Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je horší ?

Ronon
58
24%
Teyla
185
76%

Celkem hlasů : 243

Příspěvek 04.8.2007 15:40:21
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jako chlap musim napsat, že na Teylu se dá aspoň koukat, když už ta postava je strašná. Takže bych vyhodil Ronona, nebo nejlépe oba dva.

Příspěvek 05.8.2007 08:45:44
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jako nejsem fanoušek ST-E ale pár dílu sem viděl a filmy taky ale SG-A mi to strašně připomíná SG-A má bejt pozemská výprava a už tam narvali nějaký mimozemšťany jestli to pude takhle dál tak jich tam bude víc než lidí. Když v SG-C chtěli vzít Teal'ca tak vláda měla keců a tady jim to nevadí. A i ty jejich uniformy který nosej mi tam prostě neseděj vojáci mů'zou nosit normální uniformy a vědci ať si nosej pláště ale ty jejich oblečky se mi neliběj. Vyhodil bych Teylu i Ronona a ty jejich oblečky :-D :offtopic:

Příspěvek 05.8.2007 10:23:47
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Martincz:jj, ty jejich oblečky jsou tragický. Teď maj mít nějaký nový. Hlavně se mi líbí, jak si na offworld mise do lesů berou černý hadry. To asi aby je wraithové líp viděli z dálky. Já to řikam furt, Sheppard a zbytek vojenskýho kontingentu na Atlantis viděl armádu tak možná z rychlíku, nebo možná někde v televizi. V SG-1 aspoň občas nosej v lesích zelený hadry

Příspěvek 05.8.2007 11:34:39
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

V SGA nepoužívají maskáče prostě z důvodu odlišení od Stargate SG-1. Ze stejného důvodu si sebou nebrali zaty a ze stejného důvodu na Atlantis nejsou kruhy. V 2. a 3. řadě už na odlišení to ale tak nějak pozapoměli a IMO vypadá směšně, když v SGA po emzácích střílejí z taseru a v SG-1 ze zatů.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.8.2007 12:06:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Raynor:dyť maskáče nepoužívaj ani v SG-1. Teda SG-3 tahá marpaty, ale to je jen jeden druh maskáče(a jednou se tam zjevili ACU). Kdyby jim v SGA koupili multicamy, tak to odlišej a ještě budou vypadat cool :) když už si hrajou na armádu, tak by aspoň trošku mohli tak vypadat a ne lítat v černym po lesích

Příspěvek 05.8.2007 12:15:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No ale SG-3 IMO vypadá asi desetkrát lépe vypavená než Atlantisáci a, co si budeme povídat, i SG-1. Military fandové se musí smířit s tím, že to není dokument o tom, jak by vypadalo střetnutí reálné vojenské jednotky s reálně vybavenými mimozemšťany. Protože pak by jsme mohli začít rozpitvávat třeba to, že emzáci nemají žádné vozidla, mají jeden druh pušky a jeden druh pistole atd. ;-) Já se ve vybavení rozhodně nějak moc extra nevyznám, ale vidím rozdíl mezi chlapem, co má na sobě helmu, batoh a drží pušku a mezi chlapem, co má na hlavě kšiltovku, jde nalehko a drží samopal.
Obrázek

Příspěvek 05.8.2007 12:33:31
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no nechceme aby vipadali jak vojáci z Iráku ale aspoň trochu reálně to se to pak rovnou může jmenovat Star Gate Trak: Atlantis Enterprise můžou chodit třeba v riflích ale ty jejich přiléhavý oblečky co nosej se mi tam nehoděj v tomhle bylo SG-C lepší

Příspěvek 05.8.2007 18:58:14
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych teda vyhodila Teylu a přímo do náruče nějakýho hladovýho Wraitha. Nemám ji ráda :evil: Popravdě Ronona taky moc nemusím, ale je je lepší než Teyla (eh, tak to je tam každej :D )
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 25.8.2007 19:30:48
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já stojím na straně těch, kteří by vyhodili Teylu. Jak už tu několikrát zaznělo, je tam k ničemu. Může za to scénář, ale i kdyby s tím teď scénáristi něco udělali, už vždycky jí zůstane nálepka pouhé "rekvizity"... teda pro mě ano. Můžou změnit psychiku a vlastnosti postavy, ale ten vzhled jí vždycky zůstane... leda, že by podstoupila plastickou operaci komplet celého těla (v překladu změna herečky, ale to by potom rovnou mohli vymyslet novou a lepší postavu) :roll: .

A kým bych ji nahradila? Kýmkoli, kdo bude pravým opakem Teyly... rozhodně bude zajímavější.
Obrázek

Příspěvek 31.8.2007 19:34:31
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda.SG-1 píše:
Věřím, že se těžko něco píše pro Rachel... přeci jen její výkony na place jsou dost špatný

A postava Teyly... jak to říci... holka s tyčkama ve městě plnym technologií, v prostředí, kde se pálí energetickými zbraněmi a běžně se v boji používají jaderné zbraně, protože nic jiného na emzáky nezabírá... ta je tam fakt platná jak mrtvýmu zimník...

no me pripada divny tenhle nazor no protoze za prve ona v boji zadne tyce nema :wink: a jestli myslis to ze trenuje v telocvicne tak no a co tealc s oneillem trenovaly box a treba kdyz zustaneme u tealca ten technologiim taky nerozumi
kdyz se tealca v children of the gods ptaly jestli vi jak funguje brana nebo jina goualdska technologie tak rikal ze je zakazane neco vedet o ´´magii´´bohu(jestli to vyznelo spatne tak jen tak mimochodem vim ze brana je anticka ale dehdy si mysleli ze je stavy goauldici) sice tealc ma spousty velice uzitecnych vedomosti a schopnosti(ridit vse od death glideru po ha´tak,znaosti goauldske hyearchie atd) ale teyla vi o wraiteh taky dost (neco wraiteh musi vedet diky tomu svemu smyslu protoze v epizode gift rikala ´´I AM ON THE SHIP´´ ja teda nevim ale ja bych hive ship nerozeznal od toho bunkru v phantoms takze s toho spolecneho vedomi musi mit slusne info ale srovnavat teylu s tealcem teyla je uplne samostatna postava
me se teyla a ronon neliby v tom ze expedice atlantis je zajistovana americkou armadou a ze v tymu je vedec coz je logicke ale pak je v tymu uz jen jediny vojak -tedy shepard ma to byt vojenska jednotka ale da se to skousnout a teyla je podleme fajn a ronon celkem taky na toho sem od minula zmenil nazor a to po zhlednuti dilu sateda
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 31.8.2007 19:42:48
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak je možné, že tohle forum je tu už rok a mě příjde, jako by ho Anubis založil před týdnem?
Obrázek

Příspěvek 13.9.2007 23:22:51
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já nechci už proboha nikoho nikým nahrazovat, se mi nelíbila Weirová a jak to dopadlo, takže už radši nechci riskovat! :lol:
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 14.9.2007 13:27:30
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

pardon jestli to tu už někdo psal ale Ronon už by si mohl obléct uniformu usaf protože na ty jeho kožený hadry se nedá dívat :evil: nejlepší to byli díly ještě s Fordem ten byl v klidu...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 04.10.2007 22:11:43
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych nikoho nenahrazoval, stačilo mi nahrazení Forda Rononem (nic proti Fordovy, nebyl špatný ale Ronon je lepší). Ronon je správný drsňák nechal bych ho tam. I když jak Teyla tak Ronon jsou spíše bojovníci a v dílech kde se řeší hromadné problémy jako třeba úvodní díl čtvrté sezóny si nevědí rady a působí tam zbytečně, jen jako křoví a občas tam hodí hlášku, aby si jich vůbec někdo všiml. Na druhou stranu, když přijde na akci, tak je to dobrý team.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 07.10.2007 16:01:47
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teyla na sto procent. Zničit, vyhodit, zabit odejit na mateřskou cokoli!!!! :evil:
Je tam jak paty kolo u vozu. Naprosto o ničem.

PředchozíDalší

Zpět na Postavy