Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejneoblíbenější postava

Nejneoblíbenější postava

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 30.6.2007 22:25:57
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

OK, každej má prostě jinej názor no. :wink:
Konichiwa!

Příspěvek 01.7.2007 12:27:09
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No a ještě nemám rád toho Samuelse jestly ho znáš.Byl v dílu Děti bohů.To si nedokážeš přestavit jaký jeto debil.To ani svět nežral. :evil: :evil:

A potom ještě Mayborn.

Příspěvek 01.7.2007 12:42:02
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mayborn ten mi nevadí

ale Samuelse to je mizera

Edit.: Pozor na výrazivo! Jenda.SG-1
Naposledy upravil Destiny dne 01.7.2007 13:00:15, celkově upraveno 1

Příspěvek 01.7.2007 12:55:02
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím jstebou.

Příspěvek 01.7.2007 13:00:28
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Samuels byl kerej ?

A Harry je můj oblíbenec - vubec mam poslední dobou ňák rád záporňáky :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 01.7.2007 19:17:06
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

[quote="Air Force"]Samuels byl kerej ?

No to byl přece ten z prvního dílu Děti Bohů co otravoval O'neilla na začátku a ptom ještě Hammnoda.Nakecal mu že by mimozemštané chystaly útok na zemi nebo co a potom v dílu Vhadím Hnízdě ještě na dva Hataky poslal rakety ale to semu neovedlo protože měly štíty a Samuels byl z těch Hataku posraný a chtěl zdrhnout na jinou planetu ale Hammnod mu to nedovolil. :D :D :D :D :D

A to si taky zasloužil kdýž tam dělal po celou první řadu PEKLO.

Příspěvek 02.7.2007 13:15:08
dinokaty1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak asi nej je pro me Cam,John,Rodney a Daniel...ale zase moc nemusim Liz a Sam mi ted nejak leze krkem....je to celkem prekvapivý že nejmenuju Valu ale celkem mi ted nevadi jako na zacatku...je to sice slepice ale posledni dobou ji snesu...

Příspěvek 02.7.2007 13:33:52
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pozor tohle se nejmenuje Nejoblíbenější postava, ale NejNEoblíbenější postva! :wink:
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 13:44:11
dinokaty1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jejky..toho jsem si nevsimla..no nic...ale stejne trvam na Liz....

Edit.: Necituj příspěvek nad sebou. Jenda.SG-1

Příspěvek 08.7.2007 13:37:05
Simon Wells Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moje nejmíň oblíbená postava je Landry, kam se hrabe na Hammonda z Texasu. Někde jsem tu četl názor, že Landry se zapojuje do akce a Hammond furt seděl za stole. Já to vidím přesně opačně. Hammond se do akce zapojil několikrát, vždycky se pořádně zastával podřízených. Landry se do akce zapojuje o poznání míň a jeho angažování v záležitostech podřízených je dle mě taky slabší.

Příspěvek 08.7.2007 14:58:53
Dragona Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Simon Wells:moje rec :) :wink:

Příspěvek 19.7.2007 09:26:01
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nelibi se mi vsichni co tam pribili v 9 a 10 serii toz podle mne neni ono-takze mitchell landry vala ORI ADRIA proste nejlepsi byla puvodni hvezdna brana s goauldy O´neillem a Hamonndem-plne chapu ze spusta lidi ma rada valu ADRIA je sexy kocka ale ORI proste nemam rad ani ze ctvrtiny jako go´auldy mitchellla nesnasim protoze to je jen nahrazka O´neilla a Landry zase Hammonda-vim ze je tu spousta lidi co na mnou zminene postavy neda dopustit ale tak to podle mne je
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 30.7.2007 14:58:23
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no mne osobne nevadil nikto z hlavných predstaviteľov. áno Mitchell nahradil O´neilla ale zas až taký zlý neni. Jonas nahradil Daniela a aj keď som rada, že je Daniel späť tak mi trošku chýba. no možno som trošku rada, že prišiel Ronon namiesto Forda - ten mi tam nejak nesedel.

[quote="Klenotka"]
Jonas: Trpěl tím, čím trpí nové postavy, které někoho nahradí. Lidi ho moc rádi neměli, protože nahradil Daniela a typově mu byl dost podobný. Osobně jsem ho měla hodně ráda a 6. sérii považuju po 2. a 4. na svém osobním žebříčku za nejlepší, protože to bylo zase hodně o tom zkoumání a objevování. Mrzelo mě, že nemohl zůstat a ještě víc mě mrzí, že už nikomu nestojí ani za zmínku. Když Sam řekla, že Ori napadli Langaru, čekala jsem, že se třeba Teal´C nebo Daniel zeptá, jestli je Jonas v pořádku, protože jako jeden z představitelů to nejspíš odnesl jako první a to asi taky proto, že se velmi pravděpodobně nechtěl podrobit. To se ovšem nestalo a to, že jim člověk, s nímž strávili přes rok života, nestál ani za dvě věty navíc, hrozně mrzelo. Chyba postav to není, můžou za to scénáristi.

tiež si myslím, že Jonas im mohol stáť aspoň za 2 vety veď bol jednou z hlavných postáv aj keď len krátku chvíľu. Frozen - to je moja obľúbená časť s Jonasom
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 01.8.2007 20:32:49
Richard Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sakriš.. co to tady spekulujete ?? :D :D :D
podle mě neexistuje lepší odpověď !!!
O'Neil ! klasika ! :arrow: hraju golf, a O'neil drží rekord... :wink:
When I look to the sky, I see star,
When I look to the down, I see ground
When I look to the forward, I see Stargate

Příspěvek 01.8.2007 21:25:30
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Je to o nejneoblíbenější postavě, ne o nejoblíbenější ;)

Jinak Dr. Modřenka má dokonale výstižnej avatar :thumbsup:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 02.8.2007 08:49:55
Richard Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

aha.. :D :D no, sice mam 1 a 3/4 dioptrie.. :D ale toho sem si mohl všimnout.. !! sakriš.. :D no prekérka.. :oops: :oops: :D tak to jste mě dostali.. v tom případě moje nejneoblíbenější byl asi ... ne to nejde.. podle mě jsou všici fajn.. možná Jonase mám méně rád než ostatní, ale i tak.. byl to správný týpek. :)
ale jedno vím jistě, O'Neil není moje nejneoblíbenější postava.. :D jo a dík za upozornění.. ;)
When I look to the sky, I see star,
When I look to the down, I see ground
When I look to the forward, I see Stargate

Příspěvek 02.8.2007 15:13:04
Desperádo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

pro Desperáta je nejméně oblíbená postava Hank Landry, tudíž Beau Bridges... gen. Hammonda jsem měl velice rád a seriál tím, že odešel, velice utrpěl.
zklamu vás, nemám žádný vtipný podpis...

Příspěvek 18.8.2007 12:01:28
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Podle mě jak tady lidé jmenují, postavy které někoho nahradili, tak mají špatný náhled na věc. Protože oni nikoho nenahrazují jsou to zase nové postavy s novými příběhy a ne nekvalitní náhrady, i když odchod O´niella mě mrzí. Jinak moje nejneoblíbenější postava je Baal, porotože se nikdy nedá zabít a furt tam škodí. :)

Jo ještě jsem chtěl říct, že pokud těm novým postavám nedáte šanci, nedáte šanci ani dalšímu pokračování seriálu. A když těm postavám nedáte šanci, nikdy si je nemůžete oblíbit, protože na ně nahlížíte jako na kopie.

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebou! Používej tlačítko *UPRAVIT*. Klenotka

Příspěvek 18.8.2007 13:06:49
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo proto taky nemam rad 9a 10 serii za prve to byl spis star trek nez SG a uz to proste ono ovsem neni to tak vzdy ze ty co nekoho nahradi nesnasim treba ronona ale tam je divne ze maj v tymu jenom jednoho vojaka ale stejne budu mitchella navzdy proklinat :!: :evil:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 19.8.2007 18:04:59
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já bych taky přidala svůj názor... na začátku už padlo jméno Teyly a já se přidám k lidem, kteří za nejneoblíbenější postavu mají Teylu. Už od prvního pohledu mi byla krajně nesympatická... vadí mi, že je tam prakticky k ničemu a co nejvíc - eh, jsem divná, ale co už :oops: - vadí mi její vlasy, připadnou mi umělý :roll:
Obrázek

Příspěvek 19.8.2007 18:31:44
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Její vlasy jsou umělý :wink: Používá paruku, protože její vlasy jsou ve skutečnosti mnohem tmavší. :wink: Možná kdyby místo používání paruky najali herečku s požadovanou barvou vlasů, která navíc umí ještě hrát, všechno by se tím vyřešilo. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.8.2007 19:10:42
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Její vlasy jsou umělý :wink: Používá paruku, protože její vlasy jsou ve skutečnosti mnohem tmavší. :wink: Možná kdyby místo používání paruky najali herečku s požadovanou barvou vlasů, která navíc umí ještě hrát, všechno by se tím vyřešilo. :)

Tak konečne mi to niekto potvrdil. Sa mi nechcelo veriť, že to sú jej vlastné vlasy. Mala to jak helmu. 8)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 19.8.2007 20:37:02
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Heh, cože ? Tohle mi nějak uniklo - to neznaj lak na vlasy ? :lol:

Příspěvek 19.8.2007 21:01:02
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já to věděla, že má paruku. Díky za potvrzení. Jen mi teda vrtá hlavou... když už chtěli, aby Teyla měla světlejší vlasy, proč si je Rachel neobarvila? :wink: No, jestli bylo jejich úmyslem, aby ty vlasy vypadaly nepřirozeně, "mimozemsky", tak to se jim teda rozhodně povedlo. :D
Obrázek

Příspěvek 19.8.2007 21:39:19
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já mám pocit, že už jsem se jednou příspívala, ale což, když se tu tak rozjela debata o Teyle, tak si přisadím (heh, mám dneska kousavou náladu).
Jak vidno, moje nejneoblíbenější postava je Teyla a hrozně mě mrzí, že v první sérii nedovolili Batesovi, aby jí dal přes ústa :D (A on by jí přes ta ústa dal, pěvně tomu věřím, je to přece mariňák a ona jen...Teyla :twisted:

PředchozíDalší

Zpět na Postavy