Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Herci SG v jiných rolích v televizi a filmu

Herci SG v jiných rolích v televizi a filmu

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 09.8.2007 19:42:37
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

no tak dead like me bylo uz receno ale treba Herak/Sanctuary 1dil/asi NOVA/nekdy nebo nikdy :D
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 09.8.2007 20:03:03
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Claudia Black hrála ve filmu Pitch Black (Černočerná Tma), ale už asi v půlce jí roztrhali...
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 09.8.2007 21:00:39
Shorty

Odpovědět s citací

No, v Dead Like Me se v jedné epizodě objevil taky třeba Ryan Robins (Ladon Radim v SGA) nebo Gary Jones (Walter Harriman).

Příspěvek 09.8.2007 21:07:18
Mates Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shanks- Královna Sumuru (ten dávaly o víkendu na ČT1)
Tapping- Láska na černo(mimochodem to je bezvadná komedie s J.Foxxem), Černá díra
Don. S. DAvis- Con Air
Anderson- Pandořina skříňka
Hewlett- Stalo se o vánoch, Kostka(tady měl krásný kruhy pod očima)
Většinu toho jsem měla půjčený z videopůjčovny a v televizi(Nova, Prima, ČT) to nedávali

Příspěvek 09.8.2007 21:09:24
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tony Amendola(Bra'tac) se občas objevuje v CSI, teď co běží epizody Las Vegas odpoledne, tak naposled tam hrál grafologa, pak je myslím ještě v pár epizodách čtvrté serie, ale asi v jiné roli (už si nevzpomínám :wink: )

Joe Flannigan se objevil i v Tru Calling, kterou ted reprízuje slovenská STV.

Příspěvek 09.8.2007 21:30:32
Terry Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jelikož si moc nepamatuju příjmení herců (Bože odpusť), tak to vezmeme jejich SG rolemi.
Mitchell a Sheppard hráli v CSI. Překvapivě oba záporňáky :D Koukala jsem na ně jako zjara. Bohužel si nevzpomenu, ve který kriminálce to bylo. Ale váhám mezi Las Vegas a Miami...
Lorne: "Wow... you must really be some kind of genius!"
McKay: "Well, as a matter of fact, I, um... wait a minute. See, why would you say that now?"
Lorne: "Something has to have kept Colonel Sheppard from shooting you all this time!"

Příspěvek 09.8.2007 23:40:17
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Beau Bridges (gen. Hank Landry) hrál prezidenta ve filmu 10,5 stupně. Jako film je to brak, ale na Nově v sobotu odpoledne to byl príma oddech.
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 09.8.2007 23:42:11
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pro : dastr

Mno myslím že to je 2x03 hraje tam vědce (jak jinak v Eurece že ? ). Ten díl je prakticky o tom že městu hrozí zničení díky počasí ovládaným příístrojem , který vymyslel právě ... (ježiš teda dali mu hrozný jméno Brrrr!!!) Dr. Witicus .. mno pak jako normállně najdou toho špatnýho chlápka a společně vymyslý způsob jak zzabránit katastrofě ..... jo a ještě něco Dr. Witicus je slepý, ale ví že ho manželka podvádí :lol:

Pro : Terry - Joe hrál v CSI Miami Mno a ten dabing kterej nasadily byla totáln hrůza ...
Naposledy upravil janinka dne 10.8.2007 09:47:01, celkově upraveno 1

Příspěvek 10.8.2007 10:55:49
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Říkal jsem si,že jsem ho tam neviděl, zatím jsem zhlédl první řadu :-)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 11.8.2007 11:34:07
Terry Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Spousta se jich i mihla (sice jen v epizodních rolích) v The 4400, teda kromě mého oblíbence :D Milovaný to Lorne :oops:
Jak dávají v neděli seriál Záhady lékařství (nebo tak nějak), tak tam byl Jacob Carter a měl v dabingu i svůj hlas :) Teď v týdnu v Perry Masonovi jsem viděla Narima (nebo ho jiní znají jako přítele Weirový).
Lorne: "Wow... you must really be some kind of genius!"
McKay: "Well, as a matter of fact, I, um... wait a minute. See, why would you say that now?"
Lorne: "Something has to have kept Colonel Sheppard from shooting you all this time!"

Příspěvek 11.8.2007 16:06:06
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já teď viděl kousek nějakho filmu s názvem "Život nebo něco takového" a tam byla Amanda Tapping.

A ve "Walker, Texas Ranger" jak je teď několik těch dílů na pokračování jsem viděl toho čínského velvyslance z 6 série SG-1 a možná jsem tam viděl i Michaela Shankse, ale to už si nejsem jistý... a kromě toho tam ještě hrál i Andrew Divoff - Mikhail z 3 série LOST...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 11.8.2007 18:32:26
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jn, taky jsem se díval, zajímavé, že Amandu dabovala Simona Postlerová, to jsem čuměl. :o

Jinak Don S. Davis(Gen. Hammond) se má objevit příští rok ve Far Cry.

Příspěvek 11.8.2007 18:50:59
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

na AXN běží seriál myslím že to je V tajných službách a hraje tam Gen. Landry + dva herci z Jericha
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 14.8.2007 21:31:08
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

V druhém dílu druhé série Eureky byl Barclay Hope - hrál plukovníka Lionela Pendergasta. Na imdb sice nic není, ale určitě to byl on :).

A pokud jde o budoucnost...můžeme se těšit na Eureku na díl 2x11 Maneater, kde bude hrát Lexa Doig a díl poté (2x12 All That Glitters) Michael Shanks (hmm, to se nám ti SG herci začínají hromadit :)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.8.2007 07:12:42
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jooooo, já jsem si říkala, že to byl Pendergrast!!! Díky Tar-aro:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Postavy