Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Sympatie

Sympatie

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je lepší ?

Elizabeth Weir
57
44%
Samantha Carter
74
56%

Celkem hlasů : 131

Příspěvek 31.10.2007 14:12:28
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ono se to, jestli Rodneyho neuráží nebo vědcům nebere práci dá dost těžko posoudit z dvou epizod, kde zatím byla jako velící. :wink: Já bych s úsudkem radši ještě počkala, protože pochybuju, že takový John Mullie si nechá ujít příležitost něco takového napsat.
Pokud tak nutně potřebovali vojenského velitele, myslím, že logičtější volba by byl Caldwell. Atlantis a lidi tam zná, a má zkušenosti s velením. A Markusi, promiň, ale vést čtyřčlenný tým v pár misích a pak dostat velení velkého města s bandou neposlušných vědců, to mi přijde jako hodně velký skok. Ale budiž, zatím je to v pohodě, a doufám, že to tak zůstane, protože pořád bruslí na tenkém ledě.

Daniela jsem nemyslela jako velícího a už vůbec ne jako hlavní postavu, kterou dají do titulků. Spíš vedlejší, na pět, šest epizod, kdy by třeba pomáhal s překlady textů atd. Přece jen anticky umí plynule, i když jak jsme viděli, už zdaleka není jediný.
Ale na tohle je tady jiný topic, tohle mi připadá jako OT :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 14:18:50
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Víš, ale ono se na někoho špatně reaguje v jiném topicu, když je ten názor prostě tady, takže se omlouvám za off-topic. :wink:

Já vím, že se dá těžko soudit z pár epizod, proto jsem tam taky napsal :"Ano, sice se po pár epizodách nedá posoudit celek, ale ty taky soudíš podle pár epizod."

A nakonec jsem napsal, že se do SGA hodí jako velící nejvíc ze všech z SG-1 a ne celkově. Proto jsem psal o té osmé řadě, protože se dá považovat vedle vědce i za velitele. A v devítce a desítce se mi zdálo, že to s Camem měli taky tak nějak napůl a veleli spíš oba. Tak trošičku vytrháváš moje věty z kontextu... :wink:

Příspěvek 31.10.2007 14:46:57
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ano též se omlouvám za off topic, ale bude jnom krátký :-) Mě na ní vadí, prostě že tam je, já už si jí dost užila za těch deset let a uplně mi to stačilo, děkuju :lol: (kdyby aspoň začala urážet Rodneyho a brát vědcům práci, ale to ona ne, nic nevého na place :twisted: )
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 31.10.2007 18:03:47
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

čo sa týka sympatií voľba je jasná :D , viz avatar. To neznamená, že by som Elizabeth nemala rada (100% radšej ako inú nemenovanú ženskú postavu...) ale ak si musím zvolit, tak prosto Sam. :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 31.10.2007 19:38:37
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám mnohem raději Elizabeth než Sam. Nějakým způsobem je mi mnohem sympatičtější a s Atlantis jsem si spojila, navíc je to i moje oblíbená postava. Zato Sam mě za celou dobu v SG-1 nic moc ničím nezaujala a mezi moje oblíbené postavy nepatří (tím však neříkám, že jí nemám ráda).

Příspěvek 31.10.2007 20:31:59
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno tak dala jsem Sam, ale upřímně, je těžké to soudit, když jsme Sam jako velitelku Atlantis viděli jen v jednom díle. Až jí uvidíme ve třech sezónách, tak teprve můžeme posuzovat, kdo je lepší.
Každá z těch postav má něco do sebe. Každá přináší svůj osobitý pohled.
Liss se na věci dívala z civilního diplomatického hlediska a vždycky se snažila najít nějaké klidné řešení, měla problém s vojenskýma rozhodnutíma.
Sam myslím bude mít ve věcech trochu víc jasno a nebude tak nerozhodná ohledně silových řešení. Má spoustu zkušeností, tak podle mě nebude tolik dumat nad morální stránkou každé maličkosti. Vždyť kolikrát už s SG-1 udělali něco, co bylo na hranici morálky.
Ale jak říkám, těžko se to dá v tuhle chvíli soudit. Podle mě nejde posoudit, která z nich je lepší. Každá jsou jiná.

Příspěvek 01.11.2007 20:32:56
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jen jestli bude Amanda Tapping ochotna hrat Sam dyl i kdyby byla 10. rada SGA :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 04.1.2008 14:26:49
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chudinka Elizabeth, ta od vas dostala ale stěrku :lol: Ja ji mam teda radši než Sam, ale upozornuji, aby mi nekdo nepřišel domů rozbít hubu, v SGA. Každá z nich má něco do sebe, ale Elizabeth je mi prostě víc sympatická. když velela Sg-1 to byl pro mě horror, ale v Atlantis je bezvadná. :D A k její hubenosti, jak se mu četla nejmín dvacetkrát, moje rodiče se mě snaží už od 10 let vykrmit, abych vážila víc než 45 kilo, ale zatim nic. Někteří lidi hold nemůžou za to, kolik váží. :wink: NO myslím že sem spatlala všecky kraviny, co mě napadli tak to nekomentujte, dneska nemám logický den :lol:

Příspěvek 04.1.2008 17:29:47
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nechci je mezi sebou porovnávat, protože každá postava má něco do sebe (a tak to musí být, jinak by kdokoliv mohl hrát kohokoliv). Jinak je mi sympatičtější Samantha, ale možná že je to víc ze zvyku, a vkusu každého člověka
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 04.1.2008 17:48:04
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Souhlasím s Tokrpem a jinými.Každá z nich má své vlastnosti.A Sam se ještě v Atlantis nestihla vybarvit...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 04.1.2008 18:07:53
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Což je po uběhnutí už 10 epizod trochu smutné. Elizabeth se jako velitel "vybarvila" hned v prvních epizodách. To srovnání tady nechtě musí být a pro mě vychází jasně líp Elizabeth.
I kdyby ji Sam nenahradila (kterou ráda nemám a nijak se tím netajím), tak každý nový velitel nemá Atlantis to, co Elizabeth. Byla duší Atlantis, protože jí na městě a lidech tam tak záleželo, že byla ochotná se pro ně obětovat. A to nakonec udělala.
A zabít jednu z hlavních postav MIMO záběr a říct o tom jednu větu je imo obrovský kiks a nikdy jim to neodpustím. Pokud ji nepřivedou zpátky a nezjistí se, že je naživu.

Udělala pár pochybných rozhodnutí, ale když se na to zpětně dívám, tak přesně to bylo ono. Byla civilní velitel a dělala si věci po svém. V This Mortal Coil jsem si uvědomila, jak hrozně moc mi tam chybí. Jak moc mi chybí ten vztah a chemie mezí ní a ostatními, který Carterová prostě nemá :( Ono se to těžko dá udělat ve třech epizodách, kde ji bylo víc vidět. Ale třeba už jenom to rozvedení linie s Rononem, kde s ní očividně nesouhlasil, by bylo fajn. Vykašlali se na to. Co na to říct? Marnost nad marnost.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.1.2008 19:50:10
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak ja si myslim ze v SGA je lepsi Elizabeth a SG-1 je lepsi Samantha...kazda patri na sve misto....je to jednoduchej nazor a nemam vic co bych k tomu rekl... :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 06.1.2008 23:54:37
hawaii Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Luki píše:
Kdo je vám více sympatický Samanta Cartrová nebo Elizabet Weirová.

Mi osobně se líbí Samanta nejenže je chytřejší ale i hezčí.
:love:

Mne sa páči Elizabeth :love: MOC :!: :!: :!: :oops:
Ona sa mi viac hodí do atlantis a je SUPER!!!
STARGATE Atlantis :love: :love: :love:
MILUJEM SGA!!! Elizabeth Weir - Torri Higginson :love:

Příspěvek 07.1.2008 16:07:47
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já mám radši Samíka :D :D Ale v SG-1. Na Atlantis je sice taky super, ale sedí mi tam víc Liz. Ale jsem ráda, za Samouše...
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.1.2008 23:16:32
STLucy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jasne ze Elizabeth.
Sam bola fajn v SG-1. Presun do SGA bol ale zly krok :thumbsdown:
Ked som o osude Elizabeth a prechode Sam citala prvykrat, citila som sa asi takto:
:shock: :puker: :shooting: :cry:
Zhruba v takomto poradi.

Příspěvek 06.4.2008 21:31:06
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hm. Měli tam nechat Weirovou.

Příspěvek 08.4.2008 09:56:47
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Obe jsou mi velmi sympaticke, ale Elizabeth mi v SGA prirostla vic k srdci. Sam mam taky rada, ale Eli je proste o fous lepsi :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 08.4.2008 12:50:39
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bývaly doby, kdy bych se neuměla rozhodnout...pokud to bylo myšleno celkově, tak je mám ráda asi tak stejně. Ale když beru jen v SGA, tak jednoznačně Elizabeth (ale uznávám, za moji averzi k Sam může z 99% scénář, který jí nedal prostor).
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 12.4.2008 18:33:18
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda hezčí je Amanda, ale kdybych si měl vybrat "s kým" tak buď Morena B. (Adria) nebo Jamie R. Murray (Lt. Cadman) :oops:

Příspěvek 12.4.2008 19:04:49
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Scud: Herečka, která hrála poručíka Cadmanovou se jmenuje Jamie Ray Newman (jenom pro pořádek :wink: ) ale máš recht, je hezká...

Jinak při tomhle výběru vede Elisabeth... nemůžu si pomoct, ale bude to nejspíš jen jakási utkvělá představa, protože Sam nemám příliš v lásce (řekla bych, že mi drasticky leze krkem, ale ten, komu se líbí, by mě nejspíš ukamenoval, že? :D )
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 12.4.2008 22:42:40
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kate: něchtěl jsem to hledat na imdb a Murray míso Newman jsem měl někde v hlavě :wink:

Příspěvek 20.4.2008 13:41:38
Warrior-Teyla Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi Samouš... Vzhled nebudu soudit... Povahy mají naprosto odlišné...
Sam je voják, Elizabeth armádu nesnáší....
Přikláním se spíš k Sam - za tu dobu mi celkem přirostla k srdci, je sympatická. Ale jako velící Atlantis? No, to nebyla moc šťastná volba... tam mi zase více sedí Elizabeth....
[img][images/thumbs/Warrior-Teyla_21567038-30692704.jpg]http://imb.lide.cz/photo/big/27/04/21567038-30692704.jpg[/img]

Příspěvek 20.4.2008 13:54:41
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle mne byla lepší Elizabet Weirová...
Dr. Weirovou už jsem si prostě zapsal do paměti a když se řekne Atlantis, představímsi jí. Samantha Carterová je pro mne jen člen SG-1... (nechtěl jsem nikoho urazit... :wink: )

Příspěvek 20.4.2008 14:04:27
Warrior-Teyla Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, přesně!! Sam je prostě člen SG-1 - navždy (pro mě). Na Atlantis mi fakticky nesedí!!
[img][images/thumbs/Warrior-Teyla_21567038-30692704.jpg]http://imb.lide.cz/photo/big/27/04/21567038-30692704.jpg[/img]

Příspěvek 20.4.2008 14:52:01
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejsem si jisty, jestli tahle anketa byla myslena zpusobem, kdo je kvalifikovanejsi pro velitelskou funkci na Atlantis. Z tohoto duvodu nebudu hodnotit, kdo se na tu pozici hodi lepe. Pokud mam vyjadrit svoje sympatie, tak se musim priklonit na stranu Sam, osobne proti Dr.Weir nic nemam, jenomze mi cele tri roky na Atlantis pripadala takova "nemastna a neslana", proste me jeji odchod vlastne tak nejak nezajimal.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy