Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejneoblíbenější postava

Nejneoblíbenější postava

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 18.1.2007 16:08:50
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No mě si Jonas právě svou uchovitostí získal :)
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 18.1.2007 16:18:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě hlavně Jonas štval s tim, jak se furt vychloubal, jak skvělou má paměť. To bych ho praštila. "Už jsem se skoro naučil celou práci Dr Jacksona." - jo, to určitě. A byl to takovej "slaďoušek", to já nemusim. A samozřejmě jsem trpěla nepřítomností Daniela. Ale třeba, jak pak hostoval ve Fallout, tak to nebylo špatné. Jako guest star by nebyl tak špatnej..možná...ale tak 4 epky za sezónu, víc bych moc nemusela.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.1.2007 19:58:23
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jn je to tak, kdyby byl Mitchell nebo Jonas v serialu od zacatku, nikdo by nic nenamital, ale ted mame porad tendenci porovnavat to, v cem byly predesle postavy lepsi apod. Mitchella nemam rad, proste se ve vsem snazi napodobovat nenapodobitelneho Jacka...Jelikoz jsem uz v seste serii vedel, ze se Daniel vrati, tak mi Jonas ani nevadil. Ale nekdy zmena vede k lepsimu - viz sga a Ronon misto Forda:-) i kdyz Ronona zase porovnavam s Tiel´cem...
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 18.1.2007 20:42:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

For God´s Sake....Mitchell nenapodobuje Jacka, resp. Ben se o to ani nesnaží, protože je to jeho typický styl hraní. On takhle hrál čtyři roky ve FS, protože tam měl takové trochu šílené výstupy a je si to přenesl sebou. A náhodou je to podobné tomu, jak se choval Jack.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.1.2007 20:49:48
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Když bych to měl brát obecně, tak mi nevadí nikdo. Problém je, že poslední dva roky mi tam svojí zbytečností/nerozpracovávanosti vadí pár postav, které kdysi byly skvělé.

SG-1:

Sam, v těsném závěsu je Teal'c. Sam by potřebovala nějakou osobní linii s Jackem nebo jiným, Teal'c už má dávno vůdcovat flotile Jaffů a žít s Rya'cem a Ishtou.

SGA:
Ronon, v těsném závěsu je Teyla. Ronon by potřeboval nějakou osobní linii o hledání Sateďanů, Teyla má už dávno vůdcovat Athosanům a mít nějakou romantic line.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.1.2007 21:07:42
Mates Airman
Airman

Odpovědět s citací

Osobně mi dost vadí Vala. Je taková nějaká celá divná a vlezlá. Dřív mi silně vadil Jonas, hlavně proto, že byl chabou náhražkou za Daniela.

Příspěvek 18.1.2007 21:45:17
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
For God´s Sake....Mitchell nenapodobuje Jacka, resp. Ben se o to ani nesnaží, protože je to jeho typický styl hraní. On takhle hrál čtyři roky ve FS, protože tam měl takové trochu šílené výstupy a je si to přenesl sebou. A náhodou je to podobné tomu, jak se choval Jack.

Ja jsem to asi spatne napsal, omlouvam se. Chtel jsem rict, ze Mitchell hraje stejnou ulohu jako Jack, sarkastickeho drsnaka, ktery vzdycky vsechno vice ci mene vtipne komentuje. Samozrejme ze jej nenapodobuje, jenom to, ze Jacka zastupuje, me proste nuti prirovnavat ho k Jackovi...

Příspěvek 18.1.2007 22:13:04
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

V SG-1 to byl Jonas (kam se hrabe na Dannyho) a v SGA Teyla (taky by jí konečně mohli napsat nějakou episodu)-
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 19.1.2007 01:05:55
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

AnubissAss píše:
Chtel jsem rict, ze Mitchell hraje stejnou ulohu jako Jack, sarkastickeho drsnaka, ktery vzdycky vsechno vice ci mene vtipne komentuje. Samozrejme ze jej nenapodobuje, jenom to, ze Jacka zastupuje, me proste nuti prirovnavat ho k Jackovi...

Jenomže on nemůže za to že mu to scénaristi takhle napsali!!!! :evil:

Dělá jen to co si scénaristi a režiséři přejí :) podle mě je fakt allright ;) (nevím jestli sem to napsal správně, angličtina nejni moje parketa) :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 19.1.2007 13:35:00
Major General
Major General

Odpovědět s citací

AnubissAss píše:
Jn je to tak, kdyby byl Mitchell nebo Jonas v serialu od zacatku, nikdo by nic nenamital, ...

Mno, Teyla je tam od začátku a námitky na ní jsou ;-)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2007 22:38:24
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
AnubissAss píše:
Jn je to tak, kdyby byl Mitchell nebo Jonas v serialu od zacatku, nikdo by nic nenamital, ...

Mno, Teyla je tam od začátku a námitky na ní jsou ;-)

Jenze ja mluvim o sg1:-)

Příspěvek 20.1.2007 03:30:25
Major General
Major General

Odpovědět s citací

AnubissAss: Já zase z globálního hlediska ;-). Jen chci poukázat na to, že ne všici, co jsou tam od začátku (v SG obecně), jsou oblíbení.

Příspěvek 20.1.2007 11:39:48
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tvurci se proste nikdy nemuzou trefit do vkusu kazdemu...a zase oblibenych postav je vice nez neoblibenych, ze jo:-)

Příspěvek 20.1.2007 18:30:15
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

me nejvice vadi Mitchell (mel tam zustat Jack) a Landry (ty hlasky co ma jako general to je strasny jeste jak se tam mota ta jeho dcera to uz se na to prestavam divat) jediny stesti ze jsou pohromade jen v nekterych dilech
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 21.1.2007 19:11:52
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak nej postavu asi nemam, ale kdo mi fakt vadi je Landry...je jakejsi divnej, Hammond byl HAmmond, jo Jonas mi taky trochu vadil, ale jen kvuli tomu, ze tam nebyl Daniel, jinak jsem ho pak zacala brat jako soucast tymu....
Mitchell, mi nevadi, ani mi nijak neprijde ze by napodoboval Jacka
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 21.1.2007 19:29:12
Jack_xy

Odpovědět s citací

Mitchell nenapodobuje O´Neilla?Jaký to byl díl, kde všechny napadl ten virus, poslasli tam dr.Lam a poté co Mitchella probudila řekl:"Doktorko, nemáte aspirin?".. MĚ OSOBNĚ to akorát připomnělo O´Neillovo probrání po 7 sérii a jeho :"Thore, nemáš aspirin?"

Je to blba nahoda, ale má to tproste pořád v té hlavě.Ale jako postava si již jde vlastní cestou, nemusim ho, ale toleruju.

Mě vadí Vala.Co tam dělá?Nic neumí, umí akorát krást.Když už má dceru ORI, tak by mohly jejich sceny byt alespon propracované.To co se všem libí, její opravdu trapné vtípky.Pro mě to ztrácí vážnost.Pořád se tu jedná o záchrany životů apod a proste todle trdlo mi tam nesedí, to už tam radši Felgera nebo vojáka z SG15 cokoliv.

Jestli si někdo myslí že její """vtípky""" se rovnají Jackovým, tak je u mě člověk bez smyslu pro humor.

Příspěvek 21.1.2007 19:56:42

Odpovědět s citací

Škoda že Teyla....

Toto je spoiler!!!:
..nezařvala místo Becketa...jeden díl a byl by pokoj :wink:

Příspěvek 23.1.2007 16:56:13
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kutas píše:
me nejvice vadi Mitchell (mel tam zustat Jack) a Landry (ty hlasky co ma jako general to je strasny jeste jak se tam mota ta jeho dcera to uz se na to prestavam divat) jediny stesti ze jsou pohromade jen v nekterych dilech

JJ Landry je trn v oku, ale aspon nema tolik prostoru jako mel Hammond, ten se sem tam zapojil do akce...Tak me napada, byla vubec nejaka zmena v sg ku prospechu veci? Mitchell, Landry, Vala...Neni divu ze to s tim serialem jde z kopce...

Příspěvek 23.1.2007 17:37:00
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Určitě byla, když se vrátil Daniel :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 23.1.2007 18:09:07
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

SG1: Landry, ne že by mi vadil, ale asi je nejhorší ze všech v sg1.

SGA: Teyla, ta se tam skoro neobjevuje. Je to prostě moje nejneoblíbenější postava.

Z obou serialy je to pak Teyla, škoda mohli jsme od ní mít pokoj
Toto je spoiler!!!:
od dílu Sunday, škoda, že nezemřela, místo Carsona, ten mi bude chybět, ale Teyla ne

Příspěvek 04.2.2007 14:43:23
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jednoznačně Sam. Ze začátku jsem ji měl rád, obzvláště potom co v první epizodě tak skvěle setřela O'neilla, ale pak jsem ji začal nesnášet. Vadí mi ta její bezchybnost. Děsně pěkná, strašně chytrá, umí s vojenskými věcmi atd. Ale kde má zápory? Každý v týmu je má, jen ona ne.
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 06.2.2007 21:03:20
dopik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

u mě v SG1 vedl jednoznačně Jack, ale ten už se bohužel objevuje jen občas.. po něm to nejspíš bude Daniel.. a v závěsu asi Mitchell.. O´NEill to není, ale sarkasmus mu taky nechybí :wink:

A Landry mi taky vyloženě nevadí.. Scény s jeho dcerou mě štvaly, ale v poslední době se už moc neobjevujou.. Připadá mi celkem charismatickej..
Are you Russian spies ??
Nyet

Příspěvek 07.2.2007 10:53:27
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takže tvá nejneoblíbenější postava je Jack?? Nebo ses jen překouknul a čet si to jako nejoblíbenější postava???
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 09.2.2007 09:36:23
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

chtel jsem se podivat na forum sg1, ale nevadi... :)

jen me udivuje, jak jsou vsichni vyrizeny z Teyly... Nevim proc, je pravda, ze nema tak geinalni napady jako McKay, hlasky jako Shepard, Zelenku mame stejne radi hlavne proto, ze je Cech... Ona nicim extra nevycniva, ale patri tam, ma tam svoje misto... Nedokazu si predstavit, typove jaka postava by tam mela byt misto ni (za tech par let uz je proste zákon, že tým jsou 4)... Napada me jedina zajimava "náhrada" - MICHAEL, to by byl člen týmu... :)))
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 09.2.2007 15:40:28
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sorry za OT, ale to s tím Michaelem mě taky napadlo, že by nemuselo být špatný kdyby byl v týmu, ale to by potom asi neuzavřeli žádnou obchodní dohodu. :D
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Postavy