Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejneoblíbenější postava

Nejneoblíbenější postava

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 02.8.2007 08:49:55
Richard Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

aha.. :D :D no, sice mam 1 a 3/4 dioptrie.. :D ale toho sem si mohl všimnout.. !! sakriš.. :D no prekérka.. :oops: :oops: :D tak to jste mě dostali.. v tom případě moje nejneoblíbenější byl asi ... ne to nejde.. podle mě jsou všici fajn.. možná Jonase mám méně rád než ostatní, ale i tak.. byl to správný týpek. :)
ale jedno vím jistě, O'Neil není moje nejneoblíbenější postava.. :D jo a dík za upozornění.. ;)
When I look to the sky, I see star,
When I look to the down, I see ground
When I look to the forward, I see Stargate

Příspěvek 02.8.2007 15:13:04
Desperádo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pro Desperáta je nejméně oblíbená postava Hank Landry, tudíž Beau Bridges... gen. Hammonda jsem měl velice rád a seriál tím, že odešel, velice utrpěl.
zklamu vás, nemám žádný vtipný podpis...

Příspěvek 18.8.2007 12:01:28
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Podle mě jak tady lidé jmenují, postavy které někoho nahradili, tak mají špatný náhled na věc. Protože oni nikoho nenahrazují jsou to zase nové postavy s novými příběhy a ne nekvalitní náhrady, i když odchod O´niella mě mrzí. Jinak moje nejneoblíbenější postava je Baal, porotože se nikdy nedá zabít a furt tam škodí. :)

Jo ještě jsem chtěl říct, že pokud těm novým postavám nedáte šanci, nedáte šanci ani dalšímu pokračování seriálu. A když těm postavám nedáte šanci, nikdy si je nemůžete oblíbit, protože na ně nahlížíte jako na kopie.

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebou! Používej tlačítko *UPRAVIT*. Klenotka

Příspěvek 18.8.2007 13:06:49
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo proto taky nemam rad 9a 10 serii za prve to byl spis star trek nez SG a uz to proste ono ovsem neni to tak vzdy ze ty co nekoho nahradi nesnasim treba ronona ale tam je divne ze maj v tymu jenom jednoho vojaka ale stejne budu mitchella navzdy proklinat :!: :evil:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 19.8.2007 18:04:59
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych taky přidala svůj názor... na začátku už padlo jméno Teyly a já se přidám k lidem, kteří za nejneoblíbenější postavu mají Teylu. Už od prvního pohledu mi byla krajně nesympatická... vadí mi, že je tam prakticky k ničemu a co nejvíc - eh, jsem divná, ale co už :oops: - vadí mi její vlasy, připadnou mi umělý :roll:
Obrázek

Příspěvek 19.8.2007 18:31:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Její vlasy jsou umělý :wink: Používá paruku, protože její vlasy jsou ve skutečnosti mnohem tmavší. :wink: Možná kdyby místo používání paruky najali herečku s požadovanou barvou vlasů, která navíc umí ještě hrát, všechno by se tím vyřešilo. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.8.2007 19:10:42
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Její vlasy jsou umělý :wink: Používá paruku, protože její vlasy jsou ve skutečnosti mnohem tmavší. :wink: Možná kdyby místo používání paruky najali herečku s požadovanou barvou vlasů, která navíc umí ještě hrát, všechno by se tím vyřešilo. :)

Tak konečne mi to niekto potvrdil. Sa mi nechcelo veriť, že to sú jej vlastné vlasy. Mala to jak helmu. 8)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 19.8.2007 20:37:02
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Heh, cože ? Tohle mi nějak uniklo - to neznaj lak na vlasy ? :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 19.8.2007 21:01:02
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já to věděla, že má paruku. Díky za potvrzení. Jen mi teda vrtá hlavou... když už chtěli, aby Teyla měla světlejší vlasy, proč si je Rachel neobarvila? :wink: No, jestli bylo jejich úmyslem, aby ty vlasy vypadaly nepřirozeně, "mimozemsky", tak to se jim teda rozhodně povedlo. :D
Obrázek

Příspěvek 19.8.2007 21:39:19
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já mám pocit, že už jsem se jednou příspívala, ale což, když se tu tak rozjela debata o Teyle, tak si přisadím (heh, mám dneska kousavou náladu).
Jak vidno, moje nejneoblíbenější postava je Teyla a hrozně mě mrzí, že v první sérii nedovolili Batesovi, aby jí dal přes ústa :D (A on by jí přes ta ústa dal, pěvně tomu věřím, je to přece mariňák a ona jen...Teyla :twisted:

Příspěvek 20.8.2007 13:11:58
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to me teyla zas tak nevadi osobne mi v atlantis asi nevadi nikdo teyla neni dokonala a jeji vlasy uz vubec ne :D ale mam ji celkem rad jeste celkem nemam moc rad landryho hova se knim moc pratelsky hammond mel sice sg 1 taky rad ale bylo poznat ze je velitel a hlavne vojak
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 20.8.2007 20:28:03
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Moje nejneoblíbenější postava není, každá je něčím vyjímečná, každá má chybičku atd.

Opravdu nechápu, co máte tak zas proti Teyle, měla opravdu některé dobré chvilky například její bojové umění což uplatnovala jen v 1. sezone a pak ta "její" písnička, ta byla opravdu krásná.

Hodněkrát tu padlo, že se Daniel změnil, ale mně to vychází z děje... Do té 8. sezony vlastně skoro nic nedělali a hledali jen technologie, ale pak už se to začalo hrotit z Goa'uldy a musel se stát, jak tu někdo psal spíše vojákem, 9. sezonu opět prokecal s uctívači Ori a v 10. byl už opět spíše voják, ale to asi bylo nutné, protože slova na Ori už neplatila a bylo to mnohem drsnější než za vlády Goa'uldů a někdo se potřeboval chytit zbraně :twisted: :lol: .

Taky nechápu, kdo má co proti Vale, v 10. sezoně měla opravdu trapný ftípky, ale to je díky scénáristům. Jinak je to hezká, mladá žena, která se nebojí dávat svoji sexualitu najevo :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 20.8.2007 22:03:25
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo, Teyla se ohání klacíkama, zatimco ostatní střílej na 100m z P-90. Ta písnička ... mno, někomu se to třeba líbilo, můj žánr to neni.
Ale hlavně se mi nelíbí, že nic nedělá - i když v posledních dvou dílech to bylo trochu lepší, do čtvrtý séri se to třeba zlepší.

Vala je [tady si dosaďte nějaký nadávky a názvy duševních chorob]. Možná že za veškerej můj odpor k ní můžou scénáristi, nebo režisér, nebo zelený mužíci z Marsu, ale kdybych ji potkal večer v temný uličce, ráno by její kousky nacházeli na mnoha místech daleko od sebe.
Čim víc prostoru ji dávaj, tim je to horší. Ale je pravda že udělala i jednu moc dobrou věc ... uhořela.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 21.8.2007 07:47:23
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

K Teyle už jsem se vyjádřila, nemá cenu, abych znova opakovala jak moc ji nemám ráda... beru ji jako rekvizitu, je tam a já s tím nic nenadělám. :wink:

Co se Daniela týče... mám ho dcela ráda, ale tak od poloviny už mi trochu vadilo, jak ho neustále zabíjeli a oživovali... horší jak South Park. 8) Jo, taky mu mohli ještě před začátkem seriálu vysvětlit, co znamená být archeologem... jeho výkopové práce (když už se náhodou k nějakým dostal) jsou pro studenty archeologie ukázkou toho, jak by to vypadat nemělo :D ... já osobně to beru jako dobrý výukový materiál (díky bohu, že se k tomu nedostal náš "drahý" Pan Docent) :lol: .

No a Vala, ta mi nikdy nevadila, osobně bych ji na svém žebříčku strčila spíš mezi oblíbené postavy, líbí se mi na ní ta její feministická část, dokáže si sama poradit bez toho, aniž by potřebovala mužskou pomoc :twisted: .
Obrázek

Příspěvek 31.8.2007 19:52:22
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

McKay smrdí, nemám ho rád, všechno dokáže, tváří se blbě, toť můj názor.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

PředchozíDalší

Zpět na Postavy