Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy V co se Adria povznesla

V co se Adria povznesla

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

V co se Adria povznesla ?

Anketa končí za 08.10.2007 16:31:05

Oraje
35
95%
Antikove
2
5%

Celkem hlasů : 37

Příspěvek 10.7.2007 19:42:45
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Abych se vrátil k teorii o paneláku přeceď v každém paneláku jsou byty (galaxie) každý byt má zámek . Adria jenom vyjela výtahem nahoru a uvízla v nějakém bytě úplně nahoře . A tak je stále mezi antiky kteří ji zamkli do sklepu . :twisted:
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 10.7.2007 19:53:29
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Btw jestli se pamatujete na první setkání s Omou, tak ta cestovala pomocí brány :)

Tomu že je svět povznesených členěnej nasvědčuje i to, že ten merlinův krám sejme povznesený jen v jedný galaxii.

Sheppy píše:
Až na to že Anubis už nejspíš neexistuje.

Existuje, jen je zaneprázdněnej bojem s Omou - jak bylo řečeno, Oma může s Anubisem bojovat, ale nemůže nad nim vyhrát (ostatní by ji nejspíš sejmuli).
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.7.2007 20:06:33
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pochybuji ze Oma i Anubys jsou naživu Oma , Anubyse zabila tím že ho stáhla dolu a oba jsou mrtvy
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 20:07:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Oma bojuje s Anubis až dokonce času (nebo buhví čeho :) ). Ani jeden z nich nemůže vyhrát.

k tomu paneláku. Každej panelák je jedna galaxie. Každý patro představuje nějakou úroveň bytí. První patro = lidé. Nejvyšší patro = povznesení.

Příspěvek 10.7.2007 20:10:53
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Takže jako jedinej kdo může costovat mezi panelákama (galaxiema) jsou lidi, protože bydlej v přízemí jo ?
A pak možná provazochodci :laugh:

Jinak je to teda míněný tak, že Adria teď bydlí na černo u antiků ? Nevim, ale mě přijde dost divný že by se nemohla normálně přemisťovat :dontknow:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.7.2007 20:11:53
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jestli Oma přicestoval branou, tak to potvrzuje mou soukromou teorii, že ve světě povznesených mají taky brány (na vede tam devítisymbolová adresa)... 8)
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 10.7.2007 20:13:30
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ale prdlajz:-) všichni můžou cestovat mezi panelákama. Jen povznesení nemůžou cestovat, tak že vyskočej z okna a přeletěj na druhej panelák. Kdyby to takhle mohli dělat, tak proč by se obtěžovali používat brány (Oma, Chaya)

Příspěvek 10.7.2007 20:20:34
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Paneláková teorie je zajímavá (už tím, že sám bydlím v paneláku, a to v posledním patře 8) :-D ) , ok, přesvědčili jste mě, bude to asi člěněný, ale stejnak pak nechápu, když použiju Merlinovo zařízení, takže to zničí jen povznesený v Ori galaxy, to by znamenalo že by mezi tím museli bejt něco jako "pevný hranice", nebo by to muselo mít určitej dosah, i když zase nevim jak by ho určili...ale ještě jedna věc, necápu jak fakt je to s těma "hranicema", když je to furt jeden a ten samej prostor, sféra, ne?
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 10.7.2007 20:31:31
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

zřejmě to funguje jen v rámci galaxie, tj. je to na ní nějak energeticky vázaný. čert ví jak to vlastně funguje

Příspěvek 10.7.2007 20:33:25
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

pravda, asi to zase moc rozebíram, to je prostě když člověk rozebírá sci-fi, někdy si ani neuvědomim že to vlastně takhle asi nefunguje...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 10.7.2007 20:38:04
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Camel: jasný, to je na tom to nejlepší :)

Příspěvek 10.7.2007 20:42:37
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Z devíti symboly v adrese nesouhlasím je to hovadina a Adria je černí pasažér v naší galaxii. A ty hranice přestavte si že mezi byt mi je chodby a tu hlídá ně jaka drbna která ví k do z kým a kam šel . K který pes osral trávu před barákem a tak dal … a hned to vy celý patro tak Adria nemůže utec .
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 20:44:28
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

proč by nemohla odejít? Antikové jí nechaj odejít. Oni o ní určitě ví. Zřejmě je tak silná, že si jí nebudou všímat a nechaj jí odejít

Toto je spoiler!!!:
So she probably had, I think, the ability to leave. And I think that the Ancients, in terms of being true to their code, they're fairly non-violent. They would have defended themselves probably if she had attempted to attack them, but if her only goal was to escape, I doubt very much they would have done anything to stop her.

I actually know ... I'm just speaking speculatively because I don't want to totally give it away!

Příspěvek 10.7.2007 21:07:47
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ne to bije z dlouhodobého hlediska velmi nebezpečné ona by se mohla vrátit a zkusit to znovu je vyhladit . tak ji uvězní v ne jakem světě jako to udělali v díle 5x03 z Orlinem a tem spoirel je hrozny blábol
Toto je spoiler!!!:
překlad Tak ona pravdìpodobnì mìla, myslí si, schopnost k tomu, aby opustila. A myslím, že Ancients, v rámci je pravdivý k jejich kódu, oni jsou docela nenásilní. Byli by bránili sebe pravdìpodobnì jestli ona pokusila se útoèit na nì, ale jestli její jediný cíl byl uniknout, já pochybuji velice moc byli by udìlali cokoli zastavit ji.

Já ve skuteènosti vím ... Já právì mluvím pøemýšlivì protože já dìlám ne chci totálnì rozdávám to!
z kama si ho vzal ?
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 21:32:25
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

rozhovor s R. Cooperem

Příspěvek 10.7.2007 21:42:09
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

co tím chtěl básník rýč můžeš my to vysvětli :( mam namysly tohle
Tak ona pravdìpodobnì mìla, myslí si, schopnost k tomu, aby opustila. A myslím, že Ancients, v rámci je pravdivý k jejich kódu, oni jsou docela nenásilní. Byli by bránili sebe pravdìpodobnì jestli ona pokusila se útoèit na nì, ale jestli její jediný cíl byl uniknout, já pochybuji velice moc byli by udìlali cokoli zastavit ji.

Já ve skuteènosti vím ... Já právì mluvím pøemýšlivì protože já dìlám ne chci totálnì rozdávám to!
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 21:50:53
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
ona pravděpodobně měla schopnost odejít. A myslím si, že Antikové, aby byli věrni svým pravidlům, jsou zcela nenásilní. Pravděpodobně by se bránili kdyby na ně přímo zaútočila, ale pokud bylo jejím cílem utéct, tak pochybuji, že by udělali něco čím by jí zastavili.

Já to vlastně vím...ale takto spekuluji, protože to nechci prozradit

Příspěvek 17.7.2007 22:38:57
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dneska jsem si všiml na IMDB že ve Stargate: The Ark of Truth se má objevit Adria :D :D :D
http://www.imdb.com/title/tt0942903/
PS: posun teto troch dolu
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 18.7.2007 18:01:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Anin: díky za novinu, ale to už jhe známý několik měsíců :wink: ale je fajn vidět, že tam bude i Julian Sands.

Toto je spoiler!!!:
CB v jednom interview řekla, že její vztah s Adriou skončí bud´to stlyem "šťastná rodinka" nebo doslova "see ya later…"

Příspěvek 18.7.2007 18:30:15
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

proč by se nemohli Povznesení jen tak přemisťovat? .... že Oma jednou použije bránu je pěkný, ale to neznamená že to jinak nejde..

Tak např Daniel jak se objevil na Anubisově lodi .. použil bránu? ... Morgana na Atlantis .. použila bránu? ... a když se třeba Daniel povznesl, odešel bránou? ... myslim si že tady je dost věcí proti .... ale berte to tak že je to jenom seriál, kterej prostě občas potřebuje aby vše nedávalo smysl aby to bylo zajímavější ;) ...

ne, opravdu se podle mě mohou pohybovat jak chtějí, Antici nemůžou do Ori galaxie kvůli tomu, že je tam Ori nepustějí, stejně tak Antici sem nepustějí Ori, protože by tady zasahovali do dění mezi smrtelníky => proto posalli Adriu, která je vlastně smrtelný člověk ...

Adria se prostě povznesla a normálně odešla na Celestus .. nebo se povznesla a poznala, že celé učení Ori je lež a že pravdu mají Antici .... a přiznejme si, že povznesení by měli vědět vše ne? ... takže to asi ví .. což dává hodně možností jak dál rozvinout příběh ....

Příspěvek 10.10.2007 22:57:25
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ti Povzneseni jsou uz ale opravdu nemoralni...chapu ze kaslou co se deje, ale kdyz Adria bude mit moc Originu, a bude je moct znicit jednou...

To jsou tak blbi bo co, ze by ji nechali jit?? Aspon jeden Antik se ma zachovat moralne a trochu spravne, a dat s ni stejny fight, jako Oma s Anubisem. Sice je otazka, jestli by je Adria nedokazala likvidovat jednohgo po druhem s moci Originu, ale v tom pripade ji meli hned zlikvidovat vsichni dohromady.

Predtim na nas mohli prdet, ale ted jde povznesenym skutecne o kejhak, i bez Sangrealu.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Předchozí

Zpět na Postavy