Já jsem říkal hned, že Písařík je velice, ale velice špatná volba. Čtyřicetiletý voják s hlasem odrostlého teenagera, jo to je super.
Tak mám novinku pro fanoušky doktora McKaye, mezi které se samozřejmě taky počítám. Hrozně mě zajímalo, kdo ho bude dabovat v Moebiu a tak jsem neodolal a zeptal se Nickyho z Lapu. Ten mi prozradil, že to bude
Luděk Čtvrtlík. Jestli si ho nedokážete vybavit, tak daboval třeba Dylana Hunta ve čtvrté a páté sérii Andromedy. Teda tahle novinka mě trochu šokovala, protože si to dost dobře nedovedu představit, ale když už přežiju Písaříka, tak tohle bude lahoda. Spíš by se mi zamlouval Rostislav Čtvrtlík - Chandler z Přátel, to byl také takový sarkasta. No jsem zvědav. Úplně nejraději bych byl, kdyby ho daboval opět Libor (Zdeněk?

) Hruška, protože za a)se na něj podle mě hodil a za b)nemám rád, když se dabéří vracejících se postav mění.
Tak, snad to někoho zajímalo. V poslední době mám pocit, že SG-1 s dabingem nikoho nezajímá. V podstatě tady máme s pár lidma takový malý dabing klub.

Ty, co se vyjadřují k dabingu a vůbec k dabované bráně, bych už vypsal z paměti.