Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je horší ?

Ronon
58
24%
Teyla
185
76%

Celkem hlasů : 243

Příspěvek 26.9.2006 17:50:58
Anubis22

Odpovědět s citací

No místo antika bych radši wraitha, antik mi tam moc nesedí. A Ronon má navíc ty dredy tak divný že to vypadá že mu v nich žijou minimálně vši, hnízdijou mu tam sršně a včeli... :D :D

Příspěvek 06.11.2006 13:09:09
Porksoda Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ronon je fajn ,ale na forda nema , ford bol take spolahlive decko a teylu by mohli poslat na rekvalifikacny kurz , je az velmi dolezita , nato ako je zbytocna , ona je len hrozny amater so psycho neschopnostou .
PS.: sga aj sg1 dole vodou ide , nic sa tam nedeje aak aj ano , vsetko je predvidatelne :(

Příspěvek 06.11.2006 16:19:31
Ironicus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teylu nebo Ronona? Nevim nevim... musím říct že od druhé série z Teyly poměrně nudná postava. Ronona samotného podle mě nenahradí, protože už Ronon sám byl "náhrada" za Forda. Vypadalo by divně, kdyby se tohle místo v týmu znovu uvolnilo. Nicméně pokud odstraní Teylu, je docela možné, že spolu s ní pujde pryč i Ronon, vzhledem ke vztahu který mezi nimi vzniká. Zase by bylo zajímavý sledovat, co s Rononem udělá ztráta Teyly.

Pokud jde o Forda, když jsem poprvé koukal na první sérii, zdál se mi Aiden bolestně nezajmavou postavou (podobně jako teď Teyla). Ve druhé sérii "nudného" Forda vystřídali, ale zároveň jeho postava začla konečně být zajímavá a to tak že velmi. Doufám že ho ještě uvidíme, přeju mu aby se znovu setkal s babičkou a dědou :)

Příspěvek 07.12.2006 21:13:55
Toxin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jojo taky bych asi vyhodil teylu nez ronona a nahradil bych ji nějakou babou ze země co by to tam trochu rozproudila (tim myslim rozproudit Jonyho). Něco jak c SG1 O´Neill s Carterovou 8)
To nejsou pořádný příběhy, na co tady každej pátek koukáme, příběh je třeba, že Charlie Chaplin šel na konkurz Charliho Chaplina a skončil čtvrtý. To je příběh.

Příspěvek 07.12.2006 21:35:18
dushik Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já bych Rona nechal ale místo té snědé slečny bych tam viděl tu antičku z 1. série se kterou Shepp randil. Si teď nemůžu vzpomenout na jméno, ale byla to kočka a měla svoje charisma

Příspěvek 07.12.2006 21:43:22
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

2Toxin: O´Neill s Carterovou? To aby se pak s tím rozprouděním patlali dalších já nevím kolik let, aby to nakonec vyznělo doprázdna? Místo "baby" bych tam dala schopného vojáka, popř. vojandu, ale někoho schopného, s osobností.

2dushik: Ona měla charisma? Jaké proboha? Sanctuary byla jedna z nejslabších epizod 1. série, a myslím, že Sheppova kirkování mají všichni plné zuby, protože to bylo zbytečné rozmělňování děje a nikam to nevedlo.
Když už někoho, tak Cadmanovou, tam bychom měli jistotu, že se to Shepparda týkat nebude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.12.2006 21:48:01
dushik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to charisma ty jako žena nemůžeš pochopit. Myslím, že všichni co kluci co ten díl viděli musí souhlasit, že to byla jedna z nehezčích hereček v historii Sratgate, která je velice bohatá.
Ale samozřejmě nemyslím, vážně, že by měla vyměnit Teylu. Mě se to líbí jak to je.

Příspěvek 07.12.2006 21:49:43
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Krása a charisma jsou dvě různé věci :wink: Ale je pravda, že to, že nám přijde sexy skotský přízvuk, taky muži nemůžou pochopit :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.12.2006 22:37:36
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Skotský přízvuk je pro většinu populace hlavně nesrozumitelný... a až potom sexy... jsem chlap, takže žádné narážky :D ....

Cadmanová by udělala svěží vítr... sem s ní!!!
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 07.12.2006 23:17:15
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Znám několik lidí, kteří nejsou hezcí a přitom se na ně nemůžu vynadívat. To je charisma. Samozřejmě, pokud má člověk charisma a ještě k tomu je hezký, je to velmi pěkný bohus ;-). Charisma je síla osobnosti.

Takže do SGA nějakou ženu, která by byla hezká i charismatická a budou spokojeni muži i ženy ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

berto99 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[quote="Anubis22"]V posledních dílech se mi zdá že Ronon je Ä

Příspěvek 13.12.2006 10:50:38
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

V posledních třech epizodách(Echoes, Erresponsible, Tao of Rodney) je vidět, že s Rononem začali něco dělat.Má trošku delší dialogy, už mluví dokonce celé věty, nejenom vrčení.To jak v 3x12 pomáhal Teyle a měl o ni strach se mě líbilo.3x13 se snažil zavtipkovat.No a teď 3x15 scéna s Rodneym na konci mě dostala totálně.Naopak Teyla je pořád díl od dílu horší.
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 13.12.2006 11:47:13
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teyla mě začíná docel štvát, taková postava na nic, kdyby tam už teďka nehrála já bych si toho ani nevšiml. Je to opravdu mizerně napsaná role.

Příspěvek 13.12.2006 11:59:24
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím. Přesně jak napsal Roads. V posledních třech epizodách už Ronon nebyl ten věčně naštvaný mrzoutský cholerik. A najednou začal být i sympaťák. Zato Teyla, škoda mluvit. Vím, že to není vina té herečky, ale scénáristů, kteří prostě nevědí co s ní.

Toto je spoiler!!!:
Nevím, proč by měl odejít Beckett, když je milionkrát zajímavější postava, než Teyla. To je mi opravdu záhadou. Vůbec by mi nevadilo, kdyby si na ní pochutnal Michael. A to jsem si myslel, že nemůže být nevýraznější postava, než Ford.

Příspěvek 13.12.2006 12:03:47
PanDa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

RONON JE NEJVETSI KANEC

PředchozíDalší

Zpět na Postavy