Mně se líbí Mikuláš Lorne, ale fakt, jsem si ho tak pojmenovala dávno před tím, než oni se zmohli na nějakýho Evana a určitě se to na něj líp hodí Razz Laughing Laughing (Protože když slyším Evan, tak se mi vybaví Evan Lysáček, který je děsně vysoký a seyx a tak dál, ale v poslední době se zvrhl a nic s ním není, což na Lorna vůbec nesedí Smile )
Omlouvám se za dva příspěvky pod sebou, ale teď mě to teprve koplo - já si tady klidně něco melu o jménech a přitom tady došlo k všeobecnému nedorozumění, v tom Runnerovi ten vědec totiž vůbec neříká "Richard, look at that!", nýbrž "Would you look at that!" akotárže on to vyslovuje tak jako "vuču", což jako je normální, nikdy se to nevyslovuje tak, jak nás to učej ve škole

Já si taky na první poslech myslela, že říká Richard, tak jsem si to chtěla ověřit a vrátila jsem si to a ke svému zklamání jsem seznala, že to není Richard. Jestli to bylo v titulkách, to nevím, já titulky nestahuju a nečtu, jelikož jsou vesměs naprosto katastrofální a poukazují na neznalost jak angličtiny, tak češtiny (samozřejmě jsou i zářné výjimky, ale málokdy). No, trochu se tedy ten můj příspěvek zvrhl v off topic, každopádně to ale Richard není a nikdy nebyl
Edit.: Příspěvky sloučeny
Jenda.SG-1