Rodney je super. Je to takový idiot a proto se mi ta jeho postava tak líbí
Myslím že má super hlášky i když si zrovna nemyslí že by to byl njaký technik ,
ale to je jedno je super,ale Sheppard je lepší
Landry:Máte dobrý čas, plukovníku.
Cam:Jo, to proto, že jsem vyjel brzy.
U pošty jsem špatně zahnul, asi po hodině jsem si vzpomněl na trénink speciálních jednotek a zjistil jsem, že jsem se ztratil.
Tak ale lidi... Sam a Rodney už sou na tom stejně jako Kaylee... Vždyť ti opravujou jen proto že tvůrci nechtěj platit další herce... zato Kaylee pozná když se s její láskou něco děje...
Tak tohle je poprvé co musím uznat že Andromeda měla kvalitní postavu a tou je Harper dokonalej opravář ve stylu Rodnyho: dlouhý kecy že to nejde, ale když mu někdo přiloží zbraň k havě dokáže čarovat. Z tohoZ tohohle výběru je těžko soudit ale už se mi zajídá vždycky označovat postavu s SG-1/SGA a proto volím Harpra... Nejlepší postavu z Herkula áááh blbost chtěl sem říct Andromedy
TEDA. Tp jsi přehnal. Nedát jsem nejlepšího mechnika jupiterské důlní spoločnosti. Muže který se postará, aby jídelním automatu se nezacpala tryska od polívky. Muž který na svých bedrech nosí život posádky. Muž který je statečný, Chytrý a silný. Ano je to A.J. Rimer
podle me se neda rict ktery mechanik je nejlepsi jelikoz kazdy hral v jinem scifi serialu a muj svuj vlastni charakter:v andromede byla snim sranda atd
ve firefly ta holka byla dost pekna(kdyz byla cista )
no a v sg&sga tak to je klasika tak to je asi bez komentare pre sg je nejlepsi scifi serial!
i love scifi my favourite serials are:
1:sg-1 & sga
2.farscape
3.battlestar galactica
4:firefly a 4400
5.futurama
6.babylon 5 & heroes
7.eureka
8.jericho
9.andromeda
Nedát sem Zelenku je zločin!
Myslím si, že spíš takhle bez něj je to nefér.
Jo a na toho A.J.Rimmera jste fakt taky zapoměly...
Koho teď mám hlasovat?
OK...Rodney.
Ale na výběr fakt moc nebylo.
Na co si všichni stěžujete? Když vám tady někdo chybí, tak dejte jiný a jeto. A to, že máte omezený výběr, snad urychlí vaše rozhodování, ne?
(Já vím, neurychlí) A mimochodem, bylo by lepší, kdyby tam místo Rodneyho a Carterové byli Sailer a Novaková?
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)