Ja som mala asi 13 keď chodila na nove tuším 4. séria stargate a vtedy ma brat nútil mu to nahrávať lebo bol v škole. No a raz som sa teda odhodlala, že si to pozriem, lebo v TV nič iné nešlo a nejako ma to zaujalo a tak som sedela pri bedni každý deň a obľúbila som si Daniela. No toho mi v 5. sérií poslali do večných lovíšť. Ja som to však chvalabohu nevzdala a už v 6. sérií som si musela priznať, že som závislá
. SG-1 som videla už toľkokrát, že to už ani nepočítam. No a potom jedného dňa prišiel brat z internátu, že má nejaký ďalší seriál o stargate a volá sa Atlantis. Nevedela som o tom nič - o čom to je, ani kto tam hrá. Ešte si pamätám presne na tie chvíle keď sme išli pozerať prvú dvoj-časť - sedela som na takej nepohodlnej stoličke prilepená na monitore. Strašne som sa tešila a uvedomila som si, že ten neznámy major je dosť zlatý. Bratia to trochu okomentovali slovami: "No uvidíme ako to bude pokračovať." Ja som však mala jasno. Netvrdím, že by som to pozerala len kvôli nemu, ale je to aj kvôli nemu. Veď si predsa nevypichnem oči. A nepozerajte sa na stargate seriál, keď je tam taký zlatý chlap - to by bolo divné Už viem, čo ste mysleli tými výlevmi
[img][images/thumbs/Zizi_John_Sheppard___17_by_crysothemis.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/John_Sheppard___17_by_crysothemis.jpg[/img]
Nebojte to som nekreslila ja:)