no tak Vala je dost trhlá na to aby si získala můj hlas, ale Sam rulezz
a když si vzpomenete tak Samantha měla tyky dobrý hlášky... si pustě třeba hned prví díl... (101 The Children of the Gods)...
pozn. AsgardCV:Sabinu?
Dr. Weir: We need to come up with a new defense plan…
Col. Sheppard: We’re gonna need more firepower!
Vala to dobře rozjíždí je to taková srandistka v SGC a naví ted bude víc díl s vValou takže to bude sranda a navíc ona je duležitá kvuly tomu že by mohla přesvědšit svojí dceru aby se knám přidala
VAla je skvělá taková správná pohodářka, která bere věci s trochou nadhledu.. a ke všemu má skvělý hlášky.....nebo taky činy, ten fén v batohu mě dostal
no stargate po jej príchode sa tak trošku zmenila - neviem ako ale vala tam dodala niečo čo tam nebolo. ale inak pre mňa je skôr takou neutrálnou postavou - ani mi nevadí ani ju nezbožňujem
I´m damn proud member of Sheppofilclub [img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]
Vala vzhledově nevypadá špatně ale uvnitř je to káča a je dost praštěna mě už stačil ten první nebo druhý díl jak Vala řekla Danielovy (Budeme dělat děti)
Mně Vala zaujala téměř okamžitě. Je to pěkná ženská a hlavně se mi líbí ta její ztřeštěnost. Myslím, že to tam dost oživila. Sice ke konci už nebyla to co na začátku, ale co taky bylo, že?
No o tom že je pěkná...nevím, nevím. Mrkněte na ten její nosík. Ale má něco do sebe, nějaké to charizma. A hlavně ty její řeči a scénky. Prostě šašek v SG-1 Teamu, škoda že je tam jen jednu sezónu a pak už SG skončila . Neškodilo by kdyby přišla dřív, byla by alespoň sranda.