Napadla mě jedna věc ,proč SGC nepožádali Asgardi když orlin přišel jako dítě,a jak se mu ničil mozek ,aby Orlinovo vědomí nepřehráli do jejich lodě tak jak když měl O'niel v hlavě vědomí Antiku?Tak by se Orlinovy nezničil mozek. Co si o tom mislíte vy?
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.
Oni přece nahráli Jackovo vědomí do lodi, nevím proč to neudělali, třeba by ostatní antikové zasáhli. Zkus napsat scénáristům, třeba kvůli tobě budou muset znova natočit zbytek 9 a celou 10 řadu znovu
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
Jack nebyl nahran do asgardske lodi, byl pouze cituji: "...jeho mysl byla propojena s lodnim pocitacem..."
Orilina asi tezko mohli nahrat do nejakyho kompu, kdyz potreboval/musel vytvorit lek, na tu nemoc a i tak nez by ho nahrali, zpracovali data a vubec neco nasli, tak mohlo na zemi umrit dalsi desitky lidi a on by mohl prijit o svoje znalosti...........
Ale Asgarský mozek je odlišní od Lidského nebo Antického mozků . Asgarský mozek by taky objem informaci nedokázal uchopit , jejich technologie nedokáže oděli vědomy od znalostí z toho důvodu přenesení vědomy do asgarskeho počítače není možné to udělat .
Razili mě a řezaly Tvarovali mě a chladili Pak na kruh poutali Abych vyjevil, co ukryli?