Nedala jsem Adamu

Jsem asi dost ovlivněná Farscapem, který sleduju, ale při jeho sledování mi BSG přijde jako čajíček. Ovšem to je čistě můj názor

A pak, Adama mě trochu štval s tím, jak si tam z toho s Roslinovou udělali školku.
Caldwell, jo, to je jediný schopný velitel v SG, dělá i něco jiného než že tahá SG týmy z maléru, ale přesto neukázal veškerý potenciál, protože ještě neukázali jeho vztah k vlastní posádce a lodi.
A teď k věci, jsem Trekkie a jiná volba než ST pro mě nebyla, Hunt, o tom ani potom, Hercules nemůže velet lodi.
Picard byl podle mě moc diplomatický, i když Enterprise-D vlastně žila v docela přátelských vodách. Kirk, toho ani náhodou, to je pro mě případ jako Hunt, moc mladý, namachrovaný....takže jsem se rozhodovala mezi Janeway, Archerem a Siskem. Sisko a Archer jsou si hodně podobní, oba jsou během války nuceni dělat kompromisy a místo slov často používají tvrdé prostředky. Janeway, no, Voyager jsem viděla velmi dávno, takže už to nemůžu soudit.
Takže jsem dala Archera. V první sérii byl sice až moc nadšený a velký klaďas, ale další série ukázali i jeho stinné stránky, ale neubralo mu to na lidskosti a strachu o posádku. Takže Archer.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.