Doufám, pánové, že vám nebude vadit, když přihodím i svůj názor. Budiž.
Claudia Black - velice pěkná ženská, pěkná postava i tvář, ale rozhodně to není žádná umělá krása. Ať ji navlečete do čehokoli, sluší jí to. Nemusí se tvářit nějak přehnaně sexy, smyslně ani svůdně a je přitažlivá.
Amanda Tapping - postavu hodnotit nemůžu, páč většina vašich fotek zde končí tak pod 8. žebrem. Má pěkné oči i tvář a když se nezubí jako krokodýl, tak je i hezká.
Lexa Doing - na většině fotek mi přijde dost umělá, taková hodně přehnaně smyslná. Pro mě postrádá nějakou přírodní krásu. Ale postavu má pěknou.
Torri Higginson - hodně mi připomíná jednu moji bývalou spolužačku, kterou jsem neměla ráda, takže se k ní radši nebudu vyjadřovat, abych ji nepohanila.
Teryl Rothery - tomuhle já říkám přirozená krása, je to fakt pěkná ženská ve své podstatě. Nemusí být zmalovaná ani oblečená do sexy kožených hadříků (nebo do žádných hadříků), aby vypadala dobře. Kdybych byla chlap, rozhodně bych se nebála vedle ní probouzet a vidět ji i nenalíčenou a rozcuchanou.
Rachel Luttrell - pokud si odmyslím její Teylu, tak ona sama o sobě je docela pohledná. Někdy tomu sice musí trochu pomoct, ale ukažte mi ženskou, která to nedělá.
Sice není ve výběru, ale ještě si dovolím zhodnotit Morenu Baccarin - ta má v sobě hodně dětskou krásu, takovou tu roztomilost. Má milý úsměv a pěknou postavu. Líbí se mi na ní ten jemný ne přes celou hubu roztrhnutý úsměv.
No a pro koho jsem hlasovala?? To radši nechtějte vědět...

nebo si to odvoďte.

Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"