Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je horší ?

Ronon
58
24%
Teyla
185
76%

Celkem hlasů : 243

Příspěvek 20.3.2007 13:21:20
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nebo tam misto Teily mužu jít já :D Mohla bych být třeba ... týmový fotograf :!: Ech, to mi asi nikdo nesežere,že?
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 19.7.2007 09:41:20
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ja mam teylu celkem rad za to ronnona moc nemusim a libi se mi ta predstava wraitha v tymu ale jak uz nekdo rekl moc by to pripominalo tealca
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 30.7.2007 12:50:04
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teila je myslím v pohode. A Ronon - myslím, že po jeho príchode sa SGA zlepšila takže nehlasujem za nikoho
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 30.7.2007 13:26:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jasný, já bych jen jednou chtěl vidět nějakou crossover episodu se Star Trekem, kde by Travis prošel bránou na Atlantis, protože si chtěl zkusit, jestli se mu nebude dařit někde lépe a nedostane se mu větší pozornosti - a první koho by potkal by byla Teyla :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 31.7.2007 20:35:48
Darth_Mark Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nechat je oba a vyhodit Carterovou, mohli poslat nekoho novyho ne ji....

Příspěvek 01.8.2007 10:49:59
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_Mark píše:
nechat je oba a vyhodit Carterovou, mohli poslat nekoho novyho ne ji....

no áno. miešať postavy z dvoch seriálov dokopy nevyznie zrovna ako dobrý nápad ale zasa na druhej strane ešte sme tú 4 sériu nevideli tak nemôžeme tvrdiť, že to bude zmena k horšiemu. možno práve naopak a celkom sa na to teším
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 01.8.2007 13:21:18
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bych kopla Teylu. Ronon je Jeskyní muž, jak to říká Rodney, ale docela ujde, zatímco Teyla ja tak strašně napsaná a zahraná postava, až to bolí. Ráda bych místo ní viděla zpátky Forda a nebo pokud už teda nějakou ženskou do týmu, tak bych se přikláněla k tý Cadmanový. Vlastně místo Teyly by byl lepší kdokoli, no ale to nebudu dál rozmazávat :)

Příspěvek 01.8.2007 14:03:17
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teyla totiž nemá co hrát když jí nic pořádnýho nenapíšou :lol:
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 01.8.2007 15:28:59
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Věřím, že se těžko něco píše pro Rachel... přeci jen její výkony na place jsou dost špatný

A postava Teyly... jak to říci... holka s tyčkama ve městě plnym technologií, v prostředí, kde se pálí energetickými zbraněmi a běžně se v boji používají jaderné zbraně, protože nic jiného na emzáky nezabírá... ta je tam fakt platná jak mrtvýmu zimník...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 04.8.2007 07:32:53
Richard Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak já bych vyhodil Teylu... Ronon se mi líbí, ten tam celkem patří.. je to borec, něco jako Teal'c ... Ronon je super...
When I look to the sky, I see star,
When I look to the down, I see ground
When I look to the forward, I see Stargate

Příspěvek 04.8.2007 15:40:21
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jako chlap musim napsat, že na Teylu se dá aspoň koukat, když už ta postava je strašná. Takže bych vyhodil Ronona, nebo nejlépe oba dva.

Příspěvek 05.8.2007 08:45:44
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jako nejsem fanoušek ST-E ale pár dílu sem viděl a filmy taky ale SG-A mi to strašně připomíná SG-A má bejt pozemská výprava a už tam narvali nějaký mimozemšťany jestli to pude takhle dál tak jich tam bude víc než lidí. Když v SG-C chtěli vzít Teal'ca tak vláda měla keců a tady jim to nevadí. A i ty jejich uniformy který nosej mi tam prostě neseděj vojáci mů'zou nosit normální uniformy a vědci ať si nosej pláště ale ty jejich oblečky se mi neliběj. Vyhodil bych Teylu i Ronona a ty jejich oblečky :-D :offtopic:

Příspěvek 05.8.2007 10:23:47
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Martincz:jj, ty jejich oblečky jsou tragický. Teď maj mít nějaký nový. Hlavně se mi líbí, jak si na offworld mise do lesů berou černý hadry. To asi aby je wraithové líp viděli z dálky. Já to řikam furt, Sheppard a zbytek vojenskýho kontingentu na Atlantis viděl armádu tak možná z rychlíku, nebo možná někde v televizi. V SG-1 aspoň občas nosej v lesích zelený hadry

Příspěvek 05.8.2007 11:34:39
Major General
Major General

Odpovědět s citací

V SGA nepoužívají maskáče prostě z důvodu odlišení od Stargate SG-1. Ze stejného důvodu si sebou nebrali zaty a ze stejného důvodu na Atlantis nejsou kruhy. V 2. a 3. řadě už na odlišení to ale tak nějak pozapoměli a IMO vypadá směšně, když v SGA po emzácích střílejí z taseru a v SG-1 ze zatů.
Obrázek

Příspěvek 05.8.2007 12:06:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Raynor:dyť maskáče nepoužívaj ani v SG-1. Teda SG-3 tahá marpaty, ale to je jen jeden druh maskáče(a jednou se tam zjevili ACU). Kdyby jim v SGA koupili multicamy, tak to odlišej a ještě budou vypadat cool :) když už si hrajou na armádu, tak by aspoň trošku mohli tak vypadat a ne lítat v černym po lesích

Příspěvek 05.8.2007 12:15:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No ale SG-3 IMO vypadá asi desetkrát lépe vypavená než Atlantisáci a, co si budeme povídat, i SG-1. Military fandové se musí smířit s tím, že to není dokument o tom, jak by vypadalo střetnutí reálné vojenské jednotky s reálně vybavenými mimozemšťany. Protože pak by jsme mohli začít rozpitvávat třeba to, že emzáci nemají žádné vozidla, mají jeden druh pušky a jeden druh pistole atd. ;-) Já se ve vybavení rozhodně nějak moc extra nevyznám, ale vidím rozdíl mezi chlapem, co má na sobě helmu, batoh a drží pušku a mezi chlapem, co má na hlavě kšiltovku, jde nalehko a drží samopal.
Obrázek

Příspěvek 05.8.2007 12:33:31
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no nechceme aby vipadali jak vojáci z Iráku ale aspoň trochu reálně to se to pak rovnou může jmenovat Star Gate Trak: Atlantis Enterprise můžou chodit třeba v riflích ale ty jejich přiléhavý oblečky co nosej se mi tam nehoděj v tomhle bylo SG-C lepší

Příspěvek 05.8.2007 18:58:14
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych teda vyhodila Teylu a přímo do náruče nějakýho hladovýho Wraitha. Nemám ji ráda :evil: Popravdě Ronona taky moc nemusím, ale je je lepší než Teyla (eh, tak to je tam každej :D )
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 25.8.2007 19:30:48
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já stojím na straně těch, kteří by vyhodili Teylu. Jak už tu několikrát zaznělo, je tam k ničemu. Může za to scénář, ale i kdyby s tím teď scénáristi něco udělali, už vždycky jí zůstane nálepka pouhé "rekvizity"... teda pro mě ano. Můžou změnit psychiku a vlastnosti postavy, ale ten vzhled jí vždycky zůstane... leda, že by podstoupila plastickou operaci komplet celého těla (v překladu změna herečky, ale to by potom rovnou mohli vymyslet novou a lepší postavu) :roll: .

A kým bych ji nahradila? Kýmkoli, kdo bude pravým opakem Teyly... rozhodně bude zajímavější.
Obrázek

Příspěvek 31.8.2007 19:34:31
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda.SG-1 píše:
Věřím, že se těžko něco píše pro Rachel... přeci jen její výkony na place jsou dost špatný

A postava Teyly... jak to říci... holka s tyčkama ve městě plnym technologií, v prostředí, kde se pálí energetickými zbraněmi a běžně se v boji používají jaderné zbraně, protože nic jiného na emzáky nezabírá... ta je tam fakt platná jak mrtvýmu zimník...

no me pripada divny tenhle nazor no protoze za prve ona v boji zadne tyce nema :wink: a jestli myslis to ze trenuje v telocvicne tak no a co tealc s oneillem trenovaly box a treba kdyz zustaneme u tealca ten technologiim taky nerozumi
kdyz se tealca v children of the gods ptaly jestli vi jak funguje brana nebo jina goualdska technologie tak rikal ze je zakazane neco vedet o ´´magii´´bohu(jestli to vyznelo spatne tak jen tak mimochodem vim ze brana je anticka ale dehdy si mysleli ze je stavy goauldici) sice tealc ma spousty velice uzitecnych vedomosti a schopnosti(ridit vse od death glideru po ha´tak,znaosti goauldske hyearchie atd) ale teyla vi o wraiteh taky dost (neco wraiteh musi vedet diky tomu svemu smyslu protoze v epizode gift rikala ´´I AM ON THE SHIP´´ ja teda nevim ale ja bych hive ship nerozeznal od toho bunkru v phantoms takze s toho spolecneho vedomi musi mit slusne info ale srovnavat teylu s tealcem teyla je uplne samostatna postava
me se teyla a ronon neliby v tom ze expedice atlantis je zajistovana americkou armadou a ze v tymu je vedec coz je logicke ale pak je v tymu uz jen jediny vojak -tedy shepard ma to byt vojenska jednotka ale da se to skousnout a teyla je podleme fajn a ronon celkem taky na toho sem od minula zmenil nazor a to po zhlednuti dilu sateda
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 31.8.2007 19:42:48
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak je možné, že tohle forum je tu už rok a mě příjde, jako by ho Anubis založil před týdnem?
Obrázek

Příspěvek 13.9.2007 23:22:51
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já nechci už proboha nikoho nikým nahrazovat, se mi nelíbila Weirová a jak to dopadlo, takže už radši nechci riskovat! :lol:
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 14.9.2007 13:27:30
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

pardon jestli to tu už někdo psal ale Ronon už by si mohl obléct uniformu usaf protože na ty jeho kožený hadry se nedá dívat :evil: nejlepší to byli díly ještě s Fordem ten byl v klidu...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 04.10.2007 22:11:43
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych nikoho nenahrazoval, stačilo mi nahrazení Forda Rononem (nic proti Fordovy, nebyl špatný ale Ronon je lepší). Ronon je správný drsňák nechal bych ho tam. I když jak Teyla tak Ronon jsou spíše bojovníci a v dílech kde se řeší hromadné problémy jako třeba úvodní díl čtvrté sezóny si nevědí rady a působí tam zbytečně, jen jako křoví a občas tam hodí hlášku, aby si jich vůbec někdo všiml. Na druhou stranu, když přijde na akci, tak je to dobrý team.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 07.10.2007 16:01:47
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teyla na sto procent. Zničit, vyhodit, zabit odejit na mateřskou cokoli!!!! :evil:
Je tam jak paty kolo u vozu. Naprosto o ničem.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy