Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejlepší záporňáci...

Nejlepší záporňáci...

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Nejlepší záporňáci jsou...

Goa'uldi (SG1)
84
31%
Replikátoři/Asurani (SGA)
20
7%
Wraithové (SGA)
46
17%
Ori (SG1)
36
13%
Cyloni (BSG)
45
16%
Magogové (Andromeda)
1
0%
Peacekeepers (Farscape)
8
3%
Borgové (ST Voy.)
22
8%
Jiní...
13
5%

Celkem hlasů : 275

Příspěvek 09.7.2007 11:31:50
Simon Wells Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mý nejoblíbenější záporáci jsou Ori. Proč? No v podstatě proto, že jsou to záporáci tak trochu jiní, oni věří, že jsou bohové, že je každý musí uctívat, že kdo je nepřijme je posedlý zlem a musí být zničen a že oni jsou ti dobří. To jejich náboženství je dobře vymyšlený a mají v podstatě "božské" schopnosti. Lidi v ně věří. A kdo jiný je Bůh, než ten, kterého uctívají? Sakra, už začínám filozofovat. Stručně: Po osmi letech, kdy jsme bojovali s Goauldy to chtělo nějaké oživení a Ori byli skvělou volbou. Byly dobře vymyšlený oni i všechny věci, co s nimi souvisí- náboženství, Kniha Počátku, Převorové, historické rekvity, Superbrána. V desáté sérii tyhle nepřátele trochu zkazili, věnovali jim málo prostoru, nebyli už tak propracovaní. Jejich jediné plus byla Adria ( moc hezká ženská, tou bych se nechal naverbovat hned). A co se týče jejich porážky...nápad s malým strojem, který zničí tyhle mocné bytosti mi přijde jako špatný vtip. Bohužel jsem poslední dva díly desáté řady ještě neviděl, třeba ještě zjistí, že je třeba najít jiný způsob, jak je zničit.
Jde jen o to, jak se ta historka podá.

Příspěvek 09.7.2007 17:59:53
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Pro mě nejlepší zaporňáci byli Goa'uldi Apophis,Sokar,Anubis,Hathor adalší. :)
Adria se mi moc jako zaporňák nezdá toby radši mohla hrát na SGC. 8)

Příspěvek 09.7.2007 18:09:27
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

V SG byli nejlepší záporňáci Goa'uldi, ale od začátku 9 řady z nich udělali ( však víte co ) Ori pro mě nejsou zápoňáci, neměli je tam vůbec dávat a Adria není záporňák ( tedy alespoň podle mě)
V SGA jsou to Wraitové, Asuřané mi moc připomínají replikátory z SG
V BSG je to jsou Cyloni, o tom není pochybu, i když někteří jsou opravdu pěkní :-D

Jinak myslím, že anketa měla být trochu jinak napsaná, ne nejlepší ale nejhorší :wink:
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 09.7.2007 20:31:07
JirkaF Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jednoznačně Goa'uldi, byť jedno velké chodící klišé, přesto měli svůj styl, a ta jejich arogance byla naprosto skvělá :lol:

Příspěvek 09.7.2007 21:07:08
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Zejména Anubis "Zjistíš že se hodně změnilo od mého návratu" s Baalem "Bohové jsou vševědoucí" :)
A z Baala se pak vyklubalo víc, než jen další goauld, měl svůj styl a vždycky ňáký eso v rukávu.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 12.7.2007 09:29:50
Darth_Mark Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jednoznacne Anubis, Baal a Darth Vader

Příspěvek 12.7.2007 11:50:11
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Parapsycho píše:
když už jsme u SW. Tak sithové ve filmech říkali že jsou zlí. Ale pokud někdo hrál KOTOR tak tam je jejich pravá povaha. Tam řikají že oni jsou ti dobří a jediové jsou ti špatný :D JInak bylo by celkem zajimavý Prior vs sith:) ja sázím na sitha :wink:
Moment moment kde říkali že jsou zlí? Je to možný ale nevybavuju si to. Palpatin sám sebe přeci považoval spíše za spasitele než z zlo (Sithové budou vládnout v galaxii, a pak...bud mír! :D )

Příspěvek 12.7.2007 19:39:29
DeForce Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě jsou mejlepsí Borgové. Ta jejich hlaska "Jsme borgové, budete asimilováni, odpor je marný :twisted: " prostě nemá chybu

Příspěvek 19.7.2007 09:53:56
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

dal sem goau´ldy ale wraithi sou horsi jen o chlup BSG sem nevidel
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 29.7.2007 19:54:20
Levryk Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jedině Cyloni

1) Mají dost pěkné modely ( 3, 6 , Starbuck ) :wink:
2) BSG patří mezi mé TOP seriály
3) Mají jasně daný cíl ( nalézt Boha )
4) Obdivuji jejich odhodlání - s Capricou aj. planetami si servítky nebrali
5) Nakonec si uvědomili, že nemusí všechny lidi vyhladit, a že byla velká chyba, pokusit se o to
6) Jsou prakticky nesmrtelní, připustíme-li, že je v dosahu nějaká ta loď znovuzrození :D ( byla by velá škoda přijít o pohled na Tricii Helfer )

- Wraithové 1) mi přijdou jako dost fantastičtí nepřátelé, takoví uměle smyšlení.
To, že mají DNA Eratuského brouka a zároveň potlačenou lidskou DNA je krajně nepravděpodobné.

2) můžeme je vůbec brát jako nepřátele, když oni vlastně nechtějí nic jiného, než se nakrmit. To, že jsme jejich potravou právě my, za to nemůžou, takoví se chudáčci narodili. :)

- Gu˙aldi jsou celkem v pohodě, mají styl, ale zase jich je málo, jsou závislí na Jaffech - Cyloni jsou nezávilí ( oblíbení: Baal, Socar, Apofis )

- Andromedu jsem sledoval jen krátce, nejlepší nepřítel ( nebo chcete-li nejhorší ) byl Cetitus - no posuďte sami, co může být děsivější než pořádné zakousnutí do domovské planety :D

Ostatní seriály jsem neviděl.

Avšak jako za ůplně nejhoršího nepřítele musím vybrat Polymorfa z Červeného trpaslíka- může být čímkoliv, všude splyne s okolím, a pak vám vysaje šarm - no prostě HNUS :D

Příspěvek 29.7.2007 20:04:42
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Přihodil bych ještě Agenta Smithe z Matrixu.
Původně sem ho sem nedával, protože neni ze seriálu, ale po včerejšku si nemůžu pomoct. Už v jedničce byl víc, než jen agent. Navíc vždy elegantní - i když zrovna dostává nakládačku :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 29.7.2007 22:07:14
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Levryk-Staruck neni Cylon nebo aspon to neřekli :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 30.7.2007 00:01:54
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jasně, že Cyloni, protože BSG se u mě ted stala hitem... Jen by mě zajímalo jakej maj ten plán...?!

Ori jsou dobře vymyšlení, moc se mi líbili, ale bohužel jako každej nepřítel musí být poražen :lol:

Replikátoři: moc mě nezaujali, akorát s něma byly dobrý díly, protože se vždy střílelo a nebylo to tak nudný...

Wraithi: Vcelku silní, ale strašně hloupý a Antiki přeci neporazili! Ne, doslova! Antikové přece odešli pryč nebo se povznesli, protože oni Wraithy převyšovali technologicky, ale početně ne (to tam taky říkali)... takže jak napadli pak Atlantis tak to byla patová situace, takže odešli, ale Wraithama nebyly doslova zničeni... přeci jen po nich hafa věcí zůstalo...

Andromedu si už nepamatuju, ale byla to kravina největší, akorát stáli dycky na můstku a zablikala na ně baterka a to byl jako boj... jsem uchcával smíchem... A to, že měli obrovskou lod, tak jako co? Stejně... taková lod... by se tím letem rozpadla :lol:

Goa'uldi dobří záporáci, ale ztratili šmrnc, ale Baal byl nepřekonatelnej. Důvod zničit Zemi je jasný, protože nechtěli ztrpět někoho, kdo jim může zatopit a to, že lidé je často poráželi... jak říkal Rodney, to je to, když se střetne primitivní technologie z vyspělou :lol:

K těm Sithům... říkal to třeba Anakin, že jsou Jedi zlý, i když by měli být zlý spíš Sithové... protože když jsem hodný, tak nezabíjím svůj vlastní druh, jako Sithové, ti se vraždili navzájem. Jo a jak tady někdo psal, že by si rád představil Prior vs Sith, tak myslím, že Prior jasně vede, má mnohem lepší schopnosti nehledě na osobní štít.
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 30.7.2007 19:29:49
Levryk Airman
Airman

Odpovědět s citací

Phebeus - Jasně že je Starbuck Cylon ! Jak jinak by přežila to zřícení Viperu ? Sice to neřekli, ale vyplývalo to z kontextu ne ? Divil bych se kdyby nebyla jednou z těch utajených 6 modelů :D , to by mě fakt šokovalo :? no ještě uvidíme :D

Příspěvek 31.7.2007 06:40:21
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Jasně, že Cyloni, protože BSG se u mě ted stala hitem... Jen by mě zajímalo jakej maj ten plán...?!

Oni ale nemají plán, tam je chyba - vypadlo jim tam na konci "E". Patří tam totiž: "AND THEY HAVE A PLANE", což znamená "A MAJÍ LETADLO". A to že hodně, i když v přeneseném smyslu. :D
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

PředchozíDalší

Zpět na Postavy