Další anketa

Opravila jsem ti jména, když už chceš dělat anketu, tak to správně napiš. A stačí jeden otazník. Lidi myslím pochopí, že je to otázka i bez tří otazníků.
A další oprava, Amanda není mladší, je o 4 roky starší než Torri. Amandě je 42 a Torri 38. A jelikož to v seriálu nebylo řečeno jinak, nejspíš to platí i pro postavy.
Osobně si myslím, že obě mají něco. Torri má takovou tu "hloubku", nevím jak to nazvat, ale je to taková zajímavá energie, co z ní vyzařuje.
U Amandy je to zase jiná energie, taková pozitivní dalo by se říct. Herečka je sympatická, postava nikoliv. Tedy mně.
Každá má něco, myslím, že Amanda/Carterová je taková "pravá ženská" v tom, že není vyloženě anorektička, ale prostě žena s normální postavou.
Ale Elizabeth mi přijde taky taková, od třetí série výš, asi jí řekli, aby víc jedla

Nevím, krásu neposoudím, spíš sympatie.
Každopádně už dost anket prosím, i když tahle není úplně mimo jako hygiena a podobné zhůvěřilosti.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.