych ale, že to byla oboustraná dohoda. Nevím, jak Johnova bývalá, ale John mi nepřijde jako typ, co by si sbalil kufry, popřípadě by je sbalil své bývalé, a adios. I když to, že si zvolil za místo svého dlouhodobého pobytu zrovna Antarktidu vypovídá o tom, že asi nemá rád kolem sebe moc lidí.

Zpět na Postavy