Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Sympatie

Sympatie

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je lepší ?

Elizabeth Weir
57
44%
Samantha Carter
74
56%

Celkem hlasů : 131

Příspěvek 28.10.2007 20:48:20
Luki Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Kdo je vám více sympatický Samanta Cartrová nebo Elizabet Weirová.

Mi osobně se líbí Samanta nejenže je chytřejší ale i hezčí.
:love:
Naposledy upravil Luki dne 29.10.2007 14:16:55, celkově upraveno 1

Příspěvek 28.10.2007 21:00:39
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak me jsou sympaticky obe sice kazda je jina ma jiny nazor kazda je v necem vyjimecna ale obe jsou fajn :)

Příspěvek 28.10.2007 21:30:38
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím že tady ten příspěvek je úplně o ničem, tady to nelze ani komentovat. Samozřejmě že SAM
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 28.10.2007 21:33:52
Sip Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jasně, že Samantha :wink: I když mě osobně nepřijde jako velící typ. Na to velení Atlantis si myslím ,že se víc hodila Elizabeth.

Příspěvek 28.10.2007 21:34:46
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Další anketa :roll: Opravila jsem ti jména, když už chceš dělat anketu, tak to správně napiš. A stačí jeden otazník. Lidi myslím pochopí, že je to otázka i bez tří otazníků. :roll:

A další oprava, Amanda není mladší, je o 4 roky starší než Torri. Amandě je 42 a Torri 38. A jelikož to v seriálu nebylo řečeno jinak, nejspíš to platí i pro postavy.

Osobně si myslím, že obě mají něco. Torri má takovou tu "hloubku", nevím jak to nazvat, ale je to taková zajímavá energie, co z ní vyzařuje.
U Amandy je to zase jiná energie, taková pozitivní dalo by se říct. Herečka je sympatická, postava nikoliv. Tedy mně.
Každá má něco, myslím, že Amanda/Carterová je taková "pravá ženská" v tom, že není vyloženě anorektička, ale prostě žena s normální postavou.
Ale Elizabeth mi přijde taky taková, od třetí série výš, asi jí řekli, aby víc jedla :D Nevím, krásu neposoudím, spíš sympatie.

Každopádně už dost anket prosím, i když tahle není úplně mimo jako hygiena a podobné zhůvěřilosti.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.10.2007 21:38:45
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To sou témata... Bože za chvilku tu bude snad i jestli na Atlantidě používaj jednovrstvej, dvouvrstvej nebo třívrstvej toaleťák :lol: Pro mě je lepší Sam :wink:
Obrázek

Příspěvek 28.10.2007 22:32:17
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jasně, že SAM...

Alespoň můžeme (zatím z toho co jsme viděli) posuzovat, jak si vede Sam jako velitel SGA :) :arrow: podle mě dobře, dobře ji napsali :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 28.10.2007 23:00:44
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, lepší... osobně mám přece jen raději Sam. Což ovšem neznamená, že bych Elizabeth neměla ráda. Hodně lituju toho, že už v seriálu není.

IMO
Obě postavy mají něco do sebe. Jsou odlišné, schopnostmi či charakterem, ale obě sympatické (zdůrazňuji své IMO) a ochotné se obětovat.

Elizabeth mi tak trochu přišla jako...ehm...taková matka všech z expedice. A přítel také, jistě, ale matka víc. Přijde mi jako taková Atlantis sama - Elizabeth Atlantis miluje a snaží se postarat o všechny na ní.

Sam, co o ní zatim v SGA víme, je velmi přátelská a milá, přitom je vidět, že je velící. Je někdo, kdo Atlantis (jako město) ovládá, že s ním není tak sžitá (samozřejmě). Ale nevim, zda kdy bude tak, jako Elizabeth.

Tím bych tak označila zatím největší "pocity", které z nich mám. Samozřejmě je toho víc, ale tohle se mi jeví jako nejpodstatnější.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.10.2007 23:22:55
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Samantha. Konec. Tečka. Konec věty.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 29.10.2007 11:41:50
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jasně že Samantha to je bez debat.
Elizabeth ať si vymýšlí smlouvy v OSN a vesmír nechá jiným :D

Příspěvek 29.10.2007 12:16:02
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Musim oponovat všem! :D Jasně že Elizabeth! Pro mě je už napohled příjemnější, navíc nový účes Sam mi přijde hrozný, takže určitě Eli, která navíc nebyla tolik "vojenská" :)
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 29.10.2007 13:11:39
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mám raději Sam, z většiny ale díky nostalgii po SG-1, technobláboly jsou velká tíha. Weir měla obrovský potenciál, ale... všichni víme. Fyzicky vypadá Amanda taky trochu lépe, i když v Behind dokumentech mi byla sympatičtější Torri (nehledě na to, že by obě mohly být moje matky), takže to nakonec je asi tak nastejno :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 29.10.2007 14:23:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co se týká postav. Elizabeth jsem měl rád, ale Sam mám prostě raději. Je mi mnohem sympatičtější. A co jsem vůbec nečekal, tak jako velitelku Atlantis jí mám ještě raději. Připadá mi, že v SG-1 nebyla tak milá a usměvavá jako v SGA. Opravdu doufám, že jí to vydrží.

Co se týče vzhledu, tak opět pro mě vítězí Amanda. Ale líbí se mi i Torri. Mám rád ženy, co nevypadají jako prvoplánové panenky a to ani jedna z nich není. Torri je sice dost hubená, ale vůbec to nemusí být úmyslné. Já mám při 170cm 52 kilo i s postelí a ať dělám co dělám, tak nemůžu přibrat, i když bych moc chtěl. :) Ale k Amandě, jak říká Klenotka, je to taková "pravá ženská" a musím říct, že čím je starší, tak tím se mi víc líbí. Myslím, že jí těch pár kilo navíc, která jí zůstala po porodu, opravdu sluší. A upřímně je mi fuk, že by mohla být moje máma (no kdyby mě měla v osmnácti), na věk kašlu. :lol:

Příspěvek 29.10.2007 14:42:07
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak u mě jasná Sam :-)

Musím souhlasit, že jí těch pár kilo navíc moc sluší. Ten její současný účes mi přijde fajn... ok, nevypadá jako na začátku SG-1, ale co, tohle je Atlantis. Její velení mi přijde naprosto přirozené... až pomalu lituji, že nevelela už v SG-1.

Elisabeth- ta by myslím snesla nějaké to kilo navíc... teď spíš připomíná kostlivce, než ženskou. Je fakt, že aby měl velení expedice, která se z mírové stala spíše vojenskou, v rukou člověk, který je zvyklý pobíhat po budově a volat : "No tak, buďte přátelé. Pojďme si o tom v klidu popovídat." v situaci, kdy jedni pálí atomovkama po druhých, pouze na dvě věci... (pardon ten despekt k OSN, ale po hodinách mezinárodního práva byste se na ně dívali asi stejně)

Takže sečteno a podtrženo- Sam vítězí na obou frontách a to jak na poli ženského půvabu, tak i na poli velení.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 29.10.2007 15:16:50
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Trošku mimo - fórum je pro lidi a když lidi rádi anketujou, tak proč proti tomu brojit ? Je pravda, že hlasování v Hygieně je dost pofidérní, ale jinak mi ankety přijdou ok :)

A teď trošku k věci :)
Ne že bych měl něco proti Weirový, ale jak napsal Jenda.SG-1 atlantis vzhledem ke svojí situaci potřebuje vojenský velení, ne bejt se všema kamarád.
Navíc Sam tam to velení podle mě zatim jde moc dobře.
I když ten její proslov ohledně povolení záchraný akce až bude mít nějakou šanci mi přišel na slovo stejnej jako ten, co měla na začátku SGA Elisabeth :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 29.10.2007 15:55:40
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No já nevím, mě přijde že Sam těch rozkazů zatím moc nerozdala, většinou to stejně je: Můžu tohle? nebo Mám nápad na misi, schválíte jí?
..jen čekám, až sem taky napíše někdo, kdo má radši Eli, tohle je jak davový šílenství :D
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 29.10.2007 17:01:10
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rozhodně po všech stránkách Sam. Liz nebyla vůbec špatná, byla to sympatická žena, někdy byla moc pěkně upravená. Tak nějak k Atlantis patřila, ale bohužel nedostala tolik prostoru k využití svého potenciálu a lidi asi začínala nudit, proto asi SGA potřebovala změnu, nevím...

Sam je též velmi sympatická, hodně chytrá a navíc asi nejoblíbenější lidská samička u mužských zástupců několika ras v nejméně dvou galaxiích :), no kdo by to doma nechtěl?? :wink:
Tak ted vážně. Zatím se mi v SGA líbí, už dokonce využila své zkušenosti, i když to působilo tentokrát trochu divně (díl měl být později), ale čím dál víc dokazuje, že bude platným členem expedice. Účes je trochu změna, ale je to spíš o zvyku, snad nám někdy ukáže celou hřívu :D
Amanda, co vím podle music videí na YouTube, většinou jsou momenty z natáčení SG1 nebo z Conů, je velmi veselá osoba, pořád je usměvavá a svěží. Musí se s ní dost nasmát...

Příspěvek 29.10.2007 20:19:31
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obě jsou dobry.
Mám rád, měl jsem rád Tori libila se mi.Ale Amanda je taky dobrá jsem rád že je v SGA jde o zvyk a zatim mi tam sedne :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 29.10.2007 20:33:51
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě se víc líbí Torri/Elizabeth. Už jen kvůli tomu, že nejsem na blondýnky...

Pokud už je chcete srovnávat z hlediska velení, je to trochu ošemetný. Eliz je diplomat, Sam voják. To je jako srovnávat kriketovej míček a granát. Ale jak řekl, tuším, Gustav Anderman, "Válka je pokračování diplomacie nediplomatickými prostředky".

Přidám jestě jednu paralelu vycházející z jednoho ST vtípku. Myslím, že si je přiřadíte. "Picard si cestu prokecá, Janewayová prostřílí".
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 30.10.2007 18:26:08
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jednoznacne SAM
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 31.10.2007 10:23:32
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Na blondynky bude vetsina :lol: A Sam je zkratka propracovanejsi a sympatictejsi postava, ano ma v tom zasluhu hlavne Sg-1 :lol: Co se me osobne tyce, vzal bych tam vic lidi ze stareho SGC a hlavne SG-1 (Jackson by tam mohl obcas byt celkem logicky)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 31.10.2007 12:30:22
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

inovace účesů Sam patří k SG - změna je život a navíc jí to sluší

malé odbočení: Divim se taky že v SGA se neobjevil Daniel jelikož on se na Atlantis těšil jak malé dítě na vánoce a bylo by přirozené že se tam parkrát mihne

Příspěvek 31.10.2007 12:39:43
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jen ne další lidi z SG1 :roll: Žádnou SG1: Atlantis, pls. Nechci zažít, že poslední velká akce SG1 bude na Atlantis.

Daniel by byl mnohem logičtější volba a sedl by tam spíš. Sam v životě nic nevedla, pokud se nepočítá to vedení/nevedení SG1 v 8. sérii. Ale OK, jako každá postava si zaslouží růst a po 10-ti letech už ten růst sakra potřebovala, když byla ona (a většina) pořád stejná.
Co se týče, že dobře vypadá, nedá mi to, abych neřekla, že tam máme už dva zatraceně dobře vypadající astrofyziky :)

Elizabeth byla víc taková mateřská postava, obětovala by všechno pro město a lidi v něm, což jsme vlastně v Lifeline viděli. Sam byla na Atlantis přidělena jako voják a jsem hodně zvědavá, jak se s těmi potížemi tam popere.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 12:59:03
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Elizabeth. Já chci Elizabeth. Vraťte mi Elizabeeeeeeeeeeeth :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sice jsem proti ní měla nějaké výhrady, ale oproti Sam ji prostě musím milovat! Neberte si to nikdo osobně ani jako začátek debaty o tom, co se mi sakra na Samanthě nelíbí, ale je to prostě tak. Ještě štěstí, že tam zatím Sam moc nebyla.
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 31.10.2007 13:16:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Aby to nedopadlo jako
Toto je spoiler!!!:
poslední díl Enterprise, který se také dá označit spíš za epizodu TNG než Ent, že... :wink:
To by se mi upřímně taky vůbec nelíbilo.

Jinak opravdu pořád nechápu, proč by byl Daniel logičtější volba. Protože umí anticky? Stejně si pořád stojím za tím, že z SG-1 byla na post velitele nejlogičtější volba právě Sam. Atlantis se dostala v podstatě do války a potřebují velitele s vojenskými zkušenostmi (a ať už si o osmé řadě myslíš co chceš, tak tam velela a tudíž má velitelské zkušenosti :wink:) a zároveň s tím tu máme to, že Atlantis je hlavně big vědecká laboratoř a Samantha je vědecky velice zdatná. Podtrženo sečteno se na post velící Atlantis hodí na jedničku. I když mi to teď někdo omlátí o hlavu. :lol:

Miss_Atlantis: Tvůj názor ti rozhodně brát nechci a ani nehodlám, ale zajímalo by mě, co ti na ní v SGA tak příšerně vadí. Nic z čeho měli fandové strach (když nepočítám to, že tam prostě bude) se nenaplnilo. Neuráží Rodneyho, nebere vědcům jejich místo, ke všem je milá atd. Ano, sice se po pár epizodách nedá posoudit celek, ale ty taky soudíš podle pár epizod. :wink:

Další

Zpět na Postavy