Ono se to, jestli Rodneyho neuráží nebo vědcům nebere práci dá dost těžko posoudit z dvou epizod, kde zatím byla jako velící.

Já bych s úsudkem radši ještě počkala, protože pochybuju, že takový John Mullie si nechá ujít příležitost něco takového napsat.
Pokud tak nutně potřebovali vojenského velitele, myslím, že logičtější volba by byl Caldwell. Atlantis a lidi tam zná, a má zkušenosti s velením. A Markusi, promiň, ale vést čtyřčlenný tým v pár misích a pak dostat velení velkého města s bandou neposlušných vědců, to mi přijde jako hodně velký skok. Ale budiž, zatím je to v pohodě, a doufám, že to tak zůstane, protože pořád bruslí na tenkém ledě.
Daniela jsem nemyslela jako velícího a už vůbec ne jako hlavní postavu, kterou dají do titulků. Spíš vedlejší, na pět, šest epizod, kdy by třeba pomáhal s překlady textů atd. Přece jen anticky umí plynule, i když jak jsme viděli, už zdaleka není jediný.
Ale na tohle je tady jiný topic, tohle mi připadá jako OT

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.