Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Nejneoblíbenější postava

Nejneoblíbenější postava

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 17.1.2007 21:15:19
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Už zde bylo hodně anket, kdo je nejoblíbenější, tak mě napadlo, koho naopak nemáte rádí? U mě je to Mitchell...
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 17.1.2007 21:17:56
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já nevím mě Mitchell nevadí spíš Carterová.
Naposledy upravil Pan Citron dne 17.1.2007 21:52:36, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.1.2007 21:25:32
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No za tohle mě asi hodně lidí ukamenuje ale nějak nemusím Valu... Ikdyž poslední dobou má dobrý hlášky ale moc mi tam nepasuje :(
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 21:26:17
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

u mě je to Teyla- to je fakt děs
takový pátý kolo u vozu- Ronon je válečník, ten tam má co dělat, ale Teyla :roll:
je prostě taková divná...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 21:27:06
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to nejni jen na SG-1??

jestli ne tak v tom případě furtr vede Vala :) nevim no... Teyla přeci jen je taky tak trochu válečnice, nebo si aspoň na ni ze začátku hrála :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 21:34:47
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

no jo, ale pak se z ní stala slepice, co celý dny cvičí v tělocvičně a jinak nic nedělá... prostě pátý kolo u vozu
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 21:46:30
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No je pravda že už dlouho nebyla v žádný akci, ale tady bych to radši neřešil :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 21:48:54
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mitchell prisiel na miesto o´neila ale nezapadol dobre

Môj stí príspevok
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 17.1.2007 22:07:08
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No to je jednoznačný- VALA MAL DORAN :evil: :!:
Můj názor na ní tu rači moc rozepisovat nebudu- přecejen sprostá mluva je proti pravidlům.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 17.1.2007 22:18:52
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sem rád že nejsem sám komu tam Vala nesedí :) Většina lidí ji tady jen chválí :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 22:22:23
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já musím říct, že ankety tohoto typu zrovna moc nezbožňuju. Myslím, že jsou dobré jen k tomu, že se lidé navzájem hádají o to, kdo že je to větší, s prominutím, debil.

Jako byl jsem dost velikým odpůrcem Mitchella, ale třeba v minulé epizodě The Quest II mi přišel opravdu skvělý, takže nad ním nebudu lámat hůl. S Valou už je to horší. Její humor mi nepříjde, narozdíl od třeba humoru Jacka, vhodně načasovaný. Viz. například jejich boj s drakem, kde mi přišla dost divná. Ale zase třeba emotivní scény dokáže zahrát na jedničku. Jako právě zrovna v tom díle The Quest II, když chtěla přinutit Cama, aby zastavil Daniela.

Verdikt? Žádný není. Není nikdo, kdoho bych vyloženě neměl rád. Každému se snažím dát další šanci a nechat se překvapit, jestli se z něj přeci jenom něco nevyvrbí. Jako se mi to stalo s Camem.

P.S. Opravdu nechápu, jak může někdo dát Sam. Nikdy neporozumím tomu, jak někomu může tak vadit. Ale asi je to věc názoru.

Příspěvek 17.1.2007 23:58:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky nemám ráda ankety, ale jelikož jsem se tu tři hodiny patlala s psychologií, tak se potřebuju uvolnit a zapojit závity na něco takového je příjemná změna :D Někdy byly doby, kdy jsem opravdu chtěla Daniela nebo Sam někam kopnout. Pak ale přišla epizoda, kde byli výborní, spíš to souvisí s tím, jak jsou napsaní a taky, a to se tu dost řeší, jestli je neznáme odjinud, kde hráli jinak, chovali se jinak atd. Pokusím se o své subjektivní shrnutí, žádné soudy, jen klady a zápory a pak z toho vyberu možná vítěze/poraženého.
Takže to vezmu postupně. Hezky od začátku, postupně, každou postavu, bude to tradičně dlouhé, já neumím psát krátké příspěvky :D

Jack: Tady není sporu, všichni ho milují, všem chybí. Ale život jde dál, RDA má svůj život, rozhodl se odejít, nechme ho žít.

Daniel: Ze začátku výborná postava a taky jediná, která se za ty roky hodně posunula dopředu, protože vývoj postav tady moc nefunguje. Hrozně moc se mi líbil, nadšený ze všeho. To, jak se často názorově nesešel s Jackem bylo strašně zajímavé, chtěl řešit věci rozumem a dialogem, ne zbraní. Postupně se ale přestalo řešit objevování věcí a arktefaktů, a v sedmé sérii se to zvrhlo v něco celkem jiného. Už to nebylo ani tak o tom úžasném objevování, kde byla Země outsider, ale taky technologicky vyspělejší než většina objevených civilizací. Z SG1 se stala trochu až moc hrdinská show o čtyřech neohrožených hrdinech, kteří vždy a za všech okolností nakopou všem zadky a to se bohužel stalo i s Danielem. V sedmé a osmé sérii, kdy měl úžasné momenty jako Life Boat nebo když vyjednával s Unasy, tak byl skvělý a byl tam záblesk té jiskry, co jsem na něm měla ráda. Teď mi nějak připadá, že tu jiskru ztratil a i MS se zdá už být trochu otrávený, ale to je zase jen subjektivní pohled jednoho člověka.
Na druhou stranu má pořád skvělé přesvědčovací schopnosti a jeho rychlost mluvy je rychlejší než McKayova (někdy bych je chtěla slyšet spolu, ale MS by asi vyhrál :wink: ) a když dostane jiný úkol než který přímo souvisí s bojem proti Ori, tak je skvělý. Ale to už se nestává moc často.

Sam: Tady je to u mě naopak. Zpočátku mi moc neseděla, hlavně mi vadila někde hlavně v 8. sérii, kdy prošla emocionálním veletočem, ale ona se zdála pořád stejná...umře jí otec, ona truchlí, když umírá, ale na konci epizody se směje jako by se nechumelilo. Myslím, že by stačilo, kdyby byl ten úsměv trochu smutný nebo měla skleslá ramena..cokoliv. Ale počítám, že ani po takové době si herci moc vyskakovat nemůžou a jak jsme viděli, odstřelit můžou každého, takže si asi radši moc nevyskakují a dělají, co se jim řekne.
Ale taky se mi v 8. sérii strašně líbila jako Replicarter. Nemyslím to nijak zle, ale prostě bylo vidět, jak si tu mrchu užívala a jak si nějakou změnu v roli po těch 7 letech vychutnává. V deváté to trochu vyprchalo, obzvlášť, když se vrátila po živelné Vale.
Ale pokorně přiznávám, že se mi v 10. sérii líbí. Přijde mi víc uvolněná. Nevím, jestli je to tím, že se Amandě narodilo dítě a ona je po porodu víc v pohodě, každopádně se mi to líbí. Možná tomu hodně pomáhá fakt, že už není jediná žena v main castu a má rovnocennou partnerku právě ve Vale, která je úplně odlišná postava a dokonale ji vyvažuje. Myslím, že se i velmi dobře doplňují s Claudií. Dokonce i občas dělá vtípky, což je asi zase tím, že poblíž není Jack a s Mitchellem je vlastně nastejno, tykají si a vládne větší pohoda. Prostě se u mě za poslední rok dost zvedla, nemá hromady textu a technoblábolů a to je dobře (kdyby tak napsali někoho i k Davidovi do SGA, ten z toho textu chudáček už taky blázní...OT :oops: )

Teal´C: Erhg, no tady nějak nevím, co říct :D Je to takový ten "tichý a silný typ" :D Seriál byl vlastně postaven na konceptu boje s Goa´uldy a on bylo jeho důležitou součástí. Hodně se..no, vyvinul bych úplně neřekla, ale změnil se. Na Zemi je už doma a to jeho střílení jednou rukou, kdy skolí deset nepřátel je sice hodně nadsazené, ale je to jeho (aneb Teal´c umírá pořád free a asi jede na éčku..parafráze Shortyho z FFS :lol: ). Na jeho vlasy jsem si zvykla, ale mrzí mě, že už se mi tolik nevěnují. Nemusela by to být nutně Jaffská epizoda, mohl by si snad konečně třeba najít na Zemi holku nebo jít na hokej nebo tak...cokoliv. Ale on je takovým mlčenlivým pilířem, řekla bych :D

Hammond z Texasu: Velitel, první a jedinečný. Stál za svými lidmi i když to bylo třeba proti rozkazům, dokázal poznat správné od špatného, hájil i zájmy Země. Prostě kabrňák :D

Jonas: Trpěl tím, čím trpí nové postavy, které někoho nahradí. Lidi ho moc rádi neměli, protože nahradil Daniela a typově mu byl dost podobný. Osobně jsem ho měla hodně ráda a 6. sérii považuju po 2. a 4. na svém osobním žebříčku za nejlepší, protože to bylo zase hodně o tom zkoumání a objevování. Mrzelo mě, že nemohl zůstat a ještě víc mě mrzí, že už nikomu nestojí ani za zmínku. Když Sam řekla, že Ori napadli Langaru, čekala jsem, že se třeba Teal´C nebo Daniel zeptá, jestli je Jonas v pořádku, protože jako jeden z představitelů to nejspíš odnesl jako první a to asi taky proto, že se velmi pravděpodobně nechtěl podrobit. To se ovšem nestalo a to, že jim člověk, s nímž strávili přes rok života, nestál ani za dvě věty navíc, hrozně mrzelo. Chyba postav to není, můžou za to scénáristi.

Mitchell: Líbí se mi. Nechci říct nevadí, toleruju ho, ale prostě se mi líbí. Nová, neokoukaná postava. Líbil se mi i předtím, ale člověk prostě musí vidět Farscape, aby pochopil, jak moc je jeho postava blbě napsaná a jak skvělého Bena nevyužívají. Jeho chování, to, jak Mitchella hraje, jak se někdy trochu teatrálně chová a podle někoho "napodobuje Jacka", tak to je jeho pravé já. On je takový i ve FS a lidé, kteří ho tak neviděli to nemůžou pochopit. Ovšem tím nechci říct, že se všichni musí nutně podívat na Farscape (i když seriál je to skvělý :wink: ), jsou tu i takoví, kteří ho mají rádi. Jen čekám na nějakou epizodu o něm, je to relativně nová postava a měli by mu dát prostor se taky prezentovat jinak, než jen v týmu a v uniformě.

Vala: Něco na rovinu. Byla jsem nadšená, když jsem zjistila, že se připojí k main castu. Deváté sérii na začátku, hlavně v prvních epizodách, kdy bylo nutné prokousat se celou tou věcí s Ori, dodávala šmrnc a prostě byla živel a úplně jiná, než ostatní. Její výslech před senátem, kdy si sedla před senátora na stůl a řekla, že mužům stačí velká loď a připadají si silní a mocní, tím mě totálně dostala, jak to bylo prostě najednou trochu víc...no, když řeknu, že tomu dodala trochu sexy nádech, budu mírná :wink: Ale zdá se to jen mně nebo jsou vedlejší postavy vždycky líp dělané než hlavní? Jakmile se z ní stala hlavní postava, primárně z ní udělali hláškostroj. Zpočátku, v té první nudné půlce 10. série, to vůbec nevadilo, byla důvod, že jsem třeba u epizody Morpheus neusnula. Ale pak už se to stalo dost křečovité, protože hlášky prostě nejsou všechno. Její vztah s Adriou postrádá jiskru a napětí, které bych čekala od matky s dcerou. Claudia je vynikající herečka a po shlédnutí FS (ano, zase 8) ) jsem zjistila, že mi k ní ta poloha zase tak úplně nesedí, protože tam hrála přeběhlého vojáka, trochu cynika, kde řekla jeden vtip za sérii. V posledních epizodách to ale napravili, tak doufám, že vydrží, protože je to pro mě pořád oblíbená postava.

Landry: Nový generál, nemá toho zase tak moc na práci a teď ho moc nevidíme. Zpočátku se mu snažili vytvořit trochu nějaký podklad v podobě dcery, doktorky což, mezi námi, moc nefungovalo. Ale líbí se mi ten jeho trochu ležérní přístup, kdy ale na druhou stranu prostě vydá rozkaz a čeká, že ho lidi splní. To je příjemná změna a i herce Bridgese (jako celou jejich rodinu :D ), mám ráda, takže mně vůbec nevadí.

Tak jak na to koukám, nejhůř mi z toho vychází Daniel. Někdo může říct, že člověk nemůže projít tím vším a zůstat nezměněn...ale nechtěně docílili toho, že část lidí si dělá srandu z toho, že pořád nějak záhadně uniká smrti a tím myslím i to, že protě loď vybuchne a on se náhodou dostane ke kruhům včas a přenese se. A druhá půlka už by ho nejradši viděla nadobro pod drnem. Já dělám oboje, je to sranda a zároveň mi občas leze šíleně na nervy. Takže asi Daniel...
No jo, potřebuju důkladný rozbor :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.1.2007 00:27:22
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Sam

(ano je to tak, nejkraší příspěvek v zanedlouho dvouleté historii fóra (to už je vážné))
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 18.1.2007 04:29:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka nám napsala podrobný pěkný rozbor (tedy, někde nesouhlasím ;-)).

Ale co si myslím já? Mno, to je asi jasné, že, jakoby jste mě neznali. V SG je jen jediná postava, kterou upřímně nenávidím. Ano, uhodli jste, Mitchell. Důvody jsou rozseté po celém fóru (a každém fóru, na které zavítám), tak já se pro tentokrát zdržim komentáře (jo a jestli se někdo začne ohánět Farscapem... prostě ho zabiju... nereagujte na to!).
Pak tu jsou postavy, které nemusim - Ronon a Teyla. Ale tak ne, že bych je nenáviděla (až na Ronona v Satedě). Už jsem si na ně nějak zvykla a toleruju je.
Jo a ještě Jonas. Mno, ten je teď značně neaktuální. Toho jsem nenáviděla, teď bych ho spíše zařadila do kategorie "nemusim". Takhle, kdyby se někde objevil, na chvíli, proč ne, ale ne víc a ať se hlavně nevychloubá svou pamětí. (I když to už asi teď nebude nikdy...:?)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.1.2007 05:25:17
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě nesedla Vala .... Mitchell je oproti ní KING ... seč opravdu pronese něco čemu bych se bez pochyby zasmála přece jen i když je tam Mitchell je to taková stará dobrá SG-1
každej z nich je jedinečnej ale Vala je děsný tintítko ...roztomiloučká a nic moc :roll:
Je fakt že Daniel se hodně změnil ..ještě v 8.serii to šlo ale teď se mění spíš ve vojáka už to nejni ten starej dobrej archeolog :shock:

Příspěvek 18.1.2007 06:19:19
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Z sg1 mi nesedne nejvíc Landry, hned za nim Cam ale to spíš že se v 9. řadě snažil vtipkovat ala Jack, ale v 10. řadě je dost dobrej. Landry mi nepříde jako generál a velitel, chtělo by to někoho více militarizovaného. v sga je to Teyla, vývoj její postavi je tak strašný, že i vedlejší postavy ala Zelenka nebo Siler jsou na tom o sto pro líp.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 18.1.2007 10:53:28
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No mě se líběj všechny nikdo mi nevadí a taky nemám rád tyhle ankety. Daniel se mi líbi je to takovej Archeolog ,ale je divný že všechno přežije a všechno ví ,ale k tomu přežití tak to bych moc nedramatizoval ,protože to vždycky přežije celá Sg-1 a někdy i pár lidí :lol: :lol: Jinak Jonas byl takovej neználek moc toho o nás nevěděl taky jak mohl žejo.Mitchell ,když si dá kšiltovku do zadu tak vypadá jako málý děcko což je hustý .Jinak nikdo mi nevadí občas si řeknu ten se chová jako D*** a ta zase jako K** ale pak se to zpraví bohužel se to nedá hodnoti jako u BSG ,protože tam se podle mě hodnotí líp asi jsou postavy líp napsaný aj e tam lepší vývoj.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 18.1.2007 11:11:49
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Po Klenotčině rozboru tady jen tak přicmrndnu svou toškou do mlýna.... z SG1 mám ráda všechny, z hlavních postav mi nikdo nevadí, ba naopak... I Jonase jsem měla moc ráda, zkrátka tady bych nehledala.... Když vezmu vedlejší, nemám ráda Landryho, protože mi přijde, že za svoje lidi vůbec nebojuje, po skvělém taťkovi Hammondovi je to hodně změna...

No a pokud bych měla brát celou SG, já zkrátka nemám ráda Teylu... ty její moudré pohledy... , občas něco přihodí, aby aspoň něco řekla..., zkrátka je mi nesympatická jako postava (za to asi herečka nemůže... jak jí to napsali) - opravdu páté kolo u vozu a je tam jen, aby v týmu byla nějaká ženská, ona tam nemá žádnou pořádnou úlohu ... a doufám, hooodně pevně doufám, že se s Dr. Houstonovou nebavila o Sheppovi:-) No a navíc je mi nesympatická i jako herečka, protože mi přijde, že má jeden standardní rozumný úsměv (občas to prostřídá se smutným), který použije pokaždé, když je na ni záběr, podle mě numí hrát.
Toť můj názor, který nikomu nevnucuju:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.1.2007 12:38:21
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-ara: No, co jiného bychom od tebe mohli čekat, že? :D Nicméně budu s ebou souhlasit, že Mitchel je hroznej a jako náhrada za Jacka naprosto nedostačující.
Koho dál nemám ráda - Jonas (ačkoli ten už tam naštěstí neprudí), Teyla - kéž bych mohla říct, že ze začátku byla dobrá, má hrozný kecy a je tam úplně na dvě věci :roll:

Příspěvek 18.1.2007 13:26:25
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych je, aby nedošlo u mně k mejlce, doplnila Eleiru (jé, ahoj ;-)) - Mitchella nehodnotím jako náhradu, on stačí být hroznej úplně sám od sebe ;-) (ach jo, já nechci, ale...já se prostě musim ozvat :)).

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.1.2007 13:34:59
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Myslela jsem, že jsme v sekci o SG1, klidně udělám rozbor i na SGA :lol:
Ale nevraživost vůči Mitchellovi a Jonasovi plyne přesně z toho, že někoho nahradili. Fanoušci jim nedali vůbec šanci, jelikož byli rozhodnutí toho člověka nenávidět ještě než vůbec řekl první větu.
Naštěstí to vypadá, že se lidi poučili a třeba takové Jewel Staite dají po Beckettovi šanci, což je dobře, jelikož vina herce či herečky to není. Nabídli jim roli, je zaujala, tak ji vezmou.

A ačkoliv Jonas se dá brát jako náhrada za Daniela, protože je dost podobný, tak u Mitchella to nejde. Je to úplně jiná postava a i kdyby se Ben na uši stavěl, stejně Mitchella nebudou mít rádi. Viňte scénáristy, ne postavy popř. herce. Rozhodli se SG1 oživit, přivedli nové postavy, ale ty staré tam nechali. Starým postavám ubrali prostor a nové postavy žádný nedostaly.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.1.2007 13:46:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Mno, to podle toho u koho. Samozřejmě, náhrada je pro některé lidi rána, takže se preventivně budou tvářit na novou postavu nepěkně. Jenže po několika dílech, pokud jde jen o toto, se přes to dokáží přenést. A když ne, je chyba asi taky někde jinde...;-).
Příklad odjinud - Hammond, mám ho moc ráda, a pak příjde Elizabeth - ale ona se mi líbí, sice je mi po Hammondovi smutno a raději bych jeho, ale Elizabeth se mi líbí. Jacka přeskočim... a pak příjde Landry. Hmm, chvilku jsem trochu skeptická, ale pak si říkám, on není vůbec špatnej, je jedinečnej, jinej, ale vážně dobrej, zábavnej a rozhodnej, OK :).

Postava je taková, jakou jí udělají herci a scénáristi. Jeden bez druhého to nejde. Veškeré mé připomínky o tom, jak někoho nemám ráda jsou ale na postavy jako takové, to zdůrazňuji!

Ehm...takže raději zastavte někdo jiný, já se v tomto zastavit nedokážu ;-).

Příspěvek 18.1.2007 14:41:29
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

:shock: hmm, tak i SGA?

No jednoduché přestože u Ronona stále doufám v nějakou větší roli, než toho drsně se tvářícího zabijáka. U Teyly eMahagon se veškeré mé naděje již dávno rozplynuly. Jestli nejneoblíbenější postava, tak jednoznačně křoví eMahagon, které mě tam fakt průdí... Čím méně Teyly na obrazovce, tím lepší díl...

Tar-ara: Jonase nesnášet a nemuset? :shock: Vždyť byl úplně squělý. Scénáristi mi jej nepředhodili, ale postupně implementovali do týmu, že ho i Jack začal mít rád. S tímhle střídáním postav jsem byl úplně spokojen... Daniela sem obrečel, ale jako náplast mi posloužil Jonas. :) Jak vždy nenápadně přišel s přelomovými nápady bylo squělé a ta jeho Hero záchraná akce v potopeném Hataku..... Prostě mě dost namíchli tím, že ho vykopli, aniž by mu nabídli častěji guest star. :(

Kdyby mi takhle zaimplementovali Mitchela a ne jen "tak tady ho máte a žerte ho", tak bych ho i pobral a nechrlil rok nenávistné posty směrem k Mitchelovi.
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 18.1.2007 15:16:44
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Takže taky trošku přispěju:

SG-1:
Ze starších postav mi příšerně vadil Jonas, bylo to takové ucho :D , furt někde pobíhal, měl sice i své chvilky, ale nezaujal mě. Prostě pro mě byl nedokonalou kopií Daniela a to mi vadilo. :(

Z nových je to Mitchell, zase se scénáristé snažili napodobit Jacka (hlášky a spol.). Kdyby vytvořili úplně novou osobnoust, asi bych ho vzal a měl rád, ale oni rádí kopírujou, že :D

Co se týče Sam, ta má v některých dílech krize, chová se hrozně křečovitě, a nepůsobí na mě moc dobrým dojmem, ale říkám jak kdy... poslední dobou je to lepší.

SGA:
Tak tady je to OK, Teyla mi sem tam příjde sice divná, ale jak na nás má zapůsobit, když řekne 2 věty za epizodu (když to srovnám s SG-1 [což nerad dělám], přestavte si, kdyby to udělali Sam, řekla by 2 techoblábol. věty a bylo by to vše). :P

Co říct závěrem, vadí mi, že scénáristé buď kopírují původní postavy,
Toto je spoiler!!!:
doufám, že to samé neudělají s nástupkyní Becketta (PS: je to snad ještě spoiler, že?)

nebo jim nedají prostor k tomu, aby se rozvinuli. To je asi problém, který pak odsuzuje postavy k titulu "nejhorsí" :D

Příspěvek 18.1.2007 16:08:35
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale nevraživost vůči Mitchellovi a Jonasovi plyne přesně z toho, že někoho nahradili. Fanoušci jim nedali vůbec šanci, jelikož byli rozhodnutí toho člověka nenávidět ještě než vůbec řekl první větu.

Mě nejde o to, že by někoho nahradili, oni oba jsou naprosto příšerní :(
Naposledy upravil Eleira dne 18.1.2007 16:09:02, celkově upraveno 1

Další

Zpět na Postavy