Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy V co se Adria povznesla

V co se Adria povznesla

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

V co se Adria povznesla ?

Anketa končí za 08.10.2007 16:31:05

Oraje
35
95%
Antikove
2
5%

Celkem hlasů : 37

Příspěvek 10.7.2007 16:31:05
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

V co se z Adria stalo ? povznesla se mezi antiky jako jediné výší bytosti které jsou v naší galaxii nebo zůstala sama ?
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 10.7.2007 17:10:00
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

100% je z ní Ori, oni jsou to v podstatě stejné bytosti rozdíl je jen v chování a způsobu myšlení. Myslím, že tady není moc co řešit.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 10.7.2007 17:12:45
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím že už tu podobného něco bylo. Taky jsem přesvědčen, že se z ní stal Ori. Jinak mimochodem, co to je " Oreje " ? :-D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 10.7.2007 17:21:31
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

chyba při psaní místo . Oreje tam má byt Oraje
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 17:37:01
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Škoda že Adria umřela budese mi poni ztýskat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ale musím uznat že předsmrtím měla dobrou výdrž. :) :)

Příspěvek 10.7.2007 17:43:15
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Podle mě teda Antik = Ori (jakožto rasa/ kvalita povznesení), jde jen o to jak a možná kde žijou.
Vzhledem k tomu, že Ori už zanikly, tak teď bude něco jako Anubis, taky nejde říct že je to antik, nebo ori.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.7.2007 17:43:58
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Anin píše:
chyba při psaní místo . Oreje tam má byt Oraje

kdyžtak už Ori nebo Orie :wink:

Příspěvek 10.7.2007 17:45:04
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já si představují že Adria někde trčí v te restauraci nebo co jak tam byl ten Daniel v Osmé řadě jestly víte co tim myslím. :roll:

Stím Anubisem taky. :)

Příspěvek 10.7.2007 17:48:39
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No ona by asi nemusela ne ? Když se povznesla sama.
Taky by teď mohli s anubisem uzemnit Omu :twisted:
A jestli teď čerpá moc ze všech těch věřících co předtim Ori, ale s nikym se o ni nedělí, tak by mohla bejt dost namachrovaná :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.7.2007 17:52:37
Shibbii Airman
Airman

Odpovědět s citací

No v kavarne urco nesedi pac tam byl jen deniel kvuli tomu ze se musel rozhodnout jestli se chce povznest nebo ne ... jinak Adria je urcite Oriec povznesla se diky svy telesny vyspelosti a mela to smysleni ... jen je tu jestli kdyz se Oriove museli delit o moc z tech co v ne veri pak Ori znicicli a ted je Adria jedinej Oriec jestli ma teda vsechnu sila sama pac ty lidi v ne porad nejak verej ...

Příspěvek 10.7.2007 17:53:21
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Až na to že Anubis už nejspíš neexistuje.

Příspěvek 10.7.2007 17:57:19
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nebo ostatní se ji snaží přimět aby se stala jednou zni( antikem ) neboji někde svrhnou dolu a vymažou jí paměť přeceď se má vrátit ve filmu
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 18:07:02
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím nevím jak to bude s návraty když ona sama řekla :
Gilles Nuytens:
Uvidíme vás ve filmu SG1 „The Ark of the Truth“?

Morena Baccarin:
Nejsem si jistá, co obnáší povznesení, jsem v tomhle seriálu přece jen nová, ale myslím, že asi ne. Adria potřebuje lidskou stránku, aby mohla používat svoje zlé schopnosti.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 10.7.2007 18:20:48
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oriové sídlili jinde než povznesení Antikové. Ale Adria zemřela v naší galaxii. Je teda poslední Ori, ale jako povznesená bytost sídlí v naší galaxii. Čili žije na jedný hromádce s povznesenými Antiky. Takže to mám chápat tak, že je Ori žijící mezi Antiky?
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 10.7.2007 18:27:16
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

je z ní povznesenej Ori.Žádnej Antik. Po povznesení se akorát přesunula do svý domovský galaxii a teď je v Celestu (možná s ostatníma Ori, kdo ví). Pokud by zaútočila na Antiky v naší galaxii, tak ti se budou bránit. Jenže oni jsou pacifisti, takže jí nechaj klidně odejít. Přečtěte si rozhovor s Cooperem na GW. Je to moc zajímavý

Příspěvek 10.7.2007 18:30:15
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Anin píše:
Nebo ostatní se ji snaží přimět aby se stala jednou zni( antikem ) neboji někde svrhnou dolu a vymažou jí paměť přeceď se má vrátit ve filmu

Nemyslím si, takoví Antikové přece nejsou, aby někoho přemlouvali, natož ještě když je Ori (nevim jak vy, ale já jsem zastánce toho - to slovo neskloňovat, například když si tu přečtu slov Oriec), tudíž si taky nemyslim že by se povznesla k Antikům, i když je to relativně totéž (jako úroveň bytí určitě)... a myslím že i když zemřela jinde, že není problém se dostat z Milky way až někam do Ori galaxy..
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 10.7.2007 18:34:22
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

povznesený bytosti nejspíš nemůžou cestovat jak se jim zachce. Nejspíš použila bránu aby se dostala na Celestis. Antikové jí určitě přemlouvat nebudou a mazat paměť jí taky nebudou, to by šli proti svýmu přesvědčení. Prostě a jednoduše si sbalila kufry a zmizela

Příspěvek 10.7.2007 18:38:17
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

100 % Ori, ale mě by zajímalo "kam" se povznesla. Záleží na tom, jestli je svět povznesených čelněn jako náš, nebo ne.

Pokud by byly sféry povznesených členěný podle galaxií, tak je Adria možná mezi Antiky a ty jí kvůli pacifismu nechají bejt. Odděleným světům povznesených nasvědčuje to, že Ori nemohli před návštěvou Daniela a Valy najít Antiky a jejich galaxii.

Na druhou stranu tomuhle odporuje fakt, že sféra Antiků pokrývá jak Mléčnou dráhu, tak Pegassus. V tom případě by měli Antici a Ori společnou sféru nad celým univerzem a Adria by jen odešla do té Orijské části společné sféry. Tomuhle naopak odporuje fakt již zmíněný fakt, že Ori nemohli najít Antiky.

Prostě otázka "kam" se povznesla, zálezí na stavbě světa "tam nahoře". Docela by mě to i zajímalo...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 10.7.2007 18:39:17
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sokar píše:
Já si představují že Adria někde trčí v te restauraci nebo co jak tam byl ten Daniel v Osmé řadě jestly víte co tim myslím. :roll:

Stím Anubisem taky. :)

Proboha proč si všichni myslíte že vyšší roviny bytí vypadají jako ta restaurace s 8x18??? Pokud si přčtete některé články třeba na omnipedii nebo sgwiki tak zijstíte, že to byla pouze nízká úroven´ povznesení a navíc tak vypadala jen proto že to tak vytvořila Oma aby Dannymu usnadnila přechod. Antikové i Anubis v této úrovni existence pak na sebe vzali určité podoby aby do toho prostředí zapadli (Zákaznící, Tlustej chlap :D ). Ostatní, ti sídlí na vyšší úrovni než byla ta restaurace=zadní východ kterýma Oma odcházela, nebo jak Anubis s Omou už jako energie zmizeli "nahoru". Oproti tomu Ori, pokud to chápu správně žijí v tom ohni na Celestu.
Adria se určitě povznesla v Ori. Ono mezi tim nebude velký rozdíl, jen vizuální.

Příspěvek 10.7.2007 18:48:30
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mirra:svět povznesených je na 100% geograficky členěn (povznesení žijí v galaxiích jako my. Nežijou v "prázdnotě" mezi galaxiemi)

Ori moc dobře věděli, kde Antikové žijou, oni jen nevěděli, že v MW žijou lidé
Naposledy upravil g.o.d dne 10.7.2007 18:50:30, celkově upraveno 1

Příspěvek 10.7.2007 18:49:48
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mirra píše:
Na druhou stranu tomuhle odporuje fakt, že sféra Antiků pokrývá jak Mléčnou dráhu, tak Pegassus. V tom případě by měli Antici a Ori společnou sféru nad celým univerzem a Adria by jen odešla do té Orijské části společné sféry. Tomuhle naopak odporuje fakt již zmíněný fakt, že Ori nemohli najít Antiky.

Řekl bych že s Antikama je to tak, že nejdříve žili v Milky way, a pak zase v Pegasus Galaxy, takže se nejdřív povznášeli tady, pak tam...těžko říci, pro mě je těžký si představit že prostor (nebo jak to mam nazvat), kde žijí povznesení by měl být nějak členěn, když oni se navíc mohou pohybovat vlastně jakoby kdekoli...podle mě to neni členěný, jen Ori žijou " na jednom konci lesa" a Antikové na druhém...
g.o.d: z čeho soudíš, že je to 100%?
ono geograficky člěnění, jde o to, že je to furt jenom jeden a ten samý prostor, jak si to kdo rozčlení je jedno, jestli si to rozčelní podle galaxií či jak, ne?
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 10.7.2007 18:59:40
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Camel:soudim to podle toho, že to řekl Cooper. Zkus si to představit jako panelák :D . V přízemí žijou lidé a v nejvyššim patře povznesený bytosti. Povznesení vidí mnohem dál než ti (lidé), co žijí v prvním patře. To ale neznamená, že se můžou libovolně přesouvat na dálku, jak se jim zachce

Příspěvek 10.7.2007 19:00:06
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Camel píše:
Mirra píše:

Řekl bych že s Antikama je to tak, že nejdříve žili v Milky way, a pak zase v Pegasus Galaxy, takže se nejdřív povznášeli tady, pak tam...těžko říci, pro mě je těžký si představit že prostor (nebo jak to mam nazvat), kde žijí povznesení by měl být nějak členěn, když oni se navíc mohou pohybovat vlastně jakoby kdekoli...podle mě to neni členěný, jen Ori žijou " na jednom konci lesa" a Antikové na druhém...
g.o.d: z čeho soudíš, že je to 100%?
ono geograficky člěnění, jde o to, že je to furt jenom jeden a ten samý prostor, jak si to kdo rozčlení je jedno, jestli si to rozčelní podle galaxií či jak, ne?

A mezi ni my je hranice a Adria je v naší galaxii uvízla na špatné straně a musí se řídit základní pravidlem že vyšší nezasahuje do záležitostí nišich bytostí
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 10.7.2007 19:19:09
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě by zajímalo jestli jí někdo pomohl nebo se povznesla sama????
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 10.7.2007 19:21:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Phebeus: stopro sama. Evolučně byla těsně před povznesením a navíc věděla jak na to

Další

Zpět na Postavy